bu arada dolar grafiğinde nivea kullandığı açıkça görülüyor..2013 ten bu yana almış eline nivea yı sürüm sürüm sürünüyor..:kahkah:
Printable View
bu arada dolar grafiğinde nivea kullandığı açıkça görülüyor..2013 ten bu yana almış eline nivea yı sürüm sürüm sürünüyor..:kahkah:
Hah bi delimiz eksikti o da tamam. Hoşgeldin esözcan.. hisse yürüsün sana huni alacam:party:
Hoş bulduk diyemeyeceğim.. çünkü 1996 dan bu yana borsadayım ve hissenet kurulmadan önce kurucusu ile birlikte hisse senedi alıp satıyordum.. üye olduğum zaman babo , Sicilyalı üye bile değildi..
Malsız olduğumu yazdım.. ama sen kimbilir nerelerden mallandın ki deli divane olmuşsun.. bu yüzden huniyi başında tutmaya devam et..:kahkah: ama herkese de saldırma..
ttkom aylık taramada nasıl neden ve nasıl boy gösterdiğini Petkm sayfasına yazdım.. aynısı ttkom da var.. giderse binerim.. yoksa senin gibi deli olmaya niyetim yok.. :whistling:
eğlenmek, keyif almak ve para kazanmak benim sık yaptığım bir şey.. sende bunu aynı anda yapmaya çalış.. inan ruh sağlığına iyi gelecektir..:party:
https://i.hizliresim.com/onpvvwt.png
dolar bazında aylıkta yeşil ve beyaz birleşimi sonras,ı 2013 te son bulmuş .. sistem sağlıklı bir al vermemiş..
https://i.hizliresim.com/8augb8z.png
tl aylık
https://i.hizliresim.com/46v2x1d.png
grafikler çok uzun oldu.. 60 dakıkalıklar da özet geçeyim YEŞİL KIRMIZI PEMBE şişman kadınlar.. yatayda kaldıkları sürece sorun yok ancak yuları çapraz ile düzeltme olasılığı gündeme gelir..şu an kımızı ve pembe yatay taşıyıcılar kahve sarı roza lacivert destekler.. 2 defa lacıverte çarpmış.. üzerinde kaldığı sürece sorun yok.. iyi çalışmalar
https://i.hizliresim.com/466u8ab.png
Ben zaten serbest deliyim.. bu siteyi de 2005 lerdi sanırım çok eskiden beri takip ederim. Sayesinde çok şey öğrendim. Hiçbir grafik temel analizin önünde değildir. Çoğu tırttır... Mühim olan büyüme karlılık vizyon yönetimdir... Grafiğe göre mal alıyorsan Sasa , hektaş , smrtg tavsiye ederim. Alım için ttkoma 40 - 50 li fiyatları bekle. Ben sana o fiyatlardan satarım
Usd bazinda zaten zarar, birde alternatifleri var thy alsan 4 kat cikti ordan da zarar ,
Onu simdi satip ttkom alsan thy sabit kalip bu 2 kat yapsa daha büyük zarar :)
Bu illaki cikacak bozuk saatin günde 2 kere doğruyu göstermesi gibi birsey ,
Türev piyasasinda at kosturan bir tahtaci var,
Derenin dibiinin kac kulac olduğunu söyleyelimde yüzme bilmeyen çivileme atlamasin :)
Bu çeyrek de kötü gelecek.
Milleti dökmek için 3 aylari daha var..
Kim ne derse desin fırsat maliyetinden para kaybettik.
1 yil once aldığım senetlerden %150 den az prim yapan tek senet ttkom kaldi.
18 bile olsa alternatif getiriyi ancak getirecek.
300000 lot ttkom ile sanırım enayiler listesinde ilk 500 e girerim ;)
sn Bawer merhaba, vesbe den erken ayrıldım.. bir senedin haftalıkları iyi olmayınca günlükler de çayırda oluyor..
TTKOM daİnşallah maliyetineze ulaşır ve kara geçersiniz..TTKOM da haftalıklar çok ilgi çekici olmasa da aylılar 11.99 üzerinde kaldığı sürece güzel... aslında haftalıklarda bir sıkışma içinde 12.09-06 üzerinde kaldığı sürece bu sıkışmanın 3 hafta sonra sonucu görülebilir..turkuaz 3 haftadan bu yana tut konumunu sürdürüyor.. günlükte adam olacak 12.77 ve öldukça önemli bir direnç.. senet hareketine başladımı yorum yapmayı kesıyorum.. yarın güzel bir hareket yaparsa, gidenin arkasından konuşmam, dedikodu olur..
kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/k16kfms.png
Tecelle fena daldılar, dün de öyleydi, bizimkine de sıra gelecek elbette.
TT Ventures, artık girişim yatırımlarını "TT Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu" ile yapmaya başlıyor
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
TT Ventures, artık girişim yatırımlarını "TT Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu" ile yapmaya başlıyor. Türk Telekom Grubu'nun yatırımcılarından biri olduğu fon, global büyüme potansiyeline sahip inovatif teknoloji girişimlerine yatırım yapacak. Yerli ve yabancı yatırımcıların katılımının amaçlandığı bu fonun, Türk Telekom Grubu'nun da stratejik destekleri ile yatırımcılarına finansal getiri sağlaması hedefleniyor.
TT Ventures, Türkiye'deki girişimcilik ekosisteminin büyümesine katkı sağlamak motivasyonuyla çalışmalarını sürdürüyor. TT Ventures ile İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. arasında "TT Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu" kurulması için anlaşma sağlandı ve fon kuruluşuna ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru onaylandı.
"Girişimcilere ve yatırımcılara değer katmayı amaçlıyoruz"
TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, konuya ilişkin şöyle konuştu: "TT Ventures olarak, girişimlere doğru büyümenin kapılarını açmak ve girişimcilik ekosistemini büyüterek Türkiye'yi geleceğe taşımak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda; Türk Telekom Grubu'nun da yatırımcılarından biri olacağı "TT Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu"nu hayata geçirdik. Özellikle yerli ve yabancıların katılımının amaçlandığı fonumuzun Türkiye girişim ekosistemi için oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz. Biz, büyüme potansiyeli yüksek, teknoloji odaklı girişimlere yatırım yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca Grubumuzun sağladığı destekler ve stratejik sinerjinin getireceği ivme ile uzun vadeli değer yaratarak, fonun yatırımcılarına da stratejik ve finansal fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Bu fon, yatırım stratejimizin ilk ayağı olmakla birlikte yakın zamanda bu alandaki yeni adımlarımızla küresel düzeyde bir yapıya ulaşmayı amaçlıyoruz."
Esnek yatırım modelleriyle daha fazla girişime destek
Yatırım portföyünü zenginleştirmeyi amaçlayan TT Ventures, kurulan "TT Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu" ile birlikte kurumsal yapılar, girişim sermayeleri ve melek yatırımcılardan, global finans kuruluşlarından ve diğer çeşitli yatırımcılardan daha yüksek hacimli fon toplama imkânı kazanıyor. Ayrıca bu fon sayesinde TT Ventures'ın, esnek yatırım modelleri ile daha çok girişime yatırım yapması mümkün olacak.
Türk Telekom'un Kurumsal Girişim Sermayesi Şirketi olarak 2018 yılında kurulan TT Ventures, erken ve orta aşama girişimleri Türk Telekom'un desteği ve yatırımı ile büyütmek ve girişim ekosistemine değer sağlamak üzere kuruldu. TT Ventures şu ana kadar 13 şirkete yatırım yaptı.
Dün ile bugün arasindaki fark nedir,
Vade sonuydu , pozisyonları kapattı, longculari cizdi,
simdi kartlari yeniden dagitiyor ;)
KAP: TTKOM [ ] TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. İhraç Tavanına İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1075990 İhraç Tavanına İlişkin BildirimÖzet Bilgi Yurtiçinde borçlanma aracı ihraç edilmesi hakkında karar alınması ve SPK başvurusu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yetkili Organ Karar Tarihi 01.11.2022
İhraç Tavanı Tutarı 3.000.000.000
Para Birimi TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü Borçlanma Aracı
Satış Türü Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı Yurt İçi
SPK Başvuru Tarihi 01.11.2022
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, VII-128.8 sayılı Borçlanma Araçları Tebliği ve ilgili diğer mevzuat ile Şirketimiz Esas Sözleşmesinin "Borçlanma Senedi, Tahvil ve Benzeri Menkul Kıymet İhracı" başlıklı 7. Maddesi uyarınca, Sermaye piyasası mevzuatı başta olmak üzere, ilgili mevzuata uygun olarak gerekli prosedürlerin yerine getirilmesi ve tamamlanması kaydıyla, Şirketimiz tarafından vadesi en fazla 5 (beş) yıla kadar olmak üzere değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, bir veya birden çok seferde, yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satış şeklinde toplam 3.000.000.000 TL (Üç Milyar Türk Lirası) tutarını aşmayacak şekilde tahvil ve/veya finansman bonosu yapısında borçlanma aracı ihracının/ihraçlarının gerçekleştirilmesi, bu kapsamda Sermaye Piyasası Kurulu'na borçlanma aracı ihracı başvurusu yapılmasını kararlaştırmıştır. Bu karar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli izin başvurusu bugün yapılmıştır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Bilanco 18:15 de gelebilir. ....
ttkomun MORUKLARI temettuyle nasil 8 yaptilar adiler, ky yi soymak temel isleri.
8 Kasım tarihinde gelecek biliyorum ama erken gelirse de gelsin de görelim.
Trcell in yarın. Telekom 8 inde. Beklentiler hep düşük tutuluyor. 2 yıldır kağıttayım hep o beklentileri ezdi geçti. Bu fiyatlar zaten telekomun ölmüş eşek fiyatları. En kötü 2-3 dolardan fiyatlanmalı. 80 centten dönüp bakmam bile. Bi aralar 1 lira olacak diyen eşşekler bile vardı. 2 yılda 2 liraya yakın net temettü dünü aldım. Ne mallar var memlekette ya ,
Bofa Amerika bayağı mallandı dikkat edin elinize vermesin sonra piyasada konuşulan Telekom 50.000 lira olacak algısı adamlar hayatlarının vurgununu yapacak orada akıllı olun uyanır rüyadan
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grand üstat gelmis ,
kendisi 33 dereceden hüstat terzijoe mimamiye sürüp orda demli ile kürek çekmeye ve balik ekmek yemeye mahkum etmistir
sesine kulak verin herkes bireydir :)
Bugün Tcell bilançosu bizimki için bir fikir verebilir, umarım iyi bir rakam gelir.
Fiber işi bizi biraz ayrıştırıyor. İkisinde varlık fonunda olduğundan birbirini kolluyorlar... Beklentiler hep düşük bilanço yönünde... Şimdiye kadar hep beklentinin çok üzerinde geldi kar rakamları....zaten bu ölmüş eşşek fiyatıyla olabilecek en kötü bilanço fiyatlamış sayılır... Olaki aşşağı basarlar diye kenarda biraz nakit biriktirdim... Onunla da tahtacının kafasına çalarım.. maksat iyiaile çocuğunun moralini bozmak.....
Tcell ezmiş beklentileri. Daha iyisini inşallah ttkom yapacak. Papucumun analistleri anca sallıyorlar. Yarın için olumlu buluyorum...
15 geçsek bence rahatlarız. 2 yıldır hunharca baskılıyorlar kağıdı. Elime geçtikçe topladım inadına. En son dellendim evinde sattım bastım 10 liradan. Bak tahtacı benimle uğraşma çok kötü öperim seni.. bizim küçük yatırımcı ya zirvedeki hisseleri kapışır Ereğli gibi...yada balon hisseleri kapışır, Sasa , smrtg gibi... Sonra oturup ağlarlar battım diye.. zamanında uyarınca da kötü kişi sen olursun...burada küçük yatırımcı döküldükçe hisse hafifler önü açılır.. bakalım bilançolar nasıl fiyatlanacak....bence en kötüsü fiyatlanmıştı. Her halükarda olumlu yansımalı....
Dün olduğu gibi bugün de alçak sürünmeye devam.
Tcell fiyatlamış mıydı bilançoyu, sanmıyorum 28 gördü sadece.
https://invst.ly/zfjd1
Teknik de olgunlaşmış, geçerse güzel olacak.
Tcell de toparlanmaya başladı, artıya geçerse 14 ler menzile girer.
Salı günü açıklanacak olan bilançoya kadar az bir yürüsün.
Sevgili hisedaslarim,
Hiç korkmayın.
Tüm portföyümle son kuruşuma kadar ttkom dayım.
Bence Sebepleri ;
1 - Yüksek temettü vereceğini acikladisanirim geçen yıldı. 2023te de verecek.
2 - 2022/9 bilançosu önünüzdeki yıllar içerisinde gelecek olan bilancolarin en düşüşü olacak,çünkü artık zam yapabiliyor.
3 - Yeni bir halka arz ile %13 olan dolasimdaki paylarını arttirirsa enfes para girişi olabilir.
4 - Beklenen usd bazlı ralli gelirse yabancıların alacağı ilk 15 hisse içerisinde.
5 - fibonacci 5 ve 8 in üzerinde günlük ve haftalikta macd de yukarı kesti.
Asla ytd.
Ben bir garip borsaciyim.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk 1997 de aldım hisse.
Olmuş 25 yıl.Gordugum anladığım bir şey var o da iyi bir hisse seçip mal gibi o hissede beklemek.
Tek hisse değil hatta 5,,10 da olabilir.
Ttkom şu anda bana göre ucuz olduğu için tek hissedeyim.
Bofa satarsa ki tahminim 35 mio lot civarında aldı son 15 günde,düşüş olur.
Ancak teknikte fincan kulp da tamamlanmış görünüyor, teknik çalışırsa 16 ile 16,65 arası mümkün.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.