Millette ne boru var yaw,40 lardan aliim ottururüm dedim,almayınca otmedi tabi,elinde kboru olanları tbrkler:drunk:
Risk yoksa kazancta yok,
Printable View
Millette ne boru var yaw,40 lardan aliim ottururüm dedim,almayınca otmedi tabi,elinde kboru olanları tbrkler:drunk:
Risk yoksa kazancta yok,
Şimdi sistem gap kapatıp yukarı alması gerek saatlik graflar bozulmaması için yoksa dünkü yukarı hareket TUZAK olarak kalır bende.
Görüntü millet dün gaza gelip aldı gibi.
Salça iş yapabilir ,yeni enerji her zaman iyidir,uzun vadeli alım için uygun yerden verebilir aşağıya..
Sonuçta Şimşek abey dedi içeride ekmek yok diye,,
Dün tam kanal altı çok fazla mal alan olmaması lazım. Ama bugün alan olmuştur bence..TL grafikte kırdı ama izlediğim dolar grafikte tam kanal altında şu an..200 günlük ortalamanın da hemen altında duruyor
Bakalım...Umarım sert bir bar ile yukarı fırlar...Yoksa can sıkıcı olacak..
Benim bildiğim çelik üretirken demiri ısıtıp eritmekten ziyade cevher içindeki demiri reaksiyon ile ayırmak için kok kömürü kullanılıyor. Sonra elekirikli fırında tekrar eritiliyor.
Sonuçta yüksek fırınlar devam etmek zorunda, hurda bir yere kadar yeter. Güneş santrali vs ile karbon sorunu nötürleştirilecek. Gerekirse yeni kurulum yerine mevcut borçlu santralleri de alabilirler.
Bofa geldi 900 milyon bastı :)
Emekli maaşlarını netleştirmeden bu neyin 2.kademesi ? Ahaber yazınca içeriden bir duyum var diye aklıma geldi
#EYT’de ikinci tur! 1.8 milyon kişi emekliliğe hak kazanacak
ahaber.im/p996pr_smt
Kapanış eksi yapabilir.
eregl ve kuş dün bahsettiğim formasyonları vardı bu düşüş onların formasyon teyit hareketi olursa bunlarla beraber yukarı hareket devam eder gün içi git geller ve iyi hacim yakalanırsa yukarı hareketin devamını beklerim sabahta yazdım günlük ilk etap 7930 üzeri kapanışlar bana yeter.
Yaş şartı kalktı sigortalılık süresi geldi galiba.
<<<<<<<<<<<
İlk defa sigorta girişi 8 Eylül 1999 öncesi olan kadınların tamamı 20 yıllık sigorta süresini doldururken, EYT'li erkeklerin de tamamı 8 Eylül 2024 itibariyle 25 yıllık sigortalılık süresini dolduracak.
https://x.com/Lowell_77/status/1745195596598677758?s=20
Avrupa kaynıyor, bunlar ne değişik ırk, çok acaib görüntüler var,kesme yeme ,
Allah bin türlü belalarını versin. Sapık herifler..Daha da anormal görüntüler de bolca varmış. Gerçi bu bile fazla ya..
1999 da 18 yaşında olan bugün 43 yaşında olacak gibi.
O zamanlar SSK numarasına sahip herkes yakında emekli olur. Staj mağdurları var onlar da biz staj yaptık numara aldık diyorlar.
65 yaşın üstü eğer SSK'sı yok ise otomatik bir aylık bağlanıyor.
Aklı olan minimumdan SGK lı olur. Tavandan ödeyen tavandan maaş alamıyor.
Şirketler asgari ücret verip geri kalanı yemek, yol, sağlık sigortası, araba, benzin, giysi, BES katkısı, kira yardımı, telefon, ikramiye vs prim matrahına dahil olmayan kısma yönleniyor. Farkı elden veren de çok şirket varmış.
Dün son açtığım 9050 kısa 8975 realize edildi. 4 kısam daha var.
Bu Epstein mevzusu aslında yeni değil.. Ama ABD , İsrail e artık biraz dur demeye başladıktan sonra aleni olarak ortaya saçıldı. Adamın zaten Mossad elemanı olduğu yazılıyor...Zamanlama biraz manidar oldu. Tesadüf değil sanırım
Derin bir savaş var gibi.. Bu arada bu işleri yapmayan siyasi, ünlü neredeyse kalmamış.
Herkes bir yerinden içinde..
Dün demiştim siyaset üst aklın tekelinde.
Görüntüsü, kasedi vs olmayanı yükseltmez, kişi ben bu işleri bırakmak istiyorum derse ya da yapılması gereken bir şeyi imzalamaz ise bu tip şeyler kullanılır.
Biden tekrar aday olmak istiyor.
ABD de resmi büyük kanallar bu haberleri verememesi lazım, montaj filan derler.
Neden almıyor bu Pala yaw. Parası mı bitti yoksam.
Seçimden sonra hak arayan olursa Allah versin diyecekler.
Ne oldu atın intikamı filmi devreye alındı galiba. Aldık elde kaldı yine hisseler.
BÜYÜKERŞEN SÜRPRİZİ
Eskişehir'de ise önemli bir gelişme yaşandı. 25 yıldır Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yılmaz Büyükerşen, 2024 yılındaki seçimlerde de adaylığını açıklamıştı. Ancak Büyükerşen'in son anda adaylıktan çekildiği ve Ayşe Ünlüce'ye destek verdiği belirtildi.
MYK ve PM'nin de onayıyla Ayşe Ünlüce, CHP'den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.
https://www.sozcu.com.tr/chp-242-bel...cikladi-p14451