Danalardan önce kesime gidiyik..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Danalardan önce kesime gidiyik..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakan Koca: Bir hastamızda maymun çiçeği hastalığı tespit edildi
vade sonunda sonumuzu getirdiler.tepkisiz fino kucaktan yere dustu.
Tepki olmadan düşmesi daha sağlıklı, her fışkırtmada yeni kurbanlar geliyor çünkü
Günaydın arkadeşler
tecavüz kaçınılmaz ise zevk almasını bileceğiz çakmaya devam ediyorlar
sanırım maymun çiçeği hastalıkından ötürü çaktılar salgına döner eder die
xu100 de 2300 kırılıp kırılmadını kontrol edeceğiz
dip seviyelerine geldiğimizi düşünüyorum
Bugün vuruşcakmıyız Bigşort abi, benim hiç siftah yapasım yok :drunk:
bu iş bitmiş gozukuyor,paraynan kudurma donemi yani.haydi alalim ucalim kacalim oyunu tersine donmus.kazanmayi birak sonunda carpildik koruyamadim kendi adima.bir sure disaridan izlemek gerek.
fed'in her faiz arttırımı ve bilanço küçültme adımıyla abd borsaları düşmeye devam edecek....
bizde ise durum daha vahim; hem yuksek enflasyon yaşıyoruz hem küçülme.... hem yurtdışından kötü etkileneceğiz hem içerden...
cuma günkü kararın etkilerini de yavaş yavaş görüyoruz; ilerleyen günlerde de göreceğiz.... o kararın yarattığı belirsizlik ortamı artık kara bir bulut gibi çökecek ekonominin ve dolayısıyla borsanın üstüne...
her cuma gecesi acaba yeni bir kararname yeni bir tebliğ çıkar mı endişesi olacak...
xu100 145 cente kadar indi; ilk durağı 130 cent olur... yön aşağı...
hayırlısı artık arkadeşler .
benim deneyimlerime göre en olumsuz durumda olacak olan oldu şahsi düşüncem olmaz gözüyle bakıyordum ufak bir ihtimal veriordum ama geldi o ufak ihtimal oldu onardılar bizi
ama umudu yitirmeyeceğiz her şelale yeni rallideki hedefi yükseltir dayılarım ...
fiyat ucuzladı risk pahalı fiyatlara göre ucuzladı pozisyonda artırdık gayri ya nasip
bıtccoın onemlı destek 19500 ...19800 arası sabah kırdı nasdag geberık ...toplamazsa bunlar vade sonu oldugunu dusunursek bol aksıyonlu bır fılm ızleyecegız..6 aydır dunya uzerınde sortcuları uzmeyen tek enstruman batcoın:halay:
neyse herkese iyi seanslar dilerim
şöle köşede izleyelim
Ben dedim size ütünce masaya tekrar gelneyin deye :drunk:
tar tar tar
Mayıs ayında dış ticaret açığı 10,61 milyar dolar olarak gerçekleşti.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...1-milyar-dolar
sonbahardan sonra döviz möviz bulamayız artık... swaplı makyajlı çakma rezerv rakamları da kurtarmaz bu hızla gidersek ondan sonra...
xu100 de 2800 hedef ile
agresif ala geçiyorum
Agustos vadede tunelin ucu cok problemli bir yere cikti :):)
Gerek buradan gerek özelden güzel dileklerini gösteren herkese tşkl.
elimden geldiğince üstad,hoca, vs olmadan , TEKNİK analizci olarak görüşlerimi paylaşıcam.
istemeyen engellesin .
kolay gelsin.
Bu arada arkadeşler teb ve merkez bankası dolar short eklemeye devam ediyor bilginize.
Bir daha verecek aşağı. Gidiyor gibi yapıyor ama çelimsiz duruşu var. Gel babaya hareketi bu
Ariston abi son yarım saat belki vadesonu fışkırttırır dediydi, akşam pazarını bekliyelim bakalım nolcak
Kısa vade long olasılığı artıyor ama daha vakit var bence. Pazartesi salı olgunlaşacağını düşünüyorum. Güzel gelişiyor..
Benim metodolojide olgunlaşması demek daha düşükten long poz alınabileceği anlamına gelmiyor. Üç olasılık da geçerli, şekil ortaya çıksın yeter.
Bildiride YPG’nin isimlendirilme şekli sayesinde insani yardımlar devam edebilecek.
Bunların bildiride olması Türkiye’nin ana hedeflerinden birisiydi. Kabul ettik ancak bağlamı değişmedi.
Türkiye’nin istediği gibi terör örgütü demedik.
— Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö | HS
Bizimkileri cirak cikardilar heralde masada.
Ya da oncesinde ciddi sopa salladi Abd tipis tipis imzaladik gectik
Hükümet iç siyasete , dış siyasete savlo attı.
Twiter daki dünkü resimleri görmediniz herhalde Avrupa RTE nin ayağına eğilmiş foto dolu:)
Dışarısı bizim nelerle mutlu olduğumuzu biliyor the ekonomist okursanız anlarsınız.
Bu yüzden hep kandırılıyoruz.
10 45..11.30 arası kırmızı yakmadan durursa ıyıye ısaret yakarsa verecek mal der gıbı rısklı bır 1 saate gırdık bana gore
2450 ye dogru ok gibi firlamadikca temkinli devam. Tepki dedigin boyle %0.2 olmaz