Işlemler durmuş, günaydın. Bunu bu kadar düşmeden durdursana, çok pis küfür edesim geldi
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Işlemler durmuş, günaydın. Bunu bu kadar düşmeden durdursana, çok pis küfür edesim geldi
tükkanı kapadılar hemen...
Damadın soktuğu 70bin lirayı çıkardım Allah razı olsun reisten. Şimdi dipten spot kovalayalım.
devre kesmek büyük saçmalık...bir sonraki açılış %2 aşağıdan olursa mesela boş yere millete %2 daha girecek...veya %3 yukarıdan açılsa short pozda kalanlar veya mal almak isteyenler durduk yere %3 yukarıdan alacak v.s.
devre kesici ne zaman bitiyor..ilk defa şahit oldum..
Bist: 10:30'dan itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:20'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 10:30'dan itibaren seans kaldığı yerden devam edecek
Vay arkadaş. Bu gözler endex in bile devre kesici ye takıldığını gördü ya ölsem de gam yemem :)
Geçici bir süre?hisselerdeki gibi mi,yoksa burada prosüdür ayrı mı?
Bist: Viop'taki pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmeler ile bap pay senedi repo pazarı'nda işlemler saat 10:30'da yeniden başlayacaktır
açarken bir daha mı gömecekler afedersin.
bir işi de becerseler. şimdi piyasa daha da panik olacak.
neyse garan ı heybeye attık...
gün gelir çıkar 1 dolardan garan almışız...
çok kötü bişey yaptığımı düşünmüyorum...
Bıst: Pay piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:20'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 10:30'dan itibaren seans kaldığı yerden devam edecektir
kapat mk..:)
Temmuzda açılsın. [emoji3]
200 günlük hareketli ortalama 1463 oradan bir tepki gelebilir. Ne acaip bir gün.
Bugünleride gördük ya...vayyy arkadaş!
En güzeli, kimseye hak geçmesin, iptal et tüm işlemleri, sıfırdan. Bir daha aç. Kimseye artı eksi yazma, ama endeksi bugün hiç açma
Hayir bir olumlu açıklama falan da gelmiyor . Tamamen kumarhane kredili işlem yapanları yabancılar yok edin demiştir. Kendiliğinden hesapları kapanacak yani olumlu birsey yok ilk defa yabancıların bu kadar sinirli ve agresif olduğunu gördüm haklılar..
7 8 yukarı giderkende kapatsa ya.
ooo sizde yani %14- %15 eksi endeksi gördü bu gözler yapmayın...
garan çift taban gördüm...
o zaman %20 idi marjlar...
hatta öyle endeksten tavanlarla kapadığını gördüm ne günlerdi...
kapat mk , viopcuları sıfırlayacak adamlar..
dün yazdım bi daha yazayım , bak dikkatli olun, erken zıplamayın..
spot alın lakin viop çok dikkat edin..
Devre kesici sonrası genelde az da olsa toparlar,kötü bişey değil,bi nefeslenin adrenalinle parayı sıfırlamayın demek meali...
Ülkeyi şirket gibi görüp,kendilerini şirket sahibi olarak her türlü tasarrufu kendinde görüp,
Kanun nizam tanımayan...
Ülke insanlarının her gün canını yakanların ocaklarında,,
Allah ısırgan otu ve incir ağacı bitirsin..
Devre kesici tam tersi tekrar tekrar aşağı pompalama motivasyonunu sağlar. Akıllıca bir iş değil .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hamdolsun pıyasaların ustunden gectık mı derlermı acep
dususuden daha onemli pozisyonu olanlar hesaplarini bir kontrol etsin an itibari ile teminatlar %50 arttirildi
2001 şubat krizinde ve 11 eylül sonrasında endekste çok tabana tavana yakın işlemler gördük
akbank ve ısc tabandan vadelı bıraz aldık hamdolsun.
tabı tırsak olmak da lazım
Jas short ve Benjamini ne yaptın devam mi
Bursa/Ulucami'den sela veriliyor..
dolarla alakalı olabilir mi acaba?
Ülke battı, vatandaş toplanın cihada gibi bi şey bekliyorum