Tabi tabi :)
Printable View
Bozkurt dayı 5100 ü takip et..üstü bahar altı kış..kazandığın paraları geri verme..
5 bini göreydik iyiydi.
Nasrallah ayan hayali vardı endeks 1 dolar olacak öyle olur ytd
Vf xbanki artı kapatamazsa yazıklar olsun:)
Bugünkü pala saniyeler içinde aşağı yukarı hızlı gidiyor.... hızlı olan İyi para kazanmıştır umarım.... sadece sinirlerinize hâkim olmanız yeterli
Yıkıl adi kepaze sistem. Millet orda barinamazken alım yapan devlet kurumları o malın altında kalırsın inşallah. Adi kepaze borsa yıkıl. Adi kapitalist sistem yıkıl. Bir daha kimse adını anmasin.
Bu kadar belirsizlik varken, kimse geceye pozda girmek istemiyor tabi..
Caho gümüş ons nasıl düştü yüzde 3 ten....iyi bak....
Tohatlı bu haber seni ilgilendirmez di mi. :)
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/c...di-639292h.htm
İşc'ye gomülenler 'akp bu seçimde yolcu' diyen anketçilerine çok güveniyor sanırım. Ya bir de tersi olursa?
Devlet destekli borsamız bir saat daha olsa günü artıda kapatır...
KKM'den sonra ana para korumalı borsa yapın herkes rahat etsin...
Basar parayı ödersin ya da millete dayar vergiyi ödersin...
amiral seneye suyun içinde 30 tl olur...
şimdi 14 lü fiyatlarda...
Ekonomi yönetimi her gün yüklü miktarda döviz satarak doları sabit tutmaya çalışıyor
Euro ,euro/usd paritesine göre hareket ediyor,parite yükselirse artıyor, düşerse değer kaybediyor.Altın da usd/ounce cinsinden yükselirse artıyor, düşerse değer kaybediyor, altının TL değerinde ise üzerine usd/TL parite değeri de hesap içine dahil oluyor.
SM-A035F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/fnmon48.PNG
Düşme korumalı borsa yapmışlar.
Şimdi Amiriga düşmesin diye dua etceniz, sonra yarın biraz rahat nefes alacanız... Ammaa dua tutmaz Amiriganya düşerse abarovvv...
Metin68, yarın iş kulelerinde iş mülakatına davet ediyorum seni, pencelerini beğenirsem oldu bu iş :)
11 mart mesajını öne alalım...ESAS DÜŞÜŞ seçimden sonra: TVF-BES yok..kimse ky. gözünün yaşına bakmaz.Hele dolar sert geri çekilip bir anda dolar bazlı yükselirsek:...evet evet..-2.000 puan talip olurum...
15 mayıs haftası hisseleri satıp 2 ay ortadan kaybolmak lazım.
o zamana kadar haftalık tradeye devam..Bu sabah bu iş bitti..ptesiye kadar mola.
La Ayhan istediğin hisseyi al....hatta ben i hisseyi 20 TL den aldım....sakin ol,su yolunu bulur....
bir çok devletin varlık fonu var alım yapıyor....senin ne zoruna gidiyor.... Bu bağıranlarin çoğu bu hükümet döneminde para kazanmıştır....bu nasıl bir yüz kösele mi...?
Herkes 2008 gibi olur diyor..o zaman olmaz.
Bence Mayıstan sonraki düşüş daha ciddi olacak.o zaman ''bu seferde kurtulacak'' kanısı olacak...
sp500 4800 zirve olmuş..2 yakın krizde(2000-2008) %50 düşmüş...pandemide %33
nereye baksan 3.200 ve altı görülmeli..
Gümüşlerim yine yükselişe geçti... TokatGülü nü getirin bana, bir tokat da ben atayım ona :)
net Qe tarzı, hayır gelmez. abd en güçlü silahını doları imha eder.
serbest piyasa maskeli kamulaşmış kurumlar olur. avrupa enerjiye yaptı.
en son coincilere fatura keserler. para kamu yönetim aracıdır.
''Dış güçler'' yasaları geçiyordu kaç ülkede olaylar çıktı..
parça parça böyle geçiriyorlar, döve döve
hep planlı sistemli.
ya svb nin putları var cuma doluyor adamlar fiyat açıklamıyor.. :he:
yanacak hepsi
robinhood short işlem yasağı koydu
kaç kurum short teminatları arttırdı.'fidelity vb' **opsiyon teminat 300%
benim kurum sp short limiti geitrdi. 50 lot max.
burada beğenilmeyen ne varsa fazlası dışarıda var.