Herkese hayırlı bayramlar, bu sene Köy'de yiz, keneler bayram edicek,
Kalabalık iyidir, bol bol harçlık dagıtton,hafifliyon:he:
,
Printable View
Herkese hayırlı bayramlar, bu sene Köy'de yiz, keneler bayram edicek,
Kalabalık iyidir, bol bol harçlık dagıtton,hafifliyon:he:
,
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziosmanpaşa'da İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'i hedef alarak tehditler savurdu. Özgür Özel, Akın Gürlek için yaptığı açıklamada, 'Akın, sert kayaya çarptın oğlum. Aklınızı başınıza takının. Gelirim, darmadağın ederim.' ifadelerini kullandı. Yaşanan gelişmenin ardından Özgür Özel hakkında, yargı mensubuna hakaret tehdit suçlamasıyla re’sen soruşturma başlatıldı. Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuya ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, 'Hakim ve savcılarımız tehditlere boyun eğmeyecek' ifadeleri ile Özel'e tepki gösterdi..
Özgür Özel durmaz artık, bayramdan sonra tüm hünerini gösterir..Bayramdan sonra olaylar başka boyuta evrilebilir..
akpye önerim
dini bütün muhafazakar akp ve savcıları.. tüm cehapelileri bayramın birinci günü zaaban 5inde operasyonla silivriye yollasın.
:drunk:
sonra niye a haberi izlemiyonuz diye kalan tüm vatandaşlarıda.
hazır kıvama gelmiş ülkem.
işler trajikomik durumda........:drunk:
ünili öğrenci eyleme katılmış... ayakta bekliyor. slogan atmıyor elinde pankart yok bişey yok.
tek suçu ayakta mal gibi dikilmesi uzakta.
içeri aldılar. :drunk::drunk:
dini bütün akp .. garip bir şekilde tarihe geçicek. !!
şanlı tarihimize bir yenisi daha eklenerek. tamda bu şekilde anılacak.
:drunk::drunk:
O kedi, limana gelicek,demedi demeyin.
Bende kenara çekiliyorum piyasada ortam normale dönene kadar çok dedikodu ve söylemler var.
birileri sanki karışıklık çıksın diye bu işleri farklı konumlara sokarak yapıyor.
öyle bir siyasi ikbalmişki ak-mhp-dem bir araya geliyor .
herkese kolay gelsin bir müddet kenarda kalacam .
İris Cibre
@iriscibre
·
28d
USDTRY 0.41% yukarıda
Bayram sonrasına kalmadı
Spot bacağı bugün kapatıp, 4 günlük faizi alıp bugünden gidiyorlar
Dün girenler para kazanmadan gidiyor o ayrı
Alıntı
İris Cibre
@iriscibre
·
19s
Net döviz pozisyonu 3 Haziran bilançosunda 1.9 mlr usd arttı (1 önceki gün 2.1 mlr düşmüştü)
1.3 MLR USD'ı altın etkisi
Merkez Pazartesi işlemlerinde net 620 Mio usd alım yaptı
Benim oğlan ile o konuda problem yok abi. Para vereyim diyorum almıyor. Hatta maaşını komple veriyor bana bende gram alıyorum. Ek iş olarak otel deki düğün organizasyonuna gidiyor maaş harici harçlığını çıkartıyor. Kulağına kurşun şimdilik iyi gidiyor aramız. Bu aşamaya gelinceye kadar biraz uğraştım.
Bu gün ki korkum Bozkurt reisim hünkârım Kurban pazarına giderse reisim hünkârım boğa olduğu için orada karışır bunu kurbanlık deyu bağlarlar diye korkuyorum
Atatürk zamanında çok partili döneme geçmek için Atatürk kendi eliyle parti kuruyor emme hemen bu dinciler sinek gibi üşüşüyor, kimi diyor biz dine saygılıyız, kimi diyor bizim sakalımız var en uzun sakal bizde, kimi diyor biz cennet vaadiyoruz, amaç belli yobazlıkla batı kuklalığı..vs..haa diyor Atatürk öylemi enselerine vuruyor defolun diyor..birkaç deneme oluyor ve yine aynısı oluyor..demem o ki halk bu dincileri hala öğrenemedi..yazık bize..bu utanç bize kıyamete kadar yeter..bu yüzden başımıza çok şeyler gelecek..
dincilik ile dini birbirinden ayıramayan halkız..dine zaafımız var tamam ama müslüman akıllı olmak zorunda kardeşim..her sakallının arkasından gidersen boku pançalarsın..biz boku pançalama evresinden çıkamadık..ve bu yüzden gençliğe hitabe yazılmış..kendine gel diye..valla öyle..herkes malını biliyor çünkü..
Atatürk üstüne basa basa altını çize çize anlatmış bir sayfa..akıllan artık..en hakiki mürşit ilimdir diyor..sakal cübbe demiyor..dese zaten bu ülke olmazdı..hala bazıları diyorki hayır sakal en önemlisi..bu kafalarla artık aynı ülkede durmak bile istemiyorum emme gidecek yerim yok..
bunları gördükçe Atatürke hayranlığım kat kat artıyor..farklı biri..hem de çok farklı..bazen insan üstü biri olduğunu düşünüyorum..
normal biri bunları yapamaz..ve geriye dönmemek için maddi ve manevi herşeyi yapmış..gençliğe hitabeyi de eklemiş..aslına dön diye, defalarca vurgulamış..ama çoğunun umrunda değil..
Daha berbat bu zamanda sorgulama yokki.
Ekrem yolsuzluktan alınmış lakin diyorum ben inanmıyorum.
O zaman parsel parsel Ankarayı satan ve 1 milyar doları plastik dinazorlara gömene ne yapılmış diye soruyorsun.
Kem küm.
Ve diyorum tüik verileri ile o kadar maaşlının maaşlarına çöküldü tık yok.
Nerede Müslümanlık Ahlak ve yalan olmayan düzen.
abartmıyorum çoğunun müslümanlığı şu bizde; eşi kapalı mı, ağzında Allah kelamı var mı..güzel konuşuyor mu..tamam en iyi adam o..
valla bizim halkı kandırmak çok kolay..zamanında Fetönün kanalları vardı, Gülen ekranlarda akşama kadar ağlardı, gözleri kurbağa gözleri gibi şişerdi ağlamaktan..ne oldu..işte Atatürkün gençliğe hitabesini ciddiye almaktan aciz bunlar..seni 100 yıl evvel uyarmış, seni biliyor, tanıyor çünkü..yapma etme diyor..telkinde buluyor, meyil var çünkü..
her vatandaşı sınava sokacaksın..aynı şu anda mülakat gibi..ama tersi..Atatürkün hayatı amacı ve ne yapmak istediğini anlamayanı 2. sınıf ilan edeceksin oy kullanamayacak..devşirme gibi..başka çare çok çünkü..
Yok öyle demek istemedim, kedi limana geliy diyince aklıma bugün seans kaçta kapanıyor sorusu geldi. bende dükanı saat kaçta kapatıyoruz bugün diye sormak yerine
Saat kaçta Demir alıyoruz diye sordum du :ss:
Artık demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil, ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli,
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
sen halkın yarıdan fazlasının düşüncesine ipotek koymuşsun..senin borsana 1 kuruş sokarmıyım artık..
herkeşe mutlu umutlu kutlu bayram diliyorum.
çocuklara şeker değil para verin. :oleyo: tabi şekerde verin.
eyi tatiller.
:drunk:
Ben de "demir almak" sözünden destekler, dirençler nereler olabilir anlamını çıkarmıştım. Biraz çizgi çalıştım. Çalıştıkça kafam karıştı.
https://invst.ly/1avrmi
Adamlar beş on senelik sirketleri on yirmi katina cikarip duruyorlar bombos. Kendi copleri.. elli senelik sirketlerdekiler de yari veya ucte bir fiyatlarinda hacimsizlikten geberiyor. BİST in uctebiri kriptolar gibi. Hacmi emip duruyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 2017-2019 yılları arasında, AKP İstanbul İl Başkanlığı'na yasa dışı tahsis edildiği iddia edilen 59 aracın bilgilerini paylaşarak, "İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya duyurulur! Bu suça bulaşan AK Partili yöneticiler ve dönemin İBB üst düzey yetkilileriyle ilgili görevinizin gereğini şimdi yerine getirecek misiniz?" diye sordu.
Akp'nin özelliği.
Feto olayında Aralık 2013 öncesi
Ibb 2019 öncesi sormak sorgulamak yasak.
İyi bayramlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese iyi bayramlar
tenknük analüze, garfiklere bakmak yerine, bana inat altun fortlayan bu arkadaşlar :yahoo:
paspasların altına baktım... yook... anektarları nereye koydunuz ? :kahkah:
TOKATLI DAYU iyi bilir: ''dünyada herşeyi yapacan, altun kaadında çıtak dayu ile iddialaşmayacan... '' anlatsın isterseniz
çünkü : o kaadın taktasını çıtak dayu yapıyor :oleyo:
ve şuda var :
TRUMP, FED, ECB... bilimum şherefsizler boğalardan yana olduğu üçün;
''bütün itler hepiniz, çıtak dayu tek...'' oynuyoruz
hepsi dünyayı kurtarmaya, ben ise tek başıma yıkmaya çalışıyorum :oleyo:
İşte teknik analiz budur. Süper. Adamın haksız çıkma ihtimali sıfır. https://www.youtube.com/shorts/LRckYWkOMqM. Çok seviyorum böyle teknik analiz yapanları. Muhteşem.
Bana özelden bazen soruyorlar ... Hisse, endeks falan. İşte cevap. Daha ne diyim size? https://www.youtube.com/shorts/LRckYWkOMqM. Önümüzdeki hafta çok önemli, dikkatli olun.
eğer bugün 15:30'dan sonra altına basamasalardı, neler olabileceğini çok merak etmiştim.
ama maalesef göstermediler, yaşatmadılar o zevki
neyse ; biraz zor ihtimal ama,, altını yarın tekrar yukarı döndürebilirlerse, yarın izleriz eteryumu, kazımı, fdow'u :yahoo:
ALLAH'ın günü bitmediya... elbet birgün tenhada kıstırılacaklar