Boğa tuzağı hedefi o sayın ugnolinin bahsettiği yer.. düzeltme gene seans içi olursa tuzu biberi olur daha güzel olurSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Boğa tuzağı hedefi o sayın ugnolinin bahsettiği yer.. düzeltme gene seans içi olursa tuzu biberi olur daha güzel olurSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende mi short olsam
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen pozu kapatıp çıkarsın kar yazdım diye atarsın burada SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1592 olursa kafadan short açarım.VE STOPLOSS KOYARIM...
şuanda 1576
sıkıysa gel...SİNNNNNNNNN den dolayı..milimliktir.:)..renkli bir grafiğim var.
KAYITLARA GEÇSİN..
sn consensus ve oyunagelen adam biz size long short acalım olmazsa iddalaştınız madem
ne kadar şanslıyım. bu seferde garan 10.26 dirence kafa vurdu:) yazın siz sadece boş verin okumayı...
az daha mazottuk azda olsa karlı kapanıs yaptım.1725 ustu var gıbı sevgılı ayıgıller
kesin olmasada kırmızı gözükmeye başladı gibi
https://i.hizliresim.com/oBcgGS.png
Alkım tavan glbmd nethol papil yüzde 5 şişe yuzde 4 egpro tavan THY ASELSAN devam
Garan biraz uyuz ama yeterlidir bana..
Ne isim olur shortla..
Size kolay gelsin..
Düşerse düşsün
Tınnnnnnnnnnnn[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
$inci bademligil birbirlerine ne kitler malları ama,
i$in içinden de çıkamazlar yine yeni yeniden... ))
Almayan kaldı mı reform var reformmmm
Başkan seni başarılı buluyorum garan devam inan hiç şüphe etmedimSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalar öksüz kalıyor ,
Sanayi badem babaları ve yabancı yüksek frekanslı robotla devam ediyor.
Bankalarada bu ikisinden bir tane gelse olucakta , yancılar bırakmıyor.
Sana da kitlyecekler merak etme kandırmaya devamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeterli ivme yok banka da abi sonra ki hazırlık mı bilemedim garan oyunum tuttu..thy garan viopta devam bozkirt abinin yapamadığını biz yapıyoruz lönk hemdeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço da batırmazlar hocam...
Bankasz ralli bayadır bu yıl örnek oldu..
Bilanço ya ayar çekerler..
Başkan özellikle vakıf çok merak.ediyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankaların son çeyrek beklentisi yok ,
Şuanda dolar tl üzerinde hikaye dönüyor .
7.41 aşağı kırarsa yeniden bankalara hızlı makina hareketi olabilir.
Yoksa ileri geri
Kapanışa kimlerin nefesi yetecek bakalım ))..
Algı yapmasan daha iyi olacak sevap olacak felan..amme hietiymis..senin ki millete angarya amelllik başka birşey değilSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makyajla düzeltirler hocam maalesef öyleSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne diyelim o bilançolara inananlar borsanın 80 günde 48 bin puan yükselişini normal karşılayacaktır.. Sadece 10 ay önce borsa 1 senede 2 ye katlayacak diyen kişi teknik analisttir.. Gerisi faso fiso.şurayı kırarsa buraya gider demek sadece hava bülteni tadında paylaşımlar
Bu hayatta heleki borsada mutlu olmanın yolu, beklentiyi düşük tutmaktır.
Yoksa bir bakmışsınız kanatlarından vurulmuş kuşa dönüveririz
En büyük üçkağıtlardan biri de Yabancı Takas Oranı’nda dönüyor gibi...
Günlük değer YABTKSORAN...48.20....
Gedikte yatırım hesabı olan var mı...Bir kontrata 6 tl'ye yakın kom kesiyor.
Ons tarafında kusturmaca başladı satın bakalım üçkağıtçılık başka bi şey değil
Bu konuda size katılmıyorum. Aksine teknik analist şartlarını (orası kırılırsa, burası geçilirse v.s.) ve hedeflerini (kar al ve zarar durdur noktaları) vererek öngörü yapandır. Sizin söylediğiniz teknikten ziyade kahinlik olur. Bana 1 hafta sonra dünyadaki her hangi bir enstrümanın ne olacağını söyleyin tek seferde emekli olacak kadar para kazanırım.
Sözün özü kahin olsak burada ne işimiz olur. Anca teknik temel analiz ve sohbet var.
piyasa shorta donecekse bunu eksi gapla yaparlar burdan gostere gostere satacaklarina pek inanmiyorum..gun ici kisa araliklarla girilip short long yapilabilir.
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/57utCj.png