Free 500$ to those who **** us on beta-testing
Bu olay biraz enterasan geldi bana ..
Malum bedava peynir ... ?
Printable View
https://ico.wcex.co/?ref=A2B1per
KAYIT olana 50 WCX bedelsiz...
Ben biraz inceledim kenarda durmasında fayda var..
Şaun için kayıt olanlara trading Fee lerde kullanılmak üzere bedava 500 USD veriyorlar.
İlgilenen varsa Refli link ..
upcoin.com/?ID=76c0d9bd
anadilimiz türkçe olduğu halde kap daki, şirket bültenlerindeki, raporları, teknik ifadeleri, kaçımız anlıyor..yıllarca iciğünü cücüğünü bildiğimiz piyasalarda öpülüp mikilmiyormuyuz..ki elin cavurlarının kasaptaki ete doğranan soğan misali sikindirikten ön yıkamalı projelerine tav olup birde amerikalı singapurlu rusyalı çinli götoşlara mı eğileceğiz...yüzlerce proje var..bi baktım annaaaaaa çözüm getirmedikleri tek sorunsal kalmamış...2016 yada 2017 de 0,00002 centlerden tabiri caizse halka açtıkları ve pump layıp reel işden yasal yollardan kazanç sağlamaktan ümidini kesmiş yığınlara gel vatandaş gel dediler..bizde geldik...vay anam vay ..bide baktıkki imkb deki yolların aynısı..
paranı hackleyecekler başvuracak en azından yüreğini soğutacak bir merci yok...kar ediyorsun yada elinde makina ordan oraya çevirip durduğun paranı çekemiyorsun..allah aşkına soğuk cüzdan sıcak cüzdan..yok ledger desteği yok nesnelerin interneti..buda eski köye toplu öpüş için sosyetik format
Sanal para işine girmek isteyenler bence veya benim fikrime göre YTD olmadan bilin isterimki.
1 - Bitcoin çıktı, blockchain kullanıp popüler olup diğer yüzlerce coinler türedi öyleki 2-3 güne coin çıkar olmuştu. Çoğu para kazandırdı ama sonra 8-10 tanesi popüler kaldı veya programcıları update etmeye devam etti.
2 - Ether coin çıktı, yeni bir blockchain sistemi ile üzerinde TOKEN denilen sanal para türevleri oluşturmak mümkün oldu. Ether popüler olup diğer yüzlerce TOKEN türedi öyleki 2-3 güne TOKEN çıkar oldu. Çoğu para kazandırdı. 8-10 tanesi popüler kaldı........... ........update etmeye devam etti. (Noktalı yerler henüz olmadı)
3-İşte burada sen devreye giriyorsun. Sanal parayı duydun ama hiç girmedin, bilmiyorsun. Bence bu anı beklemelisin. Mutlaka yeni bir sistem çıkacak. Öncekilere göre bence daha kalıcı olacak. Nasıl facebook internet bulununca başlamadı. Aynısı. Sanal paradan uzak kalmamalı ve burayı takip etmelisin. O anı kaçırmamalısın.
imkb deki götoşların yaptığı gibi bir gün neblio ertesi gün gvt yarın neo ıota pumpla..alayı vala ile lansmanı yapılıp milyonlarca dolar toplanan projelerdeki yol haritaları habire ertelensin...ne biçim piyasa bu..valla benim mabadım yıllarca imkb deki götoşlarınkine alıştı yer yaptı birde gidip yabancıya veremem..paracıklarımı...
dünyayı değiştirecek procelermiş..zihni sinirin projeleri bunlardan iyidir..internet geldi öpülmek kazıklanmak temettü alamamak patron ve spekülatörden yenen haşırtdı black bordlar değiştimi..1990 dan beri borsadayım ne değişti...proğramlar ekranlar robot yazılımlar otomatik al satlar...altda kalan öpülüyor..millete göz boyamalık verilen bonus tokenler coinler sonra gel tahtaya gör ebeninkini..bekleyip kazanacakmışız..ulan beklemekten tohumlarımız kurudu imkb de kazandıkmıkide bu cavur piyasada kazanalım..kimse maval anlatmasın...
türkiye olarak çinle amerikanın tam ortasında kalıyoruz ya..atıyoz parayı paribuya..sonra çevir btc ye ordan bilmem ne piyasasına aldık bi coin ve token daldık hayallere..ulan uykumuz da geldi yattık yatağa o hayallerle gece yarısını geçince çinlisi bir yandan amerikalısı bir yandan 38 dolara çıkmış tokenimizi basenimize sokuvermiş..sabah bi kalkıyoz o tokeni toka yapmışlar 22 dolar....ahahhahahahaha sonra bi dolu analiz....
Hocam akşam akşam kim sinirlendirdi sizi bu kadar? Girmediniz madem bu sinir neden? Ne yapalım, paraları İMKB'ye mi yatıralım? Ben kendi adıma anaparamı bir miktar karla birlikte çektim, yalnızca kalan karla devam ediyorum. Kimseye de kaybettiğinde üzüleceği miktarla bu işlere girmesini önermem. Ha kazandırıyor mu, hem de nasıl! İnsan 10 yılda yaptığı yatırımdan kazanamadığım parayı 3 ayda kazanınca çok da umursamıyor. Tercih meselesi!
https://www.binance.com/?ref=13002538 üye alımları kapanmadan binance üye olmak için link
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
misal az önce gvt 29 dolardan 66 dolara çıktı bir anda..ahahahhahahahaahahahah şimdi 30 dolar
https://ico.wcex.co/?ref=3FHh7hM
bu guzelmis kayit olana 50 VCX token bedava.
adi nedense bizdeki yuznumarayi andiriyor ama.
kaydolup 50 bedava tokeni almakta mahzur yok .
degerli coin ve token yatimcilari yakinda ossss diye bir coin ico ya cikacakmis .
yepyeni ve cok yaratici bir blockchain olacakmis.
gunumuzun buyuk problemi olan sera gazlarini duzene sokup global isinma problemine cozum bulacakmis.
Kötü haberi benden duymuş olmayın ama PARIBU kapanmış..Açılmıyor.
Arkadasim giriliyor.Simdi denedim.Girdigin bilgileri kontrol ederek yeniden dene bence.iyi gunler
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aciliyor.
Bakim veya yeni server eklemelerini
En sakin saate yapmayi ogrendiler.
Ilk baslarda gun ortasi indiriyorlardi salteri.
6 7 turk borsasi oldu.
Sahsen hicbiri cok guven telkin etmiyor ama iclerinde gene en iyisi paribu bana gore.
Btc turk
Koinim
Kulananlar yazsin.
Neler ile karsilasiyorlar.
Forumlarda da var kiyamet kopuyor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...143412bfd5.png
Düşüş öngörüm devam ediyor BTC/USD de...
Şimdiki kritik zamanım ayın 15 i saat 08.00
birde soy olarak komodo ya yakınım ya krokodil olarak..ahhahahahahahaha
Binance dan hesap actım yıllardır ıslem yaparım ama bu bıtcoını bıra gec farkettım malesef .. nasıl para aktarımı yapılacagı hakkında bilgi verebilecek arladaslara simdiden tsk ederim ...
Sn.izzet para değil. Türkiyeden Bitcoin alıp onu elektronik olarak yolluyorsun..Bir de tablet bilgiler isteöefen önce şu forumu bi baştan okuyun ..Ne de olsa para kaybınız da olası bu şekilde
einsteniumda 10 aralikta yapilan hard fork'dan sonra fiyat surekli dusmus. bu dususun sebebi hard fork mu? buradan alinir mi?
nxt'de 2 dolarlardan 50 centlere dusmus. bu coin hakkinda bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim. alinabilir mi buralardan?
NXT daha önceki bahsettiğim 1. seviye kripto paralardan POS olanlardan biri. Fiyatı bilemem ama altının grafiğine benziyor sanki. Belki bir %75 getirisi olabilir. ama ben tepeden 20 de 1 ine inenleri daha çok seviyorum...Karar sizin..
Einsteinium da 1.seviye POW scrypt coin. BEnce 0.40 a düşecek gibi. Ama bu BTC diyatının düşüşü yüzünden de olabilir. Yine 20 de 1 olayı bende saklı. Karar sizin...
Ama NXT alırsanız bilinki AÇIK WALLET ile NXT coinleriniz artar.(En az 1000 NXT lazım)
Bir VPS, veya PC veya raspberry pi lazım.. ip 24 saat değişmemeli ama.
nxt'yi exchange sitesinde tuttugumda da nxt coinlerin sayisi artiyor mu?
Fakir hırsızlığa kalkışınca ay akşamdan ışıldarmış....komodo ya yatirım yapayim dedim her yerden kötü haberler geliyor kripto paralar ve piyasası ile...enfarktüs hocam yetiş ya hocam ne edek....:)))
Bana dediler ille soğuk cüzdan lazım..elimi attım göt cebime çıkardım cüzdanı...vallahi buz gibi buz...bu işe yararmı ahahahhahahhah
Kutatku kardeşim.sana kırıldım zamanında beni niye uyarmadın gel abi 6 peniye rippel var diye haaa...birde beni.seviyordun aşk olsun :))))
Beyler bir sorum olacak dogecoin cok hizli dusuyor ? Gekecegi hakkinda tahmin ve girusu olan varmi saygilar heoinize
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Krokodil, kişisel olarak geleceğini parlak olarak gördüğüm bir coin komodo, faiz vermesi, hızı, ico için altyapı sunuyor oluşu, gerçek gizlilik sunması benim gözümde değerli kılıyor. Bu aralar bir dump yiyip düşmesini o kadar çok isterim ki. Elimdeki birkaç coini satıp elimdeki miktarı arttırdım. Tahminim market hacmi ilk olarak 5 milyar olması.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cemaatimz buralardayken şunu sorayım.Binance deyken 0.034523 BTC varken tamamını satamıyorsunuz değil mi..Ben de her coinden bir küsurat kalmaya başladı..Bir türlü net satış yapamıyoruz.Oysa KMS için hesapda yeterli BNB de tutmaktayız...Ayarlarda ilgili seçenek de aktif..Galiba coin exchange mantığı bu şekilde..İyi de bir zaman sonra coin küsurat çöplüğü yükselecek..