Sağol kardesim.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Printable View
Elimizdeki araba son iki ayda 100 bin deger kazandi. senelikte ikiye katladı bu hırsızların kağidi daha eksiden kurtulamadı ne bunlarda şeref var ne yüz cio bile borsa yükselirken 20 tane kap gönderdi yine malı kitledi millete çogu hisse yükseldi çok dedik burda tek kagıtta durmayın bu hırsızlara kaptirmayin paranızı artık sadece polde durabilirsiniz bist 1900 olmuş burdan satış dalgasına hazırlanacaz pol size yol gösterecek
Yapacak bir şey yok artık en azından benim beklemekten başka yapacak hiç bir şeyim yok olan oldu kötü yakalandık zaten enflasyona sermaye eridi birde bu senette( × 2 )eridi portföyümdeki en güvendiğim senet en kötü performansı sergiledi.sirketin borsadaki değerine sedece limanını vermezler kaldiki diğer varlıklarını siz düşünün gelde bu piyasada reel verilere ,temel verilerine bakıpta yatirim yap.Islem görmeye başladığından beri sürekli büyüyen yatirim yapan ihracat yapan firma neden gitmez hala anlamış değilim hadi piyasadaki büyük şirketler yüksek hacimli olduğundan kalkmıyor bunun topu topu piyasada dolaşan şimdiki değeri ile 670 milyonluk hissesi var gerçekten anlamış değilim
Hayırli haftalar herkese dicem milyon milyon satışları dizmisler geri çekilmede hedef 3.11 yukarda 3.80 geçilmedikce bi şey beklemek zor hirsız herzaman hırsizdir malınida kimseye yedirmez.
Biste satiş gelirse taban veya tabana yakin amcam satıyo durmadan haber aldı kesin.
Devre kesici girdi alıci gelmezse fazla bisey beklemeyin durum bu kimseninde morali bozulmasin herseý oluruna biraktık.
Biri atanın satacağını yazmıştı tweterda acaba kimdi :)
Ata ve ahlatçı trade ini yaptı ve gitti. Başıboş kağıda canı isteyen operasyon düzenliyor
Seve seve ... demistim seve seve geldik bakalim hayirlisi
Bistte tarihi rekor sevindikmi?
Ata da tacirlerde kardalar. Arkadaşlar yanlış anlamayın böyle toplama olmazdı zaten ama bilerek buraya yazamazdim. Çünkü haklı olarak kişiler bana tepki gösterirdi bende olsam bende tepki gösterirdim. Ama bence bu olayı birileri göz dağı olarak görmeli ya içinde olmamis olsam bile bende dahil bizler yada patron
şimdi eksik pastaları yükledim.tahtaya atanın ve ahlatçının girdiği günleri sadece baz aldım daha önce kendilerini görmediğim için .aslında aşagıdaki paylaşım hiç bir şey ifade etmez bizim gibi sıradan vatandaşın bile şuan aktif kullanıgı 3 aracı kurum varken bu prof arkadaşlar aldıgı malı başka hesabına ister aşagıdan ister yukarıdan çok rahat geçebilir.
ata 9 milyon lotu 3.20 den alıp 8 milyon lotu 3.24 ten satmış
ahlatçı 3.9 milyon lotu 3.30 den alıp 3.9 milyon lotu 3.26 dan satmış
Alibabanın çiftliği isteyen istediği gibi at kosturuyo kendine hayri olmayan patronun kime hayrı olur son 3 yilda 250 kisiyi isten çıkarmiş heryer tâşaron olmuş insanlarin emeğini çalmaktan başka bisey düşünmeyen zihniyet haramzadeler bunlar
Ne oldu kustunuz malı ? Piyasa on numara bu ne acele 3 gün tutamadınız hisseyi…
600 puan giden bistte senelikte hala %15 eksi borsa istanbul da yılların rallisi zararim olmasada yine de pişmanız bu hissede kaldıgımiz için adamlar hırsız bir lirasıni vermez kimseye uzun yıllar beklicez kazanacaz artık bu bistin düzeltmesi çok can yakacak.
Arkadaslar poliport icin ekim ayi aciklanan tesvikler raporunda 465 milyon tesvik aldigi konusuluyor niye kap atilmamis sirkete soran oldumu?dogrumu?
Bunuda sorayim ortak.ced raporunu acikliyorsan bunuda acikla .soylentiden ibaret kaliyor yoksa.bugun ulasirsam bunu ozellikle soyleyecegim.
Tarla vasfinda satisi biraz arastirip sormsk iyi olur cunku en son yaptigi gebzedeki arsa satislardan biri piyasa ederi civarinda oldu yanilmiyorsam art niyet olsa bunu ve ozellikle boya kisminin 116 milyon usd lik satisinada bir sey uydurmaya calisirlardi.bos konusmayayim gerci su tarlayi arastirayim neymis ne olmus ne edermis
M2 2 lira ya yer mi var, kime sattığı bile belli değil. Açıklamıyor.
Sayın karadereli M2 si iki lirayi sana şöyle anlatayım, bu örneği çok verdim zamanında. 1 M2 alandan (hemde toprağı verimli Manisa'nın tarım toprağı ülkenin en iyi topraklaridır (volkanik toprak ve tuf alanı). Az buz coğrafya bilgisi olan bilir. 1cm lik kalınlığında toprağı toplasan poşete koysan en az 3 TL den satılır.
Arkadaşlar şu M2 2 TL arsa satış kapı hangi tarihte spk ys şikayet edeceğim poliport limanı teşvik alınması haberi verilmemesi dahil
Ayrıca sayın karadereli gebzedeki evet biraz daha anlaşılır bir seviye ama oda ucuza gitti. Kime sattılar biliyor musunuz? :) Pek uzak bir yer değil poliportun hemen yanindaki Komşuya sattılar Çolakoğlu metalürjiye galiba kapı önüne çıkıp satılık arsa satılık arsa diye bağırdılar :) manisadaki olay akıllara zarar vallahi keşke orayı bana satsalardi vallahi 10 milyona talibim. Aslında o arazi yanındaki tarım arazisinin sahibi biraz akıllı olsa tarım arazisi birleştirme diye bir dava açsa varya 8 milyona ihya edecek paralar kazanır.
Bu konu SPK ile olmaz malesef illaki şikayetler oldu hiç bir şey çıkmadı, gidip tarım arazisi yanidaki diğer tarım arazi sahipleri ile konuşup durumu anlatıp ortaklaşa tarım arazisi birleştirme usulü ile en son alana 8 milyon artı enflasyon farkını verip araziyi alsak ve sonra satsak daha iyi para kazanırız ;)
Ayrıca ege bölgesinde m2 si 5 liraya satılık herhangi bir yere talibim satıcılara duyurulur. :)
Ayrıca hisse (grafik olarakta) hoşuma gitmeye başladı. Ve gerçekten tahmin ettiğim düşüşü de yapmadı. Yada bilerek yaptırmamışta olabilirler. Sonuçta ellerinde mal hala var.
Buldum 25.01.2021 tarihinde imiş
Evet Ocak sonu idi [emoji106]
Sn üstad tarım arazisi mevzu göründüğü gibi degil şirket orada bence zarara ugramadı ,gebze deki için ise degerleme raporu 49.720 milyon iken 81.853 milyona satmışlar oradada sorun görmüyorum.dediğim gibi art niyet olsa ilk polisan boya satışında(116 milyon usd ) ardından degerlemede 49 milyona gözüken arsada yaparlardı.teşvik için kap zorunluluk yok ama yönetime iletecekler rahatsızlıgımızı belki dikkate alıp kap atarlar .saygılar bol kazançlar.
Polisan Holding A.Ş'nin bağlı ortaklığı tarım arazilerinin satışı için 8 milyon TL'lik protokolü imzaladı.
Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, ''Polisan Holding, 16 Nisan 2019 tarihli özel durum açıklamasında tarımsal faaliyetlerini ana iş kollarına yoğunlaşmak amacı ile durdurma kararı aldığını ve bağlı ortaklıklarının mülkiyetinde bulunan Aydın, Manisa ve Balıkesir illerindeki tarım arazilerini satışa çıkardığını duyurmuştu. Bu kapsamda, Polisan Holding'in yüzde 100 bağlı ortaklığı Polisan Kimya, Balıkesir ve Manisa illerindeki yaklaşık 3,9 milyon metrekarelik tarım arazisini 8 milyon TL (KDV hariç) bedel karşılığında satmak üzere bir protokol imzalamıştır. Satış işlemi tamamlandığında kamuya özel durum açıklaması yapılacaktır.'' ifadesi kullanıldı.
Türkiye'nin dev Holdingleri arasında yer alan Polisan Holding, Manisa'da bulunan mülkünü sattığını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Polisan mülkiyetinde bulunan Balıkesir ve Manisa'daki 3.9 milyon metrekare büyüklüğünde olan tarım arazilerinin satışına dair bilgiler paylaşıldı. KAP'a yapıulan yazılı açıklamada, "Polisan Holding, 5 Ekim 2020 tarihli özel durum açıklamasında, durdurulan tarımsal faaliyetlerle ilgili olan ve %100 bağlı ortaklığı Polisan Kimya'nın mülkiyetinde bulunan, Balıkesir ve Manisa illerindeki yaklaşık 3,9 milyon metrekarelik tarım arazisini 8 milyon TL (KDV hariç) bedel karşılığında satmak üzere bir protokol imzaladığını duyurmuştu. 25 Ocak 2021 tarihinde satış işlemi tamamlanmış olup, ilgili tutar hesaplarımıza transfer edilmiştir." denildi. Haberin Tamamı İçin: https://www.emlakpencerem.com/polisa...-satti/106902/ Emlak Pencerem
Haberin Tamamı İçin: https://www.emlakpencerem.com/polisa...-satti/106902/
Borsa 600 puan çıkınca düşüremediler patinaj yaptılar. Geçen sen 0,60 cent olan hisse 0,23 cente geldi ekrandan çıkacak çubuklar dibine kadar düştü zaten ama bu japonların kafasına edeyim gel al işte 1 dolara almışsın gel 0,20 cent ten almıyorsun. Geri alım yapmayan şirketi bağırta bağırta al malını. Sıfır faiz ile borçlan japonyada burda msl bırakma donsuz gönder kansızları ama nerde. Küfürsüz yaşamak çok zor…