Kriz var diyorlar ama bugün markette 4-5 bin tl lik çikolata alan ve almak isteyen insanlar vardı millet koli koli alıyordu .
Sonra jeton düştü bende de .
Birçoğunun bakkal ve tekel büfesi olduğuna Emin’im ama ispat edemem .
Kriz var diyorlar ama bugün markette 4-5 bin tl lik çikolata alan ve almak isteyen insanlar vardı millet koli koli alıyordu .
Sonra jeton düştü bende de .
Birçoğunun bakkal ve tekel büfesi olduğuna Emin’im ama ispat edemem .
Şu anda market sahipleri büfe sahipleri büyük marketlerin indirimli ürünlerini takip ediyorlar. Kotalı satışı aşmak için mahalleden 2-5 kişi alıp geliyorlar. Kaç kutu kaç koli veriliyorsa alıp çıkıyorlar. Geçen hafta nestlenin 60 gramlık sütlüleri 5.95 di. 1 kolidan fazla vermiyorlardı. 5 kişi 1 er koli aldılar. Normal fiyatı 14 tl
Hizmet soktoru , yeme icme isler iyi , konut , arabadan dan kacan para buralara girmis gozukuyor
Macrocenter şarküteri bölümünde
Fiyatları 100gr fiyatı olarak yazmaya başlamış !
Millet korktu heralde fiyatlardan
Şütte Dana Alman Usulü Bresaola 1100 lira olmuş
Ama 110 diye yazıyor etikette , yaklaşıp bakıyorsunuz 100gr fiyatı yazıyor :)
Şimdi her etikete bu kilo mu yoksa 100gr fiyatımı diye kontrol ederek bakmak gerekecek
Peynir reyonu kilo etiketler
Yani kahrolsun Gidivanizm..
Syg,
Google'a Gidivanizm nedir yazin bakin ne cikiyor?
Syg,
Valla ben 1 aydır çesmedeyim çarşıda bir sürü dükkan kapanmış. Alaçatı da bitik. Seferihisar, Urla hepsini geziyorum büyük marketler, eczaneler, gıda işi yapanlar çalışıyor. Diğerleri kapalı veya bomboş. Bence de bir sürü esnaf Nisan sonuna kadar kapatacak. Zaten eskisi gibi hava parası da kalmamış. Ama sorarsan her yerden para fışkırıyor.
kkm +opsiyon dolar oran oldumu?
https://www.seskocaeli.com/haber/124...atisa-koydular
TOGG almak için arabalarını satışa koydular
Ben de diyorum Dudu abi neden satıyor Golfü :oleyo:
YABANCI TAKAS ORANI %30.93
https://pbs.twimg.com/media/FgX6Ed_X...png&name=small
10 yıl önce Edirne'de 3 yıl yaşadım.Tek tük yabancı olurdu.Hatta abartmadan söylüyorum.3 Yılda gördüğüm yabancıyı geçen hafta sonu 2 günde gördüm. Sanayi yok.Küçük tekstil atölyeleri bile yok. Şehrin her yeri rezidans olmuş. Bu kadar insan ne iş yapıyor anlamış değilim.
Bu arada 10 yıl önce tava ciğeri 6 TL ye yiyorduk şimdi 90 TL olmuş.
Merhaba, Akbank 29 oran devam ediyor mu?
Böyle bir oran ben de yok 18.5 görünüyor...
Bu akbanktaki oran nasıl 29 ve 24 anlamadım
Benim mobil uygulamada şimdi de "sana özel faiz oranı" %26 olarak gözüküyor. Sabah %24'tü. Ben bu hesabı ilk kez açmış ve hiç kullanmamıştım. Ondan bir kıyak mı yapıyor bilmiyorum. Buraya para gönderip bağlamak istersem aynı oranı kullandıracak mı onu da bilmiyorum ama ekranda gördüğüm bu.
Bu da ekran görüntüsü.
Ek 29065
Mt ile görüntülü mu konuşuluyor hs açarken?
burger king 22.45% verdi miktar küçük 32 gün
Sizler mudisiniz .
mudi :faiz elde etmek ereğiyle bankaya para yatıran kimse.
Dudu ise hava oyuncu[emoji39]
Faizler artıyor, sebep nedir acaba
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 gun valorlu borçlanma araçları fonlarından bu oranı getirenler var ,cokda elzem degil.
Az önce yeni hesap açtım. 26 görünüyor bende de şuan
Arkadaşlar ben biraz önce akbank a gittim. İlk defa hesap açana 32 güne 26 veriliyormuş... Sonra bugünkü gibi 18.5 civarı veriliyor... Bilginize...
Bankacılık sektörünün net karı Ocak-Eylül döneminde 286.17 milyar TL
(Ocak-Eylül 2021: 56.94 milyar TL)
-BDDK
Resmen fışşşşşşkırtmışlar bankalar...
Merhaba arkidişler,
ABD Doları için taptaze alınan oranlarım aşağıdaki gibidir:
Burger: %3,25 (KKM: %6,00)
Vakıflar: %3,25 (KKM: %3,15)
Hepinize selamlar