Mynet te Dede diye biri türedi habire hisseyi kötülüyor.Adam resmen takmış durumda...
Bugün için yorumlarınız nedir?
Printable View
Mynet te Dede diye biri türedi habire hisseyi kötülüyor.Adam resmen takmış durumda...
Bugün için yorumlarınız nedir?
Borsada beklenti alınır gerçekler satılır dostum.. Şimdi bu dava yüzünden beklenti alındı ( satış yönünde alındı).. Bugün dolar ve euroya baktığım zaman sanki bu teori gerçekleşecekmiş gibi duruyor.. Ama piyasalar ne tepki verecek bakalım.. Zaten kaç günden beri testere piyasası hakim.. Yani bugün olurda artı yaparsa piyasalar yarın da artı olacağı anlamı taşımıyor. Zarrap konuştukça yüzümüz kızarıyor.. Heybesindeki ağır karpuzları daha piyasaya çıkarmadı.. Umarım tüm olumsuzlukları piyasa fiyatlamıştır.
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ky ya sattırıp aşağıdan alma derdinde birisidir...yoksa almayacaksa neden bu kadar çaba harcasın...ne yazık ki kendi kazançlarını başkasının kayıp etmesinde arayan kötü niyetli çok kişi var...ona pek önem vermemek lazım...son bir kaç gündür banvitin nasıl bir seyir izleyeceğini zaten yorumlarımda belirmişim...dikkatli okursan görürsün...
kısada hala da bir şey diyemiyoruz ama orta ve uzunda banvit güzel çıkış yapacak görünüyor...trade yapmayı bilmeyenler kademeli alışlar yaparak ve sabır ile tutarak iyi kazanacaklarına inanıyorum...trade yapıp lot sayılarını artırabileni ben tebrik ediyorum...
endeks konusunda ise düştüğünden beridir nedenin zarrap mahkemesi olduğunu söylüyordum...mahkemede isimleri söyledikten sonra ,özelikle de reisin ismi geçtikten sonra kötü beklenti gerçekleşeceğinden borsanın olumluya dönmesini bekliyorum...son bir kaç günde bu fikrimi söylemiştim...tahminlerime göre durum bundan ibaret olacak....
itiraflardan herkesin yüzü kızarır tabi herkesin bunlardan haberdar olması mümkün değil...basın ve yayının %95 i bir partiye bağlı iken ve zıt bir şey söylemeye korkar iken bunlardan haberdar olmak çok zor...en kolay ve en etkili savunma tüm bunlar kumpastır demektir...
THaberin amda hissenin yükselişine denk gelmesi yazık oldu...Tavana giderken bozuldu...Haber bir hafta sonra çıksaydı hisse bugün iyi yerlerdeydi....
endeks artıyo bu düşüyo.. nedendir ?
edit: inerken de yükseliyor..
edit 2: açılışta tam bi sevindik,yine elimizde patladı.. düşüyor durduramıyoruz
Endeksten fazla artmıştı en son.
bak sabah 20,70e çıkmıştı,kafasına vurdular 20,40 lara geldi.. şimdi 20,52 ye bi çıktı 20,50 oldu.. her çıktığnda tokatlıyolar
Banvit şu anda kendi dinamiklerini göre hareket ediyor...endeks düşerken de çıkarken de kafasına göre takılıyor. ..
Borsa gerçektende sabirsizlardan sabirlilara para aktarılan bir yer olmuş ...
Son günlerde agresif çıkışlarda alipta zarar eden arkadaşlar sabir gosterebilirse kısa sürede kara gececeklerdir
Borsada kazanmak için temel.teknik.takas analizleri bilmek gerekiyör. .bunların yanında tecrube cesaret ve kısmet gibi faktörlerin de etkisi çok büyüktür. ..
Şu 20,30 lu rakamları görmekten gınaaa geldi yahu.. Yani 21,00 de dur.. 20 de dur.. Ne zaman açsam 20.30 lu rakamlar..
bugün de göremiycez 20.50den yukarısını.. yarına allah kerim
bu arada bi şey sormak istiyorum. acemiliğime verin
normal bir insanın günde kaç kez al sat yapma hakkı var?
mesela 20,30 a düştüğünde alıp,20,50 den satıp,düşünce yine alıp böyle gün içinde 5-10 kez al sat yapılabilir mi ?
İslem hacmi bu saat itibari ile 7 milyonluk bu gidişle gün sonunda ancak 15-20 milyon yapabilecek....bu şekilde devam ederse yarın 8-10 milyon TL lere iner...zaten Son yorumlarımda bunu belirtmiştim. ..O taktirde düzeltme de sona ermiş olacak. ...bu süreçte hissenin dirençli durmasını umut ediyorum.sonrasında yola devam...
Biri stopa mı bastı kıpırdamıyo...
Aşağı doğru kımıldıyo merak etme. Yukarı gitse olmuyo çünkü
23'e çıkar ondan sonra yavaş yavaş düşür, arada alanları panikle sattır, temiz iş.
Burdan birşey çıkar mı? :)
https://i.hizliresim.com/g90nB2.jpg
RSI ikili tepe sonrası dip yaptı, buralardan tepki gelmeli artık.
Malum yükseliş için de sonrasında bir tık daha düşmemiz gerekiyor. ytd
Ben yine aldım satsam yine 23-24 yapar bu kağıt [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sakinlik güzeldir dostlar...hisse yavaş yavaş sakinleşiyor..sakinleşen hisselerde risk minimuma yakındır...biraz daha sabretmek lazım...
zerap mahkemesi gerçekleşti ve böylece kötü beklenti bitti...şimdi de endeks olumlu yönde sert bir tepki veriyor...tekrardan 110 ları hedefleyecek görünüyor...bu süreçte karı artan ,büyüyen, güçlü beklentileri olan hisseler güzel çıkış yapacaklardır...
tam düzeltme arafesinde iken endekse gelen sert alış şu anda banviti çok aşırı olumlu etkilemiyor...işlem hacmi gün sonunda aşağı yukarı tam da beklediğim gibi 15-20 milyon tl aralıklarına düşecek görünüyor...yarın da son bir kaç gündür bahsettiğim 8-10 milyon tl aralıklarına düşecek görünüyor...yani düzeltme bitmeye çok yakındır...
endeks böyle çoşmuşken acaba banvit de düzeltmesini tamamlamadan yukarı bir hamle yapabilir mi düşünceleri oluşuyor...böyle bir güzelliği yaparsa seviniriz...
Diplerdeyiz teknikte 20.70 üstüne atmalıyız acilen. Ytd
~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~
işlem hacmi gün sonunda tam da tahmin ettiğim gibi oldu...(17 milyon tl) bu gün bu miktarın 8-10 milyon tl lere kadar düşmesini bekliyorum...bakalım bu gün nasıl davranacak...endeks dün güzel çıkmasına rağmen banvit çıkış yapamadı...bunun nedeni banvitin kendi dinamiklerine göre hareket etmesiydi...banvit henüz düzeltmesini bitirmiş değildi...o yüzden de hiç olumlu tepki veremedi...
CITI Eylül başından beri 2.257.129 adet hisse sattı ve hala satmaya devam ediyor.. Son 2 günlük satışları ise 155.979+83.036 olarak hesaplayınca şu an CITI nin elinde 257.307 adet hisse kaldı.. Eğer CITI nin portföyünü sıfırlayacağını düşünürsek en geç salıya kadar satışları biter ve eğer başka bir aracı kurum bu sefer seri satışa başlamaz ise yolumuza bakarız..
Açılışta bir şeyler oldu 19.30 gördüm bir an.
Birileri düpedüz hisseyi aşağıda tutuyor...Bu gayet net görülüyor ...
20.46 dan 5000 üzeri çizince hemen düşürdüler. Sayın spek Sıkıntı yok bi süre burdayım yeniden. Tüm hissedarlara bol kazançlar. 23 ten vermiştim sonra kervt almıstım onu da verdim şükür baya bi lot çoğaldı.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi