Alüminyumcular yaşadı be ya...
Printable View
Alüminyumcular yaşadı be ya...
Bence de....Alıntı:
dumenden haydar
@dumendenhaydar
·
9d
Bugün dolar ve altın aldım arkadaşlar yarından sonra kesin düşecek hepsi. Aklı olan dolardan yurodan altından çıkar. Demedi demeyin...
Diplomatik Strateji
@diplomatikstji
·
4s
Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz: Katar'la uzatılan Swap anlaşmasında 1 dolar 22 TL kabul edildi.
Biliyor muydunuz?
@bilmeliyiz
·
20d
Mustafa Sandal Oxford mezunuymuş, alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın.
Cemal Enginyurt ne kû?Alıntı:
Nagehan Alçı: Mevcut Türk siyasetinde 'AK Parti' diye bir olgunun olup olmadığından bile emin değilim.
Çok iyi. Herkeşin menfaatine...Alıntı:
DW Türkçe
@dw_turkce
·
6s
Türkiye'nin ardından Ermenistan'dan da Türkiye ile normalleşme sürecinin başladığı açıklaması geldi
Ermenistan Dışişleri Bakanlığı, normalleşme sürecine "ön şartsız hazır oldukları mesajı verdi.
Abd üfe 9.6%...
Nevzat Çiçek
@nevzatcicek
·
15d
Şimdi Habertürkte bir fırıncı olarak size ekmekte ne olup bittiğini anlatacağım…
Prof.Dr. Kemal Üçüncü
@profkemalucuncu
·
12d
Neriman Nerimanov: "Ali Haydar! Karabağ senin g.tün değildir her gelene veresin!" diye verdiği tarihi cevabı, “kıt okuma yazmasıyla güya mübalağa sanatı yaparak” mezeye Kıbrıs’ı verme pespayeliğini sergileyen ÜSTAZA hatırlatalım.
Bodur &Adalet
@ABodur6382
·
1 sa
Sesiz sedasız sigaraya zam ..
Sigarayı zamlı aldım ..3 ₺ zam yapmışlar 21₺ Winston Slim.
CB adayı Tanju Özcan...Alıntı:
Kemal Kılıçdaroğlu: İttifak kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olurum.
Alıntı:
T.C. Gaziantep
@mhmtkrtrn
@ankara_kusu
adlı kişiye yanıt olarak
Kusss dün ne aldın totodan doğru söyle .bugünkü senin olsun
Alıntı:
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
8d
21.800
9300 virdi...Alıntı:
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
17d
Biraz önce sonuçlanan Diyarbakır 6’lısını bildim. Bi şey vermez gerçi
Serhan Asker
@Serhan_Asker
Taksiyle eve geldim.
Taksici yolda "benzin iki ayda 6,5'tan 10.45'e geldi ama dış güçler" dedi.
"Devletimi seviyorum" diye ekledi ineceğim noktada.
Ödemeyi yaptım. İnmedim.
"Devletini seven fiş keser" deyince..
"İsteyince veriyorum fişi" dedi ve gitti:)
Alıntı:
Sohbet
Prof. Dr. Ali Ihsan Goker
@aihsan_goker
Fed pandemi başladığından beri 5.5 trilyon $ para basmış. Onlar bol bol Dolar işaretli banknot basıyor, bizim millet de alıyor. Resmen Abd'yi fonluyoruz. İşin ilginç yanı bizim halk, döviz yükseldikçe seviniyor.
Alıntı:
@aihsan_goker
·
5d
@aihsan_goker
adlı kişiye yanıt olarak
Tekrar edelim. Dövizi yükselten dış güçler falan değil. Bizim yerli halk. Kendi yükselttikleri dövizden kar ettiklerini düşünüyorlar bir de..
Alıntı:
yigitali Amerika Birleşik Devletleri Bayrağı
@ygtkya
·
9d
@aihsan_goker
adlı kişiye yanıt olarak
Enflasyondan korunmaya çalışıyor millet TL 2020 de hacminin 2 katını bastı TL mi tutsunlar
Adam Abd'de yaşıyor, dolara geçtim para kazandim diyor. Kene zoktu zati...Alıntı:
@aihsan_goker
·
9d
Tuvalet kağıdı tutsan daha çok kar ederdin
Alla Allah... lem dolar Turkiye'de artti, undan sana ne?
:))))))))))))))))))))
Makara başa sarılmaz. "Topuklu Efem" hayal kirikligina ugratma be ya...Alıntı:
BirGün Gazetesi
@BirGun_Gazetesi
Kılıçdaroğlu: Akşener, başbakanlığa yakışır.
Akşener'e CB yakısır da Hulusi Agama rezerve edildi...
Anayasa Hukuku Profesörü Mustafa Kamalak, Prof. İzzet Özgenç’in ileri sürdüğü gibi, ‘ekonomik kriz sebebiyle, anayasanın 119’uncu maddesine göre olağanüstü hal (OHAL) ilân edilebileceğini’ ancak 78’inci maddeye göre OHAL gerekçesiyle seçimlerin ertelenemeyeceğini söyledi. (TV5)
https://i.hizliresim.com/3hdjz13.jpeg
7000 yıllık Kertenkele Adam heykelcikleri. Mezopotamya'da Al Ubaid arkeoloji alaninda bulundular.
İşte dünyada böyle insanlar da yaşadı.
Prof.Dr. Kemal Üçüncü
@profkemalucuncu
·
7d
Ekonomi a’dan z’ye siyasidir. Kimden alıp kime vereceksiniz? Kim üretecek ? Kim ne kadar pay alacak? Bunlar bilimsel değil felsefi tercih ve sorulardır.
Hasip KAPLAN
@HasipKAPLAN
·
3d
İYİ Partiyi
İyi yapcağız kimse şaşırmasın..!
HDP Milletvekili Dilan Taşdemir:
“SİHA'lar artık insanları yargısızca infaz eden araçlara dönüşmüştür. Türkiye'nin güvenlik sorunu yok. O yüzden savunmaya yatırım yapmak yanlıştır."
Fakiri 1 defa doyursan ne olacak? Adam 4 saat sonra yine acikacak. Piyango bileti alcem ben, ya çıkarsa?Alıntı:
Mîr Mesut KOVALAR
@_mirmesut
·
41d
Bir piyango bileti alacağınıza, bir fakiri doyurun.
Kazanan tüpçü değil, siz olacaksınız.
Kesin bilgidir.
Geçenlerde benzer haber Antalya'da böyle bir olay olmuştu. Bilemezsin ki, yanlızlık bilinç düzeyini yükseltmiş de olabilir.Alıntı:
Kastamonu’da bir kişi evinde ölü bulundu. İlk incelemede 4 ay önce vefat ettiği belirlendi.
Eve giren ekipler iskelete dönmüş beden ile karşılaştı.
Allah kimseyi böylesine bir yalnızlık ile imtihan etmesin.
https://youtu.be/CKssqPIgLR0
Volkanik aktivite diyor değil mi? Kıtlık da var, pandemi yok.
https://youtu.be/DuvBd_BMbno
İşte bu, herkesin titrediği an olacak.
İşte bu, herkesin hatırladığı zaman olacak.
O gelecek. O kış gelecek.
Kim gelecek?
Neo değil, tabii ki Trinity...
https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...karimi-1892898
Caponların raporuymuş, Steven Cook'un söyledikleri aynı yere çıkıyormuş.Alıntı:
Erken seçim durumu da gündemdeyken, Tayyip Erdoğan'dan sonra Türkiye'yi kimin yöneteceği, hem Türkiye içinde hem de yabancı devletler tarafından raporlanıyor ve konuşuluyor. Japon bankasının yayımladığı rapora göre Türkiye seçim öncesi Olağanüstü Hal (OHAL) durumuna geçebilir ve seçimler bu şartlarda yapılabilir. Tabii ki bu Türkiye için pek de olumlu bir haber değil. Bu rapor bana CFR'de önemli bir yorumcu olan Steven Cook'un Foreign Policy'de 'Erdoğan Türkiye’ye liderlik edemeyecek kadar hasta olabilir!' başlığı ile çıkan analizini hatırlattı. Orada da Türkiye'de sıkıntılı yönetim şartlarında ve Erdoğan sonrası dönemde Hulisi Akar'ın Türkiye'nin başına geçebileceği ifade edilmişti. Japonların raporu ile Steven Cook'un söyledikleri hemen hemen aynı noktaya çıkıyor. "
Nereye çıkıyor? Hz.ayvagobekli'nin didiği yere çıkıyor.
Bu ülkeyi senelerdir Hulusi Agam yönetiyor zati.
:))))))))))))))))))))))
Abi benim doğduğum yirde şeytanın mezari vardı biliyon nu?
Bir de büyük bir dağ vardı, dünyanın en büyük mıknatısı orası.
Bu yüzden üstün güçlere sahibim.
Yakında 3.doz aşıyı olunca biraz daha güç sahabı olacam.
Forum üzerinden arzuhal döşerseniz, size de güç verirler. Şöyle;
Eyyyyyyyy olağanüstü güçlerin sahapları, Hz.ayvagobekli olarak, kaldırabileceğim gadder güç talep ediyorum. Vereceginiz bu güçleri insanlığın heyrine kullanacagimi beyan ediyorum. Bu güçleri kesinlikle borsa, piyasalar ve viopta kullanmacem.
Abi şinci ben zati güç sahabı olduğumdan fazla eğilip bükülmem tabe.
Sizler ilk defa isteceniz üçün "lutfedersiniz" "istirham ederim" deye isteyiniz.
Veriyorlar abi.
Didim abi...10.000 dene tavvuğum var. Tarrağı yidin. 1000 dene tosunum var. Tarrağı testislerle beraber yidin. Nasıl beslecen? 20 tavvuk, 4 dene koyun, 1 dene inekcağız, bir zebze bahcesi, 5 dene zeytin ağacı,Alıntı:
Özcan KADIOĞLU Türkiye Bayrağı
@okadioglu
·
35d
Kümes hayvancılığı yapan bir arkadaşım diyorki,
Yem fiyatları o kadar arttı
En çok yem tüketen hindileri kesip satmaya başladım.
3 dönüm yonca yiter de artar be ya. Yetkisiz abi vardı, solucan gubresi yapcem diyordu.
Üldü mü kaldı mi be ya?
Bunlar ülkeyi geri alırlarsa bir duble irakıya satarlar. Bunu Yılmaz Özdil'e söylettiler.Alıntı:
dumenden haydar
@dumendenhaydar
·
1 sa
Safları sıkı tutun dostlar ülkeyi geri alıyoruz.
Garibim seçim olacak da seçilenler memleketi yönetecek sanıyor.
Hi ho ho
https://www.birgun.net/haber/tanju-o...-cikisi-369470
Olağanüstü güçlerim ulduğunu yazmıştım. Ul deyince uldururuz.Alıntı:
Tanju Özcan'dan Cumhurbaşkanı adaylığı çıkışı
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili olarak, “Milletin kabul etmeyeceği bir isimle yola çıkmaya kalkarlarsa ben o noktada 100 bin imza toplayarak bir seçenek olarak ortaya çıkabilirim” dedi.
Ben Hz. Ayvagübekli...Selanikliyiz, suya bakanlardanız...
Hz. Ayvagübekli'de icazet aldın nı? Almadın.Alıntı:
Kemal Kılıçdaroğlu: İttifak kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olurum.
U zaman ulamazsın CB adayı. Hi ho ho
Olumm sen kimsun? Kasetle o partinin başına getirilmişsin. Haddini bil.
https://i.hizliresim.com/fi2fgpw.jpeg
Ah be Acemin, ataşa bakanım. Seni fururlar be ya...Alıntı:
İran gazetesi Tehran Tımes, İran füzelerinin vurabileceği hedeflerin işaretlendiği İsrail haritası yayımladı.
Atmacayı furdiler bir avuç kanı için...
Bu başlığı takip eden psişik takipciler, aslında herkes psişiktir de kimi bilir kimi bilmez.
Bu gece haberci üryalar gürebilirsiniz. Özellikle kadim kelimelere dikkat ediniz ve bunları hatırlamaya calisiniz. İyisi mi yatağin başina kalem defter koyun, uyanir uyanmaz hatirladiklarinizi yazin.
Nuri ben hep hatun gorurum sole iri ikiz tepeli...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her topluma dij guc lâzımdır be yaaa
Konsolide olunur
Fedakarlık yapılır.
Dij guc olmazsa ic guc çıkar ortaya
Daha mı iyi olur be yaa..!
Aylik 30 mikyar dolar azaltim yaz gelmeden faiz artisina sira gelir abd'de.
Geri gelmeyecek enflasyon %10-15 -20 var.
Borsalarinin düşmesine gerek kalmayabilir.
Yataya sararlar.
Ahhhh bizde de bir belirlilik olsa da doviz bazli kaybettigimiz zamanı telafi etse borsa....
50 dolar olmaz da 25 dolari (borsa 3.000 olsa) gorsek be yaaa...! :)
Donuk umuz uldum...
Üle büle deel be ya...