Selamlar,
Ulusal kanallara reklam verdiğimize göre;
aynı mantıkla düşünürsek borsada ulusal pazara geçmemize de az kalmıştır diye düşünüyorum.
[emoji122][emoji122]
Printable View
oyak ve halk,mayıs ayı alım bırıncısı.100.000 den fazla hısseyı almışlar.tebrık etmek lazım..
Kültürpark ile eski semt garajının bulunduğu ve Basmane Çukuru olarak anılan alan bir bütündür. Basmane Çukuru’nda yüksek yoğunluklu yapılaşmaya olanak sağlayan mevcut imar planı kararları, Kültürpark üzerinde büyük bir baskı oluşturmaktadır. Bu çerçevede, Basmane Çukuru olarak anılan alanın, yeniden kamusal bir alan olarak düzenlenmesine dönük imar planı hazırlanmalıdır.
Basmane Çukuru için, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Güçbirliği Holding ve Folkart, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TMSF arasında imzalanan sözleşme ve protokoller, kamuoyuna açıklanmalıdır.
X yüz mihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a3cff0e9f0.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kemal Zorlu nun acıkmalarından sonra kımseden ses seda yok.nerde sıvıl toplum kuruluşları göl yapanlar,
park yapanlar.fuara katanlar.. Aslan pençesini gostermesı yettı. Kemal Bey dedı kı alın sıze benden kucak dolusu gül ama sapından tutmayın dıkenı batar .gelin ne yapmamızı ıstıyorsanız onu yapalım ama bıze karşı yukumluluklerını yerıne getırın.yıllardır ben dusunuyordum,şimdi siz dusunun...
super bır röportaj...sonuç...VURDU VE GOL OLDU)
5,90 Tavan oldu
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Belediyeye davanın açılması çok güzel bir gelişme. Buna benzer örnek İstanbul da bir kaç inşaat firması belediyeye dava açmıştı ve kazanmışlardı. Telafuz edilen rakamın bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Fazlasına ilişkin haklarımızın saklı olarak bu davanın açıldığını düşünüyorum, Kemal bey in gazetede çıkan yazısındaki rakamın en az 5 katını talep edicektir. YTD
Maşallah güzel hareketlerin başlangıcı olsun inşallah.
Görünen o ki artık hisseler kıymet bilenlerde. 3,70-4.00 bandında bezip umutsuzluğa kapılanlar büyük ölçüde hisselerini sattılar. Yeni alıcılar garaja çekti.
İki gün üst üste tavan kapattığını hatırlamıyorum.
Dolayısıyla bugün için 6,50-7,00 bandı makul bir rakamdır benim için.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi aklını kullanarak yatırım kararı alsın.
olması gereken yerde.dedık fazla hızlı kosma çelme takarlar dıye.oldu sonunda...
https://www.hurriyetemlak.com/izmir-...ka/45363-92707
ALLAH KERİM
Evi olmayana ev...!!! arabası olmayana araba..!! parası olmayana para...!!!
tabi ki birde vicdanı olmayana vicdan...!! ********lere de şeref ver Allahım VER...!!!
ALLAH KERİM OLUR ...:):):).....
nasıl yanı eplas 4,12 mzhld 5,55
4,52-5,08 guzel...
K.A.P. VAKIFBANK Gorev dagilimi bugun yapilmis..??
ANLAYANLARA....!!
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davulu soksan az.
Değerli Kardeşim,
Ben de anlamadım. İnsanların algıları ve bilgileri farklı olabiliyor.
Madem açıklamıyorsunuz, bari şu davulun büyüklüğünü yazsanız da, ona göre girecek yerimizi hazırlasak...
Muhtemelen en büyüğüdür de, bilmenin faydası olur...
Saygılarımla,
Medwig kardeşim burayı gözden kaçırmış galiba
her şey çok güzel oluyor olacak oldu diyeceğimiz bir haftaya giriyoruz.....
ytd olmayıp sadece ama sadece kendi görüşümdür. kimseyi bağlamaz sadece beni bağlar.....
yatırım ilişkilerini aradım yetkili kişinin gün içinde dönüş yapacağını söylediler hadi bakalım aklımda deli sorular......
Hayırlı olur inşallah metebaloglu arkadaşım.
üç kez aradım denetçi ile toplantıda dedi üç defada berna hanım dönüş sağlayacak dedi görüşemedik ama yılmak yok görüşeceğiz...
mzhol un eplasın altında işlem gördüğü sayılı gündür 3 güne kalmaz mzhol eplasın üstüne çıkar varsa iddaya giren bir yemeğine....
Merhaba Mete Kardeşim,
Senelerdir bu muhabbet vardır da, artık yapmamaya özen gösteriyoruz. Senelerdir öğrendiğimiz şeylerden biri de, bunun yatırımcıyı yanıltacağı ve tahtayla oynayan kişilerin de bu tür söylemleri kullandığı.
O yükseltmeler, alçaltmalar ve makaslar, arbitraj yapmaya çalışanları yemek için. Zamanlı ve yeterli haberler geldiğinde, el ele giderler. Dikkatli olmak lazım. Lot değişimleri iyi bilir ve takip ederler. Yükseleni satıp, diğerini almak isteyenleri devamlı zarar ettirirler.
Benim fikrim. İyi olur. Bekleyelim görelim.
Saygı ve selamlarımla,