geçen haftalarda hala 11-12 lot satışları vardı..onlardan daha ne kadar kaldı bilmiyorum...takas ne kadar toplu olursa o kadar güçlü olur...ben patronun gesan patronunu örnek aldığını düşünüyorum...gereği neyse yapılacaktır...
Printable View
Dikkat çekmek için bazen de sinyal için yapılan işlemler onlar...
Kısa vadeci ky de var hissede. Bence dökülmesi de lazım...
Hissenin endekse uyması da bence şu an iyi... Endeks satış yerken spekülatif şekilde yukarı gitmesi istediğim bir şey değil...
Bayram sonu endekste toparlar. Bu düşüşü telafi eder tahtacı da..
Burada asıl hikaye orta vade tabiki bedelsiz. Bilançolar ile hisseyi yukarı alıp sonra vereceğini düşünüyorum...Bakalım...
bedelsiz muhakak olacaktır ama bence ne kadar geç olursa o kadar iyidir...düşük sermaye ,düşük halka açıklık buna karşılık yüksek karlılık hisseyi destekler...bölünme gesanın akibetini başımıza getirir...bedelsiz bölünmeden sonra hisseler aylarca o süreci hazm etmeye çalışır...ardından yavaş yavaş tekrardan ilk bölündüğü fiyata doğru çıkışa geçer...geçmişte jantsada da bu süreç yaşanmış idi...sermaye artışı hisseyi hantallaştırır...
Halka arz dan aldığım cüzi miktar mevcut portföyümde dursun bakalım şimdilik üç beş yıl sonra bakarım sağ olursak
Patron şirketi ve hisseyi twitterda sürekli pazarlamaya çalışıyor ama bunun yerine sağlam birkaç ihale kapı atsın da görelim. Tamam, bilançoyu görmek lazım ancak en başarısız enerji hissesi arzı oldu(akfye’yi zaten saymıyorum o bambaşka bir şey oldu), hakkını veremedi. ilerleyen günlerde hakkını verir diye bekliyorum, umarım pişman etmez
Xu30 u lonlamak mantıklı mı acaba
Patron şirketi tanıtıyor. Yatırımcıları ağırlıyor. Kendini ifade ediyor..İyi yada kötü zamanla göreceğiz....
Kontrolmatik sabah akşam kap atıyor... Yatay bantta yatırımcıyı bezdirdi. Sonra mal toplandı 30 dan 230 a gitti.. Malı yukarıdan verdiler...Şimdi 130 a indi.. Yatayda bezdiriyorlar.....Yani kap atmasından ziyade halka arzdan gelen parayı doğru düzgün kullansın yeter...
Yapamazsa zaten bundan birşey olmaz diyerek başka tarafa gideriz...
Halka arzlarda yöntem değişti. O yüzden yeni arzlar çok gidemiyor. Eski arzlarda eşit dağıtım yoktu.. Büyük kurumlar halka arzdan çok lot çekiyordu . Ky payı azdı. Doğal olarak yukarı alıyorlardı hisseyi.. Çünkü ellerinde mal çoktu..
Şimdi götürmek için halka arzdan alan milyonlarca ky nin malını da almaları lazım....Yoksa adamlar neden yukarı götürsün. Bizi mi zengin edecekler :)
Asıl kavgayı yarına saklıyorlar galiba
Alfaş ın attığı kap ı gördünüz mü
Bana ne demeli en son 166 dan ekleme yaptım gittim prkme lerimin hepisini sattım hiç acımadan ben sattıktan sonra +%30 felan yaptı al buyur buradan yak dercesine
Güzel kapanış yaptık.
KAP: CWENE [ ] CW ENERJİ MÜHENDİSLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. İlişkili Taraf İşlemleri
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1160602
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...88d97be3ff707b
İlişkili Taraf İşlemleri 2023-06-20
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Şirketimizin ilişkili tarafları arasında yer alan CW Akademi Eğitim Araştırma ve Geliştirme A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan Antalya İli, Döşemealtı İlçesi, Çıplaklı Mahallesi, 27756 Ada, 12 Parsel'de yer alan taşınmazın, şirketimiz tarafından 20.06.2023 - 20.06.2026 tarihleri arasında aylık KDV hariç 1.850.000,00 TL (BirMilyonSekizYüzElliBinTürkLirası) bedelle, artan kapasiteye paralel olarak depolama alanı ihtiyacı doğması sebebiyle depolama alanı olarak kullanılması amacıyla kiralanmasına Şirketimizin 20.06.2023 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında karar verilmiştir. Yıllık kira artışı 12 aylık TÜFE (Tüketici Fiyat Endeksi) ortalaması dikkate alınarak gerçekleştirilecektir. Taşınmazın kiralanmasına ilişkin değerleme raporu ekte bulunmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bizimkide atmış kapı.yer yetmiyor maşallah:)aylık 1850000 TL ilk yer.baya büyük bir yer olmalı depolama için herhalde
Milyarlık işlerin bekleyeceği yeri ayarlıyor😃
Bende bişey diyeyim ürettiği ürünü müşteriye satıyor olsaydı böyle depo mepo uğraşmazdı günlük üretimi kamyonların tırların dorsesine yükleyip yükleyip gönderirdi şimdi bazı şirketler üretim için ileriki tarihleri göstwriyorken şu an banttan çıkan mallar kapatıldı derken bulmalı depoya kaldırıyor işte sıkıntı bu yoksa verdiği kira felan değil ben patronun yerinde olsaydım o depolara vereceğim paranın yerine satış pazarlama reklam gibi şeylere para harcardım satış pazarlamaya 20 tane hızlı adam alırdım
Sn keko haklısınız ama dediğim gibi bu şirkete kısa zamanda Osb olan tüm illerde üs kurmalı en iyi en kaliteli üretim var optik okuyuculu malzeme kontrolü var ama mal depoya giderse olmaz zayıf olan halka güçlendirilmeli ek halkalar atılmalı zayıf halka çoklu halka olmalı
Siz öyle diyorsanız bişey diyemem ama ben o fikirde değilim Bi sanayici ürettiği ürüne elektirik şu bu zam gelsin bekleyeyim öyle satayım derse pazar payı gün geçtikçe azalır en son ugranılan kapı olur yani pazarda tezgah açtınız 10 tane domates satan var siz onların domatesi bitsin sonra pazarın elektriği zayıfladın akşam pazarı satarım derseniz mal elde şişer Bi dahaki haftaya rakipler malı çoğaltır size mal satma fırsatınıda kapatırlar neyse engin ticaret bilğimi heba etmiyeyim
Bişey daha söyliyeyim tedarik için ilk telefon açılan şirket her daim daha fazla kazanır çünki sektörün belirleyicisi o dur
Arkadaşlar şu anda sektörde rekabet yok... iş alanı çok fazla ...aralarında tatlı bir yarış var o kadar...bunu hem bizim patron söyledi hem de gesanda iken yatırımcı ilişkileri söyledi..bir cw enerji olarak bizim Almanya ile sıkı ilişkilerimiz var..yani ciddi avantajlarımiz var..hücre üretme kabiliyetinin de var...patron ucuz ve kalitesiz hücre ithalatı engellenirse biz yurtiçinde çok kaliteli hücre üretimi yapabiliriz diyor..argemiz güçlü...bizim için bir sıkıntı yok..sektör de iyi durumda...bence böyle düşünmek için çok erken...
Elektrik fiyatı arttığında panellerin amortismani düşüyor yüklü bir elektrik zamminda fabrika oluşacak talebe mal yetistiremez.
Elektriğe yüzde 50 zam geldiğinde ÖTV si katkı payları faturaya yansıması yüzde 70 e yakın oluyor. Sanayici 5 yılda kendini amorti eden paneli 2.5 yıl amorti ile aldığında adeta saldiriyor.
Cw 7/24 panel üretiyoruz diyor yani adamlar gelecek talebi bilmese.neden 7/24 mal uretsin ve ürettiği mal akmaz kokmaz USD değerli durduğu yerde para üreten bir ürün.
Kap lar üst üste gelse bende sus pus olsam ne güzel olurdu
Alfas bu bağlantıyı fuarda yapmış imzalar bu güne kalmış görüntüde 6 kişilik Bi profesyonelle fuarı geçirmişler profesyonel Bi ekip anlaşılan bizimkinde patron hariç 22 kişi lik Bi ekip bekliyoruz bizimkiler fuarda ne yapmış gerçekten sektörde nerede bu fuar arkasından gelecek olan kap veya kaplar her şeyi belli edecek
Şirketin ihracat oranını bilen varmı?
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikte kısada iyileşme var bence haftayı 190 üstü kapatırız.
Haftalık takasa bir bakın orada.bir sürpriz var, bu allahsız kitapsız citi hamuduyla toplamış mali ama öyle böyle değil.
1 milyon topladı son 3 günde bofa ve yat.finas topladığını sattı baskılamaya devam ediyorlar
bayram sonrası iyi olacak sabır etmeli
Gün sonuna doğru yine kavga etmeye başlarlar şimdilik rolantiye almışlar üst kademelerde lot yok o sebeple pasiften alıyorlar