Darısı Tuzla arsası'nın başına.
O kesin temettü konusu.
Alarko ile alcar ky'nin ortak malı
Printable View
Darısı Tuzla arsası'nın başına.
O kesin temettü konusu.
Alarko ile alcar ky'nin ortak malı
Satıştaki Tuzla arazisinde imar problemi yok. 15.01.2019 tarihli KAP bildiriminde imar planı değişikliği yapıldığı haberi var.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/733580
Evet, hatırladım. Sanırım sonrasında yanılmıyorsam 28 milyon dolara satışa çıkarılmıştı. Burada da algyo ya bedavadan biraz daha pahalıya satılır muhabbeti yapılmıştı..(B12 eksikliği başladı sanırsam[emoji846])AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Zararına verdiydim uçtu iyi mi [emoji3]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnvestte biri yazmış, şirketin kap ta belirttiği envanterde kayıtlı g.menkul ün sahibi holding dir. Para holdinge gidecek, Carrier in bunda payı yoktur diye. Bu konu hakkında bilgisi olan, yorum yapabilecek biri var mı?
Yoksa Alcar yönetimi, küçük ortakları bu aç pijjj spek grubuna yine yem mi edecek! (2017 deki kayıtlı sermaye tavanı arttırımı/arttırmama rezilliği gibi!) İnsan ortak olduğu şirketten hep! şüphe duyar mı? Örnek burada nettt...
İnvesting den alıntıdır....(Sedat Doe)
"Satılan arsa carrier envanterinde ama yer Holding e ait.para holdinge gidecekDolayısıyla küçük yatırımcının temettü haric bi beklentisi olmasin. oda yaklaşık 50 tl civari olur"
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Hisse devir sozlesmesinde zikredilen gayrimenkuller arasinda bunu goreniniz var mı?
Malı kaptıran kafa karıştırma peşinde bunları hamam dellek lerine teslim edecen,
CEO nun konuşması vardı arkadaşlar onu tekrar dinlemenizi tavsiye ederim
Yatırımcı ilişkileri e bi kaç soru sordum bakalım ne cevap gelicek
K.y eline bir fırsat geçti bunu baltalamaya çalışıyorlar
Neden kap haberi carrier de yapıldı bunu sormak lazım o yazan elemana
Mali kaptırmayın
Alış yönlü an itibariyle
Kerizmi silkelemeye çalışıyorlar,yok öyle yama yine içimde güzel hisler var geçen haftaki gibi😊
patron benim diyor, neyse iyi oldu böyle
Alarkocarrier arsa satışı bal gibi Alcar yarayacak yabancı ortak var, holding 1 ise Alcar 3 yazar f/k 8 düşer pdd 2 kere düşer 2.ve 3. Bilanço dönemi süper olur At hırsızları oyun bitti yok öyle 335 385 450 fiyatlar he bide bedelsiz kağıtlar furyası başlar yakında sözün bittiği yerdeyiz 2 yıl 500 ve 400 lerden alanların yüzleri gülecek şimdiye kadar At hırsızları 280-330 arası kağıdı hiç etti enflasyon da onların parasını bekleme maliyeti ile hiç etti
Süreci yaşamaya niyeti olanın sonucu görmeyede hakkı olur. Satış gerçekleşsin hele esas rakamları görelim bakalım herkese bol kazançlar.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
[QUOTE=eliot;5955032]Yatırımcı ilişkileri e bi kaç soru sordum bakalım ne cevap gelicek[/QUO
özel bir fonda tutulacakmış
yatırım tavsiyesi değildir
Arsa satışı özel fonda tutulan yüzde 75 kısmı istisna için kurumlar vergisi için fakat 2 yıl içinde satış parası sermayeye eklenmeli her durumda Alarko carrirer hisse olumlu etkileri olur
Aynısı adelde oldu ve sermayeye eklendi
Oldu olacak hep birlikte alemlerde yiyelim parayı,herkes rahatlasın🥂🎉🍻🔥
Hikayesi olanın endeksten ayrışacağı döneme girdik sanırım. Bu arada vergiden muaf olmak için fona para yatırılabilir çoğu şirkettin yaptığı bir olay özsermaye işlenecektir, daha sonra yatırıma da dönüşür inşallah herkese bol kazançlar...
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Özsermaye altında özel bir fon hesabında tutulacakmış.
Temettü olarak dağıtım yönünde herhengi bir karar alınmamış arkadaşlar
özsermaye altında dediği için öz sermayeye ekleneceği anlamını çıkarıyorum
fakat ne zaman olur ne yönde karar alırlar bilmiyorum yanlız 2. ve 3. çeyrekler de iyi gelirse saaat daha hızlı tik tak diyebilir
yatırım tavsişyesi değildir
363 kapatsak mı artık o kadar mesaimiz var kırmaz bizi herhalde...
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Son yükselişten itibaren oyunu kitabına göre oynayan spekülatörümüz var. ky hacimsiz uzun bir testere sürecinden sonra tahtadaki yeni oluşuma ayak uyduramıyor saçma sapan hareketler sergiliyorlar. Bugün bir kaç görsel paylaşmayı planlıyordum fakat süreci baltalamak istemedim bir kaç trade hesabının tahta da yapmaya çalıştığı spekülasyonu oyuncu yedirmedi açıkçası memnun da oldum sığ hisse de ky de masum değil alışın da, satışın da bir adabı var. Daha öncede bahsettim long da mal destekte takip edilir, fakat bofanın robotu gibi her 1-2 liralık farkta mal alıp satmak istiyorlar bu saçmalıkla hiç bir yere varamazsınız ama siz yine de bildiğiniz yoldan devam edin.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
saatlik
yatırım tavsiyesi değildir
yine geldik 20 dolara
Evet alkışlayalım speğimizi
e düşür madem biraz daha dolduralım heybeyi
Haysiyetsiz bofa vb. robotlar bulaşmamış olsaydı en az 5 tavan yapar sonra 1 milyon yolculuğuna başlardı ama ne yapacaksın yeni Türkiye gerçeği.
Her yerde, her köşede ülkeyi parsellemis pislik rantiye ve onunla ortak devlet kurumlarıyla cebellesiyor vatandas.
Geçtiğimiz köprüden gittigimiz hastaneye, uctugumuz havaalanından araba sürdüğümüz otoyola kadar her yerde soygun,haysiyetsizce kurulmuş ortakliklar söz konusu...
Borsada da bu çete ve buna göz yuman spk,imkb gibi kurumlar ve soyulan, aldatılan,sinir hastası yapılan vatandaş...
Hiç hayalde hesapta yokken, tüm envanterde 40 milyon srsa bina varlığı gözükürken 330 milyona yani sermayenin 33 katına satilan bir arsa ve kağıdın tepkisine bak...sadece haysiyetsiz makine kazansın diye borsanin ruhuna apaçık tecavüz...
Bence alarko sahaya inip hissesini alacağını açıklamalı ve bu kara düzene bir dur demeli...
Endeks in meyvesini yemeye çalışıyor hırsızlar...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
kime buradan mal sattıracaksa sattırsınlar ben kasaya girecek paraya bakarım, şirket şirket olacak önce gün içi kaplar olurdu önceden şimdilerde içerden haber alanlar koşuyor tahtaya sonra da seans biter kap gelir sorsan yatırımcıyı koruyorlar bu borsada vbts dahil tüm cezalar spekülatöre çalışır. yatırımcı olan yaslansın arkasına bu itlere bırakın mal vermeyi su bile vermem
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bunlarda 50 gram haysiyet varsa cumaya kadar 300 altına basınlar tahtayı en az 10 yıllık emeğim var bu tahtada hali hazırda olan çoğu ky da en az 1,5 yıldır mecburi yatırımcı indirin bakalım ne kadar daha mal alacaksınız.
324 den 80 lot teşekkürler iplikçi
Şu ortamda stoplu mal özellikle sığ tahtada spekülatörün malı sayılır. memlekette borsadan ucuz bir şey yok. 7 fk ya borsa 20 fk ya 1,5 mm lotluk tahta. bizi kumda oynatacaklarını sanıyorlar. uygun gördüğüm her düşüşte doldururum heybeyi
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Ne Bofaya bakalim Borsa 3.000 de olur 4.000 de Dünya da enflasyon duman etmiş ortalığı Hisseler ucuz kalacak bizim yerli hırsızlar 2.500 de satacak bunlar atraksiyon gelelim bizim ALCAR daki At hırsızlarına 320 de oyalamayin bırakın 1.000 TL yolculuğuna Alcar yönetimi hâlâ uslanmadiniz meydanı bunlara bıraktınız
317,4 100 lot daha teşekkürler iplikçi