1000 lota 539 lira.
Printable View
1000 lota 539 lira.
Bu haber elinde hisse senedi olan için kötü mü yoksa iyi mi? Net cevap alabilirmiyim
Moral bozmak yok. Bedelli ile sanırım kalan borçları da kapatacaklar. Geçen sene zaten 180 milyon para girdi kasasına
Bu bedelliden de 140 milyon girecek kasaya eğer spk onay verirse.
Ama en önemlisi düzelen bilânço ve satışlardaki artışlar. Ayrıca tam kapasite fabrikanın üretime başlaması da kocaman bir artı bence.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama bu fiyatlardan bedelliye yatırımcı gelir mi bilemiyorum
Sizede bedellimi çıktı şapkadan.
Neyseki şirketin piyasa defter değerleri BTCIM kadar olmasada ucuz bence. O yüzden bedelliye bu fiyattan girmek mantıklı gibi görünüyor. Ayrıca şirketin yükselen karlılıklarınıda baz alırsanız bu işten ciddi karlıda cıkabilirsiniz.
Ancak yinede matematiksel hesaplamalar yapıldıktan sonra düşülüp karar verilmesi en doğrusu.
Hakkınızda hayırlısı olsun bilancolar saglam geldiği sürece çokda problem olmayacaktır.
kar edecek ve karını arttıracak bir firmada bedelliye girmek özellikle piyasa defter değeri düşükken girmek çok mantıklı olacaktır.
Ama kimsenin vebaline girmeyelim biz yine herkes oturup hesap kıtap yapsın.
Ben zaten lotları çoğaltacaktım bedelliyle kağıt dahada ( fiyatsal ) ucuz olacak.......1000 lota 539 lira. Diyelim bölündüğü gün ağırlık ortalaması 1.50 + 0.539 = 2039 :1.539 = 1.32 tl olarak piyasaya girecek 1000 lotta adet olarak 1539 lot olacak.Bedelliyede 1000 lot için 539 tl ödenecek.
Hocam iyide varimizi yogumuzu bu hisseye baglamistik.Simdi beni kara kara düşündüren yüz küsur binlirayi nereden bulacağım.Elinde yirmi otuz bin lot mal olan için bir sorun olmayabilir.Simdi beni kara bir düşünce aldı uyku dunek yok.Yarisini satıp bedelliye katilsam zaten zarardayiz.Velhasil benim için yandı gülüm keten helvası.Aylardir bütün korkum buydu.Korktugum başıma geldi.Hay ben böyle şansın.....
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarısını satıp gir.
zarardan olman birşeyi değiştirmiyor.
BUgun bütün lotları satsan eline kaç para geçecek.
bugun hiç satmasan portfoy değerin ne
ikiside eşit değil mi.
o halde satmaman neyi değiştiriyor ? satsanda satmasanda zaten zararın aynı. O para zaten kaybedilmiş bir para satmadığında gerimi veriyorlar o parayı.
Şerefsiz köpekler... 6 ay önce %230 bedelli arttırdınız...
Alllah belanızı versin..
Sizi ve size izin verecek olan merciyi muhabbetle kucaklıyorum...
O... b.... ç........
İsmail Tarman da adamsa %53 BSOKE bedellisine katılır...
BTCIM bedelsiz sermaye arttırımı yapacak... BSOKE bedelli sermaye arttıracak ... İsmail Tarman buna katılmazsa İsmail Tarman'ın BSOKE deki dolayısıyla BTCİM deki payı azalacak?...
İsmail Tarman BSOKE deki bedelliye katılır... BSOKE deki payı aynı kalır...
BTCİM isterse % sonsuz bedelsiz sermaye arttırımı yapsın.. BSOKE x %9,6 x%74,6= BTCİM sahibi olarak kalacaktır...
Boylece tanimayanlar da, bati grubunu yoneten sahsiyetleri tanimis oldular.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2006 yilinda bu sirketin kasasinda 40 milyon dolar ve 0 finansal borc vardi. Simdi ise durum ortada. Yatirim yaptigi icin mi bu bedelliyi yapiyor? Hayir. Bundan onceki bedelli bile gereksiz olabilirdi ama mevcut yonetim sacma sapan zamanlama hatalariyla sirketin kaynaklarini cope atti.
Bazi arkadaslarin dusundugu gibi bu, ismail tarmani cezalandirmak icin yapiliyorsa diger ky ne olacak?
Verirler hocam. Mercilerle aralari iyidir diye tahmin ediyorum
2007de cagri doneminde 100 bin lot alan birisi kabaca 400 bin lira (285 bin dolar) para yatirdi. Yuzde 40 bedelsizle hisse sayisi 140 bin oldu. Sonra %230 bedelliyle kabaca 90 bin dolar daha yatirdi. Hisse sayisi 462 bine cikti. Simdi ise 60 bin dolar daha yatiracak ve sonucta 435 bin dolar para yatirarak 710 bin lota sahip olacak. Bedelli bu sekilde yapildigi takdirde dolar bazinda yatirdigi parayi cikarabilmek icin hissenin bugunku kurla 4,62 fiyata cikmasi gerekecek. Kisaca yonetim on iki yilda yatirimciya mutemadiyen tecavuz etmis.
Mubarek nokta atisi olmus senin tahmin :)
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugün açılışta bedelliye hissenin nasıl tepki vereceğini hep birlikte göreceğiz. Ben 3 aylık bilançosunu inceledim lütfen siz de bakın okuyun. Şirketin bilançosu düzeliyor zarar azaldı çünkü öyle büyük bir yatırım ve borçlanma var ki yine finansman gideri kârı alıp götürmüş. Bu bedelli ile kalan kısa vadeli borçları temizleyecekler kökten
Güzel günler yakındır. Ben bu hafta yükseliş trendine tekrar gireceğimizi düşünüyorum.
Herkese bol şans ve hayırlı kazançlar
Bunun adı yatırımcı düzücü patron... Lan daha 6 ay önce %230 bedelli sermaye artırım yapmadınız mı? Bu sürede yatırımcınıza ne verdiniz temettü, fiyat artışı? 6 ay önce bölündüğü fiyatlara yakın yerlerde hisse fiyatı, belki açılışla o fiyatlarında altına gelecek... Utanmadan gene yatırımcıdan para istiyor yüzsüzler... Tüm yatırımın parasını bizden çıkartıyor p...ler...
Eğer bu hissede spek varsa(ki bu spekte patronsa)bu fiyatlardan kimse bedelliye katılmaz diye tahmin ediyorum.Spekte fabrikasını biz k.y parası ile yapma kararı almışsa hisseyi yukarı çekmekten başka şansı yok.Bu benim tahminim.Yada gönlüm öyle istiyor.Yatirim tavsiyesi değildir.
Suanki piyasa tepkisi bedelliye olumsuz ilk tepki gibi.
Ben de sayın ulas351 ile aynı fikirdeyim. Bu fiyatlar bedelli için uygun değil önümüzdeki günler bu muhteremler hisse geri alımı vb. baslatmasinlar
Sermaye artışının, ortaklara yeni pay alma hakları (rüçhan hakları) kısıtlanmadan hisse senetlerinin nominal değeri (0,01 TL) üzerinden bedelli olarak yapılmasına,'' ne anlama geliyor.
Rüçhandan alınan paylar hamiline diyor bunlar daha sonra borsada işlem görebiliyor mu
Tahmini kaç TL den artırıma giderler
Batı Söke ,senin patronun var ya senin patronun(özellikle o genç olan)tam bir baldan süzülme iyi aile çocuğu.Borsa tarihinde böyle süzme iyi aile çocuğu bir patron görülmemiştir.Ben onu onun yedi sülalesini onu patron diye bu şirketin başına geçirenlerin taaaaaaaa yüzlerine güleyim.
Daha bir sene evvel bedelli şimdi bir bedelli daha buna SPK izin vermez vermemelidir.tahta sahibi siz olsanız tavan yapmazsiniz herhalde.bizde 3 5 hisse varsa bu adam da milyonlarca hisse var.su kriz ortamında bedelli açıklamak akla mantığa ve vicdanaa uymaz.hissenin aşağı gelmesi çok iyi tepkidir patron bu işi bir an önce iptal ettiğini açıklamalıdır.metronun yaptığı gibi.galip Öztürk de bedelli açıkladı daha sonra piyasa ortamında olmayacak dedi geri çekmişti.aynisini bu hissede de bekliyorum.sahsen
Hayırlısı olsun.
Bedelli olsa da olmasa da bu hissenin önü açık.
Ama iptal ederse benim de işime gelir açıkçası.
Spk eğer bedelli gerekçesini kabul ederse yapacak birşey yok. Katılmak isteyen bedelliye katılacak. Benim gözlemlediğim şu bilançoda düzelmeler var. Yatırım bitti ve üretim tam kapasite başladı. Bu sene düzeltme seneye daha guzel bir bilânço bekliyorum inşaallah. Allah herkese akıl vermiş burada yazılanlara kanıp yatırım yapmayın lütfen araştırın.
Son nokta bedelli spk kabul ederse ben bu bedelliye de önceki gibi katılacağım. Uzun vadeli buradayım. Bir seneden beridir bu hissedeyim. Tek hatam teknik analiz bilmediğim için hissenin 1.8 1.9 fiyatlarından çıkıp 1.5 fiyatlardan tekrar alamadım. Bekleyen ve sabreden bu hisse için kazanır diye tahmin ve beklentim var.
Herkese bol kazançlar
Senin varya senin,hisse gibi taaaaa alnın ın ortasından ve kulak deliğinden öpeyim.Seni acaip sevesim var.Sadece seni değil senin patronunu anasını ve bil cümle yedi sülaleni seveyim.Sen ne güzel bir hissesin böyle
Sayın ulas351 burada öfkenizi kusacaginiza kapatın ekranı bence
Sağlığınıza birşey olacak Allah korusun
Uğur arkadaş haklısın galiba
Hayır ben de bugün biraz baktım
1.41 hatta alım yaptım biraz
Alıp bekliyorum sıkıntı yok
KAP: BSOKE [ ] BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş. Sermaye Artırımından Elde Edilecek / Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/681969
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...634040d29c0fd0
Sermaye Artırımından Elde Edilecek / Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor 2018-05-08
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33. maddesinin 1. fıkrasına istinaden hazırlanan ve Şirketimizin 07.05.2018 tarihli 575 nolu Yönetim Kurulu kararı ile onaylanan "Sermaye Artışından Sağlanacak Fonun Kullanımına İlişkin Rapor" ekte yer almaktadır.
Pdf açamadım okuyabilen var mı
BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T. A.Ş.
Sermaye Artışından Sağlanacak
Fonun Kullanımına İlişkin Rapor
Bu Rapor, Sermaye Piyasası Kurulu’nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği’nin 33. Maddesi uyarınca,
Yönetim Kurulu’nun onayına sunulmak üzere hazırlanmıştır.
Rapor Tarihi : 07.05.2018
1. Genel Bilgiler
1.1 Şirket Bilgileri
Unvanı : Batısöke Söke Çimento Sanayii T. A.Ş.
Adresi (Merkez) : Ankara Caddesi No:335 Bornova / İZMİR
Adresi ( Fabrika) : Atatürk Mahallesi Aydın Caddesi No:234 Söke / AYDIN
Adresi ( Çavdır Şube) : Bayır Mahallesi Çavdır – Fethiye Yolu No:65 Çavdır / BURDUR
Ödenmiş Sermaye : 260.000.000 TL
Kayıtlı Sermaye : 400.000.000 TL
Vergi Dairesi : Bornova
Vergi Numarası : 1500014145
Ticaret Sicili : İzmir
Ticaret Sicil No : Born-5744
Mersis No : 0150001414500012
1.2 Ortaklık Yapısı
Unvan – Adı Soyadı
Pay Nominal Değeri
(TL)
Oran (%)
Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. 194.021.139,16 74,62
İsmail Tarman 24.956.863,48 9,60
Diğer 41.021.997,36 15,78
TOPLAM 260.000.000,00 100,0
Yaniiii