Kap’da bu temettu izne baglidir diye bir haber var aslinda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Kap’da bu temettu izne baglidir diye bir haber var aslinda
Sent from my iPhone using Tapatalk
1.5 milyon lotu alnusa kimler verdi?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü izne bağlanmış ilginç bi haber... seans içinde gelmiş haber ve hisse iyi kapanış bile yapmış. Acaba diyorum bu hissenin temettü vermesinden ziyade vermemesi mi daha pozitif algılanır? Bu şirket benim olsa ve temettü almam engellense 1.bedelsiz verir hisseleri uçururum. 2.şirketi satarım. 3. Onu yazmıyım dürüstlüğe sığmaz. Sadece 3. Şık bize zarar verir ilk iki şık temettüden bile iyi gelir.
Kısaca nereye kadar yolu var bu bilanço ve temettuyle acaba?
Bankacılık düzenleme kurumu kerpayı dadmasına izin verirse dagıtım olcakmış izin vermesse temeddü ödemesi olmıycak anca seneye mayısda normal kerlardan dagıtabilir
"%51' i A Grubu ve %34 ü B grubu olmak üzere hisselerimizin toplam %85 lik kısmı tam mükellef tüzel kişi olup, tam mükellef tüzel kişi hissedarlara kar payı ödemeler brüt olarak yapılacaktır. Brüt kar payı oranı %29.00, 1 TL nominal değerli paya isabet eden kar payı 0.2900-TL dir."
bu ne demek anlayan var mı?
temettü sadece tüzel kişilere mi dağıtılacak demek ben anlamadım.
a gurubu patronun elinde olan b gurubu şirkette çalışanlar için ayrılmış hisseleri temsil eder.yani halka açık olmayan %85 hisseden bahsediyor.kalan %15 te halka açık .bürüt kar şirketten çıkacak meblağ.neti de %15 stopaj dan sonra kalan paradır
Yani halka acik olan yani bize kar payi dagitilmayacakmi bilen biri aciklayabilirmi lutfen tskler
Hayır sen de alacaksın canım kardeşim sen brüt değil net tutarı alacaksın yani 24.65 kuruş.
Alakan icin tsk ederim
sabırla temettumuzu bekliyoruz....
Kullan dırdı para mikdarı yüzde 30 gerilemiş kerda sert düşü gelebilir
Alnus yatırım satışa gecti temeddüdensonra 0.90 lara geriler bukadar sıbi hissete okadar yüklü parayla günlük işlem yapıyorlar genelde aldıklarını zarardan satıyorlar
alnus bugün kaç lot vermiş?
Bugün yayınlanan takasta ALNUS 3 milyona ulaşmıştı. Bugünkü gün çubuğu 16 Kasıma benziyor temettü işi planlanandan biraz geç olucak diye heralde biraz daha aşağıda beklemek istediler diye yorumladım. Pastayı görmedim biraz da sıkıyorum işkembeden. :))
Çok garip 5 dakikada on kademe veriyolar hiç mantıklı değil. Tepede hacim olsa anlarım hadi mal dağıtımı derim ama yok hacim.
3 milyon lotu böyle yapa yapa topladılar. Bu Alnus'taki amcalar ya temettü paralarını ütmek için operasyon çekiyolar ya da bizim bilmediğimiz bişey biliyolar.
492bin lot verdialnus ama danışıklı dövüş sabah 1,51 den sankodaki 163 bin lotu aldı ögleden sonra da 15 dakkada 1,40 kadar verdi mal alnusun degil virmala iş yapıyolar kafa karıştırıyolar bence temettü için bu lot toplanmaz satılır bu şirket
gedik 200 bin alış maliyet 1,47 marbaş 98 bin artıda meksa 91 bin ata 80 bin oyak 80 bin info 60 tacirler 52 bin artıda
Evet ben de ilk başta temettü açıklanınca bi tavan çekip müşteri toplayıp basarlar diye düşünmüştüm ama o olmadı. Niyet bu değilmiş sanki. Çok aldılar gerçekten. Peki takasta hareketsiz duran YKB'deki mal neyin nesidir bunu bilen var mı?
çözülürse o mal ilginç fiyatlmlar çıkar
devre kestik habermi var.
kafama göre dön dünya
Ekip toplan.
tahta artik ellerinde istedigi gibi hareket ediyorlar....alnus 50-60 bin lotla 9 kademe çizdi....
1.40 kırılırsa 1.30 lara geliriz
Alnus geriye satarken cok sıkıntı cekicek bir liradan alıcı zorbulur butemeddüyle hisseni ici iyce boşaldı
Ne 1.30 ları hocam yeter artık beklettiği.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.56 devre kes 1.38 e kadar bas... bir şey anlayan var mı ..bugün takas ne durumda..
Devled önümüzdeki ay süprüzler olacakdiyo fayiz indirimi gelirse bu hisseye talep artar fayize altarnatif olar alım yapıyorlar şuan fayiz daha cazip
bankaların nakit temettü dağıtmaları yasaklanmış sanırım. rasyoların düşük çıkmasına önlem alıyorlar muhtemelen. Creditfa'nın temettü dağıtım talebine olumsuz cevap geleceği ihtimaline karşı düşüyor olabilir.
Yasaklamayok sadece tayibin tafsiyesivar
Elektrikler gitmiş.. açığa satış yasayı yapmak mı istiyorlar
Kimsattı bukadar alnusmu
alnus 1,32 yazıyor 200 bin çiziyor kendi yazıp kendi çiziyor dün 1.56 devre kestik bugün 1.26 ile
İşlem hacmi yüksek ama 1 milyona yakını 1.32 den gerçekleşmiş gibi görünüyor.
Alnus nette ne kadar eksi acaba? Üff ne yordun be kağıt..
Aslında bu takaslara çok bakmamak lazım. Çok da aç gözlü olmayıp satıp geçmek lazım.. dı
% 24.65 temettü verecek hissenin bu şekilde hareketler göstermesi ve buranın çok sakin olması çok tuhaf geliyor bana. Peki sizce bunun sebebi nedir, malmı toplamaya çalışıyorlar acaba...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimde ne kadar mal var kim alista kim satista birisi paylaşabilir mi acaba
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşver dostum temettüyü alıp oturcaz artık. Bu satış fırsatı kaçtı bi dahaki sefere inşallah artık. Kağıt cırtladı kanımca.