Hastaneye ziyarete gelende , çiçek gönderende , aynı eleman:)
troller çıkmış at gözlüklü borsa yı düşürenleri arıyorlar.
Printable View
Hastaneye ziyarete gelende , çiçek gönderende , aynı eleman:)
troller çıkmış at gözlüklü borsa yı düşürenleri arıyorlar.
*Erdoğan: (Anayasa değişikliği teklifi) Şayet Meclisimiz üzerine düşeni yerine getirmezse son sözü milli irade söyleyecek, son kararı milletimiz verecektir- AA
Hunharca alış bekliyorum :) Cuma ya namaz sonrası Gundik de gelmiş olur diye düşünüyorum...
Tekfen 40 liradan 43 liraya geldi nerdeyse...
bankalar çok zayıf oradaki satışlar endeksi tamamen bozuyor.
Günlük sat iken 300 puan tepki olabilir.Hatta bist100 5300 görebilir.
Bu satı bozmaz...kanımca sert düşüş şubatta olmalı...gapli sert düşüşler..
Ama günlük sat ise asla hisse almam
seans bitiminde pıst 100 ve endeks ağırlığı olan 5 tahta üzerinden potpori yapıcam.
bademler 100 lük peşinde
BofA nın aldığı sattığı, TUPRS alıp PETKM satıyor,
https://i.hizliresim.com/79k5u9t.PNG
GÜNÜ - %3 kaptırmıyız? :)
https://i.hizliresim.com/6z2yjmj.JPG
Bozkurt maşallah,nazar değmesin.
Benim grafik yukarıda,1 ci bölgeden 2 bölgeye kadar alırım-2 bölgeden 1 ci bölgeye kadar satarım.50 tane şekil çizmeye gerek yok,gayet sade ve anlaşılır resim.
Ben bunu hep yaparım. :rules:
YTD
Sistem çöktü! ABD'de havayolu ulaşımı durdu
Hisselerin seçili iki tarih arasındaki performansının tablosunu görebileceğim bir yer var mı?
Borsacıların hepsi trade eder ikigözüm abi, bazıları günlük bazıları haftalık bazıları aylık bazıları saatlik bazıları dakkalık trade eder
Siz hanki gruba giriyorsunuz, arasıra bazı fotolar atıyorsun taaa 10 15 yıl öncesinde alıp sattığın hisseleri falan gösterirsin
gundide sistemin adamıymış...
bu kaybolmasıyla kesin olarak garantilendi...
Taşınan Açıklar, düşüşte pozisyonlar karlı kapatıldığı için taşınmalar azalmış, sadece EREGL ve DOHOL da kayda değer taşınma olmuş,
https://i.hizliresim.com/1j6xnf8.PNG
Yıllık 29 faizle yatırdığım mevduattan sonra yıllık 20 faizle kredi aldım. Adamlar bedava para dağıtıyor
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
Mısır para birimi cüneyh, dolar karşısında tarihi değer kaybı yaşadı
İSTANBUL (AA) - Mısır'da yerel para birimi cüneyhin tarihi değer kaybı yaşamasıyla
1 ABD doları, 30 cüneyh seviyesinin üzerine çıktı.
Küresel veri platformu Refinitiv'e göre, sabah saatlerine 27,4'ten başlayan dolar
/ cüneyh paritesi, gün içerisinde 30,5 seviyesine kadar çıktı.
Mart 2022'de 15,7 cüneyhten işlem gören dolar /cüneyh paritesi, geçen hafta 27,4
seviyesine kadar çıkmıştı. Parite yükseliş eğilimini yeni haftaya da taşımasının
ardından serbest piyasalarda cüneyh/dolar paritesi 30 seviyesinin üzerinde işlem
görmeye başladı.
Hong Kong merkezli HSBC bankasının bu hafta yayımlanan raporunda, dolar/cüneyh paritesinin
kısa vadede 30-35 seviyesine kadar yükselebileceği öngörülmüştü.
Cüneyh, dolar karşısında 10 yılda yüzde 74,7 oranında değer kaybederken, Mısır Merkez
Bankası 28 Kasım'da döviz sıkıntısını aşmak ve yabancı yatırımcıların çekilmesi
konusunda ülkede faaliyet gösteren bankaların yöneticileriyle görüşmüştü.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), piyasa bozucu eylemlere ilişkin akşam ceza yağdırı artık.......
para kimdeyse viop da yöne o karar veriyor.....nasıl bir düşüş bir yükseliş......gel de kazan.....