https://twitter.com/leperdiyebiri/st...b490QM9pQ&s=19
:kahkah:
Printable View
Özgür Özel: Erken seçime halk karar verir. Biz her an hazırız.
şu anda onu unut...
hayatta seçime girmezler...
Bıtcoın günlük %6'nın üzerinde düşüşle 65 bin 700 dolar seviyesine geriledi - Bloomberg HT
vatandas hala koyun
Ama o kadar ac kaldilarki CHP den baska careleri kalmadi
Cumhuriyet tarihinin en kotu ekonomik krizini yasiyoruz ama hala o parti inanilmaz yuksek oylar alabiliyor
Uzerinde cok cok dusunulmesi gereken cok aci bir hadisedir bu. Adamin agzi acliktan kokuyor resmen ac adam, ama hala gidip O partiye oy veriyor. Egitimsizligin ve dindarligin sonucu bu
Şu leş tayfadan daha KOYUN KİMSE YOK...NEDEN? BODRUM,İZMİR çöpten geçilmiyor.Ama hala ısrarla CHP ye verirler.
Körfez kokuyor,altyapı yok..Ama hala CEHEPE derler.BUNU KENDİLERİ BİLE SÖYLÜYOR:Belediye iş yapmıyor ama yinede veriyoruz..
Onlarla çocukluğum geçti.Ülkemde bir mezhebin tebası var.Oranları %20 dir...BAKIN AKP-MUHAFAZAKAR-MİLLİYETÇİ partiler,onların evinin kolonunu-kapılarını altın bile yapsa yine CHP den ,marjinal soldan vazgeçmezler.
KOYUN DERKEN 10 kere düşünün.
Sen kendi eğitimin yaz bakayım..Hele benim MÜSLÜMAN-DİNDAR akrabalarımın DERECELİ EĞİTİMİNİ yazayım sana.Direk YKS ilk 1.000 den çıktılar.
Dindara laf atarken gusul al veya EVRENDEN YARDIM iste sonra konuş..
Gördünüz, AKP seçmeni ne kadar bilinçli.Yeri geldiğinde REİSE sağlam uyarı yapar..Ha REİS uyarıyı dinler DOSTLARINA-İSLAMA sahip çıkarsa,2002 ruhuna dönerse......ÖZLEMLERİ-KEMALİST ALİ YERLİKAYALARI def ederse..İSRAFI-RÜŞVETİ-ŞATAFATI bitirirse...Başımın üzerinde yeri var..Sadece benim kazandıracağım 50 oy var..ciddiyim..Her türlü ikna ederim.
O çekirdek taban kapı kapı dolaşır oy toplar.2028 de %60 ile gelir...Biz ekonomi için değil değerlerimizi sattığı için AKP ye vermedik.
ve biliyoruz ki GÜLÜCÜKLER DAĞITAN CHP ve tayfası güçü eline geçirince ; 28 şubat-katsayı ve FABRİKA AYARLARI OLAN İSLAMA TAVRINI gösterecektir..
CHP,katıksız bir zafer kazandı.BU NET.Çoğu AKPYE oy verenlerin tepkisiydi. Benim 28 şubatta ÇOK sıkıntı çeken kardeşim ve ailesi(5 oy) bile tepki için CHP ye verdi(Bana göre hataydı.kendini inkar etmektir...olmadı YRP verseydi)OLAYI GÖRELİM Kİ gerçekçi çözümler üretelim.
Neyse biz REİSE uyarımızı yaptık..Kaybettiğimiz, ÇÖP TOPLAMA(BELEDİYE) olsun..MESELE İKTİDARDIR-GÜÇÜN SEMBOLU CB seçimidir.
TCMB Başkanı Karahan: Sıkı parasal koşulları sürdüreceğiz
sıkılaşma borsa için ne ifade eder......yani....ilginç....
Bayrama kadar değil seçime kadarmış.Sancaktepe iftar çadırı açılmamış dün.
İnşAllah bugün açarlar.Yazık millete.
https://twitter.com/Darkwebhaber/sta...782930431?s=20
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre; mart ayında otomobil ve hafif ticari araç pazarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,7 artarak 109 bin 828 adet olarak kaydedildi.
Böylelikle 2024 mart ayı satışları yeni mart rekoru oldu. Mart aylarının 10 yıllık ortalaması 72 bin 783 adet düzeyindeydi. Mart 2024'teki satışlar 10 yıllık ortalamanın da yüzde 51 üzerinde gerçekleşti.
Mart ayında otomobil satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9,9 artarak 87 bin 71 adete ulaştı
Millette para var demekki ..mevsim etkiside işin içinde elbette
Akp hükumetini faize itaat ettiriyorlar , diz cokturup tövbe ettirdiler resmen
Üst akıl faizin yükselmesini, doların ve altının yatayda kalmasını, bisttinde düşmesini istiyor.
Ama
İstemekle olmuyor malesef yabcak bişii yok.
Bir sonraki ay 500 baz puan daha artış yabcaklar mecburen
KKM ile hem de devlet kasasından %100 faiz vererek itaat etmeyi bırak faizi başka bir şey haline getirmişti zaten...
Nas falan derken 5 yılda alınmayacak faizi bir yılda KKM'cilere verdiler...
Dolara bile %40 faiz verdiler bir ara, hem de loop şeklinde...
KKM ile devlete, yarattıkları enflasyon ile millete verdikleri/verdiği zararın haddi hesabı yok...
Olur mu öyle şey demeyin, yüzde 300 faizi gördü bu gözler,daha yüzde 60 lardayık
kchol demeye kalmadan birilri tepeden iyi salladı vadeliye.........vay be paraları nasıl kazanıyorlar....pardon soygunu çok hızlı yapıyorlar.....
Haziran 2015 seçimleri sonrasını hatırlatacak gelişmeler olma ihtimali belirdi.
Van a dikkat.
#CANLI Seçimi DEM Parti kazamıştı, mazbata AKP'li adaya verildi! Van'da 'Abdullah Zeydan' protestosu
https://www.youtube.com/watch?v=PDvuug0IYSc
bugün otomotiv verileri açıklanmış, trafikteki taşıt sayısına bakayım dedim
https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Inde...cak-2024-53453
https://i.hizliresim.com/28hyiub.png
türkiyede aşşaı yukarı 28 milyon hane var, her evde ortalama 1 tane motorlu taşıt var, otomobil sahipliği 0.50 üstünde.. ev sahipliği oranı da yüzde 60 dolayında.. yani nüfusun yüzde 80-85 kısmının süründüğü iddiası per gerçekçi gözükmüyor
altın ve gümüş israil ********i yüzünden iyi yükseltiler.......
Ben yola gelmem yol bana gelsin diyor bak
https://www.youtube.com/shorts/wlueunLoyJc
az kaldı şu ramazan bi bitsin hayırlısıyla ..canım çok fena aslan sütü çekti :rules:
Bugün siftah yapamaduk yımırtalı pideyi cebten alıp eve götürücem dayucuğum sende durum nedir, bugün pek tırtıklamadın herifi :)
Bilgi: BIST Pay Piyasasi 9 Nisan 2024 tarihinde yarim gun acik olacak ve resmi tatil sebebiyle takas yapilamayacaktir. 5 Nisan'da gerceklestirilen islemlerin takasi 15 Nisan'da, 8 ve 9 Nisan tarihlerinde gerceklestirilecek islemlerin takasi ise 16 Nisan'da yapilacaktir. Yurt disi piyasalar ise bayram suresince acik olacak ve yurt disi hisse senedi alim/satim islemleri gerceklestirilebilecektir. Yurt Disi Hisse Senedi islemleri icin resmi tatil suresince Yapi Kredi Mobil uzerinden para transferi islemi yapilamayacaktir.mersis..
Mesaj gelmiş dayu
Van Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen DEM Parti’nin adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının elinden alınması ve AKP’nin Van İl Seçim Kurulu’ndan mazbata talebinde bulunduğu iddiasının kentte yayılmasıyla kentte gerginlik çıktı. DEM Parti’nin il binası önünde basın açıklaması çağrısıyla yurttaşlar “Abdullah Zeydan onurumuzdur†diyerek sokağa indi.
Van da ki olaylar canlı verilmeye başlandı....sosyal medya kaynıyor.......
asıl para koç holde......güzel doldur boşalt yapıyorlar.....
SON DAKİKA: Van'da Belediye Başkanlığı görevinin DEM Parti'den, AK Parti'ye geçmesi sonrası sokaklarda olaylar çıkmaya başladı.
Bakanlar görevden alınacak iddiası gündem oldu! Listede hangi isimler var, fatura onlara mı kesilecek?