dostum ne zaman alıp satacağını biliyorsun tebrik ederim bundan sonra seninle bir hareket edeceğim (:
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
dostum ne zaman alıp satacağını biliyorsun tebrik ederim bundan sonra seninle bir hareket edeceğim (:
hangi akla hizmet bu gudumsuz şirketi alıyorsunuz ilginç al sat hissesi değil bekle para kazan hissesi hiç değil ki yıllardır sürünüyor şirket yoksa Yapı Kredi Yatırımın gazına mı inanıyorsunuz 51000 TL hedef fiyat ,,ben olsam sattığım hisseye bir daha dönüp bakmam hele bu karektersiz ise hiçç...Petkim var Tüpraş var Thyao var ki sert düştü,sert çıkabilir bu çelebi bildiğin hastalıklı 100 tl ile %3 bile düşen hisse bu
32.90 a garanti 20 bin lot luk alışlar giriyor, oyak ve ykb 20 bin 20 bin satıyor !!!
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıcılar : garanti 110 000 phillicapital 23000
Satıcilar : oyak 64000, ykb 58000
8 milyon işlem hacmi ile zor bela %1 artı kapatır ertesi gün 150 binle %-4 eksiye düşer çelebiler sizi tebrik ediyorum bir eşiniz yok emin olun :::
sinir olmamak elde değil...
sen inanıyor musun gerçekten o hacimin olduguna spek kendi kendine elden ele devir yapıyor hacim oluşturmak için yada aracı kurumumdan kuruma teminat eksikliğinden yapmıştır o lot gerçek kişi alımı olsa en az % 15 i vardı bu hisse fon hissesi temeetttü için tutuor çogu fon bizde arada 3 5 e bakıyoruz işte fonlar hisseden çıkmadan bi yere gelemezzz hacim yok hissede ytd
Full çelebi deyim...nedeni yatirim ve emeklilik fonlatindan 3ayda 720binlot çıkış oldu Çıtı ve deutch takası %50yi geçiyor ...aldım unuttum buralarda kalmadı imkansız
Ama kısa vadede değil
ilk defa bu kadar hacimli ve agresif görüyorum bizim tahtayı hayırlısı olur umarım...
10 gunde iyi kâr, hemde bu ortamda, gelirse 32 lere tekrar ilgilenirim, şimdilik ben kaçar...
pasta verebilecek var mı acaba ?
devamı gelir umarım bu gibi çıkşlara 1 yıldır çok şahit olduk tepki çıkışı gibi geliyor bana inş yanılırımm ytd
bu kadar hacimli ben hatırlamıyorum ama belli olmaz tabi...bu gazla 40 ları yeniden test etmesi lazım bence
Fon ve emeklilik fonu azaldı artık yolu açık....40lari geçer
geçen sene 1 günde 50 milyon işlem hacmini geçtiğini hatırlıyorum zaten bir daha da öyle bir hacim görmedim 20 günde toplamda 10-11 milyon işlem hacmiyle 40'tan 30,56 ya geldi seçim bahanesi , emeklilik fonlarının satışı vs,, citi ve deutsche takaslarda %60 ı geçmiş bunlar yabancı ,,yani yabancı alıyor emeklilik ve yatırım fonları defolup gidiyor, , ÇOK SEVİNMEYİN ZATEN 29 MAYIS'TA 42'000 Yİ GÖRMÜŞTÜ...
hacim arttı günü en yüksekten kapattı yarın da güzel olacak
Hareket var bişi var bu kadar işlem hacmi boşuna değil belki sermaye artışı gelir kim bilir
Sebebi bilen kimse yok anlaşılan. Takası gönderilecek olan varmı? Kim almış?
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasa kötü zaten şu ortamda doğru düzgün itikrarlı çıkan çok az bi hisse var oda özel duurmundan şu andeks düşüşünden beri 31 56 ları gördü belkide daha aşagıları endeks daha düşecek gibi ve piyasa bi kaç ay daha bu dalgalanma süreceğe benziyor bn hiç umutlu değilim çünkü benzer haraketleri 1 yıla yakındır yapıyor bugunkü çıkışıda olası endeks düşüşünde spegin hisseyi 30 un altına götürmek istemediğinden oldu yine söylüyorum inş yanılırım ytd
takaslar yabancılarda
bu çıkışın ardından tekrar 32 lere dönüp alım fırsatı verirsen senden adi şirket yok celebii kır şu 37 38 leride 40 üzerine yerleş artık verem ettin bizi lanet olasıca
Artık istenilen yere gelir.. ayak bağı olan fonlar çok azaldı yok denecek hale geldi... hedefi bulur...benim görüşüm.... kimseyi baglamasin
gösteri buraya kadar 39 altına sarktı buralardan satmadıgımıza pişman edicek yine bu adii
tahminimi söylüyorum buralarda biraz dinlenip 44 lere bir atak yapıp yeni bir zirve deneyecek.. bu arada 51 hedef veren yky gecen hafta 100 bin lot civarı mal boşaltmış
RSİ yi iyice şişirdi bakalım 40 üzerine çıkıp kalıcı olucak mı yoksa tekrar 32 37 bandına mı dönücek inş şaşırtırsın celebii ytd
kademeleri çok boş birisi 3 5 in lot satsa direk taban olup devreyi keser :D
Nasipten öte bir şey yok.pegiye geçtik.o daha fazla düştü.
yeniden 42 atağı yapabilir diye 41 94 ee satış emri yazdık korktu spekk aşagı vermeye başladı sanırım bu iş omıcak kısa vadee de yeni eski banda döücekk lanet hisse ytd
Takipbimde bir süredir
Gün boyu silkeliyor
Seans sonuna doğru ne var ne yok topluyor
Endeksle falan ilgisi yok
2018 bilançoları 3. Havalimanı, yaz dönemi yakında bekleyenlerin beklediğine değecek gibi.
hacim e bak ya resmen dalga geçiyorlarr hisse boşlukta spek ten başkası alıp satmıyor bu hisseeyi birde 3 5 ky cı 1 yıldır çık in çık inn kıramadı zincirlerini 2 ayda 39 da dolanır şimdi bu yt
3.havalimanını alsın
100 lü rakamlar bile gündeme gelir
40 psikolojik eşik 30 kuruş daha yükselttse spek 40 üzerine çıkıcaz ama çıkarmıyor bi türlü inat değilmi seni 40 üzerinde satıcam eşşşşş......gibide çıkarıcaksın :D
doğru halimize şükür ama bununla aynı anda aldıgımız hisseler en az 2 3 e katladı bunun üzerinden % 25 50 arası düzeltme yapıyor hisseler aminim bu düzeltme bittiğinde celebi dene kagıt yine en arkalarda kalıcaktır bugun yapması gerek harti geçen 5 6 aylarda bekliorduk ondandır bu düşmemesi birde düşşe kim bilir ne olurdu
bilmiyorsanız söyleyeyim thyao 5.000 iken şu an 14,720 pgsus 11.000 iken şu an 26,38 çelebi 21-23 arası idi diğer havacılık şirketleri her gün %3 %5 artarken bu zavallı yerinde saydı emeklilik fonları,yatırım fonları vs yüzünden endeks 75.000 iken de çelebi 33.000 idi ,,,