Elinde ki arsalar 1 milyar lira eder mi?
Printable View
Elinde ki arsalar 1 milyar lira eder mi?
Cok önemli bi konuya degindin.
Sadece balikesir de arazilerin bayagi bi denetlendiğini okudum gecen gun para dergisinde.
Ve balikesirli bi is arkadasimla gecen ay ki muhabbetimiz geldi aklima
Bana dedigi isbirin balikesirde de fabrika haricinde arazilerininde oldugunu soylemisti.
Ayrica ankaraydi sanirim yeni fabrikaya tasinmisti eski fabrika yerlesim icinde kalmıştı. Ve toplu konut sirketleri kapilarini asindiriyodu sirketin.
Bildigim kadariyle ankarada da arazileri var. Diger sunger fabrikalarinin oldugu izmirdede vardir arazileri ihtimal.
Yanilmiyorsam isbirin isbir gyo sirketi de var diye biiyorum
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece arazilerin yeniden degerlemesini yaptirsa
sanirim bayadir yaptirmadi belki 5-6 yil.
Yeni degerlemede cikkan rakam dudagimizi ucuklatabilir.bunlarda arazi ganii toprağa yatirim yapmislar diye okumustum biyerlerde.yanilmiyorsam
178.50 kanal direnci sağlam geçer desteklerse yeni bir yükseliş trendi başlar... Başlarsa devamına bakarız...
İşbir Yatak halka arz konusunda önemli adımı attı diyor laa
https://emlakkulisi.com/guncel/isbir-halka-arz/1006619
Aynen ya simdi bende o haberi okuyodum. Superrrrrrr.
Bunlar normal pazarda işlem görür holding hala sürünür bu pazarda.Sayın Gültepe POİP te işkem gören holding var bilmem farkındamısınız.
Bu arada haber süper felan değil 2015 yılının haberi olabilir.Ara ara böyle haberler çıkıyor.Tarihi kontrol edin derim.Bende açılmıyor link.Sonra hüsran olmasın.Toyota koltuğu işine dönmesin.
Umpaş holdingten saymam işbir o nun yanında dünya devi olur kıyaslarsak.
Isbir yatak kendi sitesinde yayinlamis basin bultende sabah gazetesi haberi koymus
Ya dünki yada bugunki sabah gazetesi ekonomi sayfasi
Baktım şimdi
30.01.2015 sevinç bitmiştir.Geçmişte bu tip haberler var.Sünger halka arzı gibi.Toyota iş birliği.Optiği bile sattı bişey olmadı.Otamosyon işine girdi ne olduğu belli değil.Haber 4 yaşından gün almış hareket yok.
Bu hisse elbet ederini bulacak.ben emeklilik icin topladim .ve 5-6yilim var.
Bu hisse bedelsiz verirse gitmesi çok farklı olur yongaya falan benzemez yonga zarardaydı 2500 leri gördü ISBIR in bedelsizini düşünemiyorum nerelere gider kim bilir ytd
Hissenin yeteri kadar toplandığını düşünüyorum hareket yakındır diye düşünüyorum ytd
İnternette işbir elektrik var bu kimin?
http://www.isbirelektrik.com.tr/
Günaydın.Elektrik işi TSK nın mış öyle gözüküyor ancak sanki ufaktan bir ortaklık dolaylı yoldan var gibi.Keza kuruluş 1977 ve yurt dışındaki vatandaşlar falan diyor.Bunu en iyi şirket bilir.
Milleti heyecana getirip az yükselttiler.Sanırım yıllık ara sıra yaptığı yükseliş hareketine benziyor.Zaman içinde geri çekiliyor tekrar.Umarım bu sefer böyle olmaz.
Girmediği sektör yok,,her sektöre el atmış,,,uzmanlaşmış bir sektöre gir kardeşim,orada yürü,devam et.
Sonuçta holding.Holding olmanın gereği.Çok uçuk olacak ama bak koç a sabancı ya.Otomotiv perakende gıda.Sektör çeşitliliği iyidir.Bir sektör durur ise diğerleri onu absorve eder.
Cok guzel olacak .hak ettigi yeri bulacak.dusus trendi bitti artik bence.yaklasik 6 senelik trendin sonu bitti.bundan sonra canak olayi tamamlanacak.doganin kanunu gibi bisey bu.
Hatırlarsanız 3 yil once gibiydi hisse 120 lerdeyken 44 milyon gibi kar getirmisti kagida hic bi etkisi olmamisti o gun cuzzi bi temettu aciklayip kagidin onunu kesmisti yonetim.dusus trendi tamamlanmamisti ve yeterli hisse toplanmamisti sanirm.
Suan durum farkli trend basladi yukari ve artik onu istensede kesilmesi zor.
Soyle dusunun bub hisseninde spegi var kesin. Ve 6 senenin uzerinde kimse tasiyamaz zararina 6 senelik enflasyon ne oldu dusun.
Mutlaka isbiri tasiyanda 6 senenin mukafatini alacak el mahkum
Bu borsada hep boyle olmuştur
Asla yatirim tavsiyesi değildir
Alabao hisseye hareket getirdin valla 3-5 lot toplayacam dedin
Sn.Tipitip güzel yazmış ama bu hisseye giren nasıl çıkacak 50 lot satsa taban yer eğer toplayan var ise bir yerden satacak.3 yıllık oryalamalar geçen seneyi saymas isek 150 civarları.Pöip ten çıksa al aşağı vur yukarı bi yollu çıkar.Ama benim umudum hiç kalmadı.
Sn cefaks su isbir in de bi takasini versen kimde ne var gorsek. Demin isdemiri vermissin buraya yanlışlıkla :)
abi ben zaten bu fiyata kadar toplayacaktim dogru düzgün alamadim benim dusuncem simdi 195 de satmaak ve tekrar 170 lerde almakti simdi 195 de satip geri alacağım 15-20 tane alsaydım mutlu olacaktim şimdi bekleyecegim geri gelimlerde alirim hisse çok güzel 5-6 yil beraberiz yani ☺️
Hafif bir satış yemiş gibi duruyor.Takas veya eşleşme verebilen varmı.
Elinde 200 tane en az olupta bu 180 tl fiattan satmayi dusunen varmi.en az 200 adet olacak ama.
Bende yok olsada satmam.Hayırdır.
9.10 dan aldigim 3bin yesil holdingi 11..25 den verdik
2.04 den 15 bin avod aldik bakalim hayirlisiyle.
Asla yatirim tavsiyesi degildir.
Yesilleri sattimda .nakit vardi. Birden avod esti aklima. Cikarsam kisa surede avod dan birazdaha isbir alip dukkani kapatayim diyorum.bu isbiri toplamak baya zorlasti
Sayin viking anladığım kadariyle sizde benim gibi dusuk sermaye yuksek potsnsiyel hisseleri takip ediyosuz. Isbir yibitas petrokent merit tazekuru sumas
Diyorumki bi watsap gurubu kursak bu tarz hisse takibi eden arkaalarla. Burdan sohbet edip bilgi birikim paylassak. Nedersin
4 yıl önce acamice bir hareket ile tahta kapanan bir hissede yakalandım meğersem panda ayhan varmış işin içinde.O gün borsaya küstüm o zamana kadar afyon aslan ege endüstri falan takip ederdim 1 kere tarz değiştirdim yaktılar elde avuçta kalanı 3 e böldüm yonga yibitaş işbir.Ağıtlık yibitaştı ama elde kalanda 15 bin var yoktu.hatta yonga maliyet 200 ybitaş 1700 işbir 95 ti.Şükür yongadan ki orada beklentimden daha az bir fiyata çıkmak zorunda kaldım.Anladımki bildiğinden şaşma.1300 civarı sattığım yongaları 2 böldüm yibitaş işbir.Onlardan sonra bakacağım devammı tamammı.Watsap işi bana gelmez.Varfiyalı çalışıyorum.Burdan paylaşımlar güzel.