temettü vermeme hakkına mi kavuşuyor
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
temettü vermeme hakkına mi kavuşuyor
Bayadır araştırıyorum bu kağıdı. Teknik olarak güzel duruyor. Sizlerin değerli yorumlarınıda okudum. 3000 4000 lot almayı planlıyorum. Eğer alırsan muhtemelen günün en çok alanı olurum. Matrix’te görünürüm. Hatıra ekran görüntüsü alıp saklarım artık:))
O kadar çok almana gerek yok ki ben 10 lotla matrixe geçtim valla.. Ki o kadar hisseyi alamazsın çünkü günlük hacim o kadar olmuyor ki olursada patron alıyor onu... Yani tutupta tek seferde bence boşuna yazma çünkü bu uyanıklar vermez.. Ancak küçük küçük toplayabilirsin ki günlük 300, 500 ile ilk 5 alıcıya rahat girebiliyorsun... Öylesini adi bir şirket.. Bence iyi düşün eğer sabırın da var ise ekmek yersin.. Ancak bazen insanın sinirlerini oynatıyor..
Yatırım tavsiyesi değildir..
nasıl bir kağıt bu be,hareket yok,işlem yok .saat 14;30 278 lot
ne işi var bunun borsada,patrona göre hareket eden bir kağıt,çeksin,gitsin.
Patron toplanacak hisse mi bitti, nakitin mi bitti alımların da azalma var.. Yoksa operasyonun sonuna mı yaklaşıyoruz... Eli sonu kurmuş olduğun baraj taşacak. Artık rezervuarın dolmuş sıra ovaya su bırakmakta.. Vallahi kuruduk artık çöl olacağız..
Alımları kaçtan yaptığını yazmıyormu artık.
Bilen arkadaş ünlünün kaçtan aldığını paylaşırmı?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/735946
Kap ta hergün errtesi sabahı paylaşıyorlar. Dün 125 adet almışlar 37.94 tl'den... Ünlü mü kim aldığını bilmiyorum sadece şirketin bildirimlerine bakıyorum..
Yuh yani dakkada tavan yaptırdılar veremedik biraz.
alttan verdim bakalım akşam 40 altı yok tavanmı?
alnus patron elemanı olabilir devamlı buradaydı.
YTD
Kartopu bir kademe analizi atarmısın.Teşekkürler,
Alnus yatirim kimdir? Patronla ilgisi var mi acaba?
https://resmim.net/f/rYWY7q.png
suyu bulandırıyor bulanık suda balık avlamaya çalışıyor uyanık
yatırım tavsiyesi değildir
Çok yükseldi ya. Bakalım nereye kadar düşecek
bu nasıl bir marj yaw 38 den 45,7 oradan 40... yuh olsun
40 bile değil tekrar 38 lere...
tabanı da görürsek tam olacak ha gayret patron...
Devre kesici uygulayan mahlukat aşşağı gidince neden aynı şey yapmaz
Bu ALNUS yatırım patrondan izinsiz girmiş olabilir mi????
Ükemizin güzide grubunun borsaya kote holdinginin günlük hareketlerine bakın arkadaşlar. Bence son 2017-2018 imkb nin tartışmasız en spekulatif ,tehlikeli ve en adi şirketi sıralamasında plaketi bunlara vermek farz oldu, kendine yakışan klasik hareketini yaptı yine. Tavana kadar çizip paçal alımını yaptı kaç lottur yarın sirkülerden öğrenebiliriz .. Piyasada mal bırakmayan grup sahiplerinden başka herhangibir spekin bu hareketleri yapma olasılığı bence sıfır. Peki bunların senaryosu ne yıllardır süregelen ve bildiğimiz BEZDİRME operasyonu, hadi gelin beni fazla uğraştırmayın şu lotlarınızı bize güzel güzel 37 50 tlden teslim edin de ben de yüzde 98 ile borsadan çıkayım diyor çok sayın Patron.Sonraki plan pogramlarını en yetkili ağızdan seneler önce dile getirmişlerdi zaten.
Dolayısiyle gelinen şu anda elinde Bryat portfoy lot sahibi naçizane bizler istenmeyen adam durumundayız yani .iyi de Allaha şükür benim acil nakit ihtiyacım yokki patron. Bekle bakalım kimin ömrü yeterse...
alnus 52bin tl zarar edip gitti.
burda aldığı beddua mı yazdığı zarar mı .hadi başka kurumdan yaptığı işlem kar olsun.en kötü 30 bin lira bıraktı gitti.6 ay önce 38 kere verip banka alan yada borsaya tövbe eden en doğrusunu yapmış.
bu şirketin sahipleri şirketi değerlendirmek istese bir yere gitmrsine gerek yok.yapar bir toplantı budur iştirakler der.sonrada arkadına yaslanır.özetle daha çok üzer.
burası arpalık.yüzde 90 da (resmi)kendi malı olunca diğer insanlara çöp muamelesi yapar.
bu adamların halka açılması hata.halktan parayı toplarken herşey şeffaf.iş kottan çıkmaya gelince herşey gizli
Sayın patronumuz çok sıktınız hisseyi. Yatırımcıya zulümdür bu yaptığınız. Aylar öncede yazmıştım, artık burada kağıdını satmayacak, en azından bu fiyata istesede satamayacak yatırımcılar kaldı diye. Aylarımıza yazık oldu ve olacak ama yapacak birşey yok. Yine aylar sonra görüşmek üzere. İyi bakın kendinize... Haaa bu arada bu kadar üçkağıtçı ve kaşitesiz olduğunuzu bilseydim, bulaşmazdım size o da ayrı tabii. C grubu beş para etmez şirket hareketleri bunlar. Adınızı lekeliyorsunuz yatırım camiasında.
37 50 den şirket alırken 3752 / 3754 den almayan yatırımcı sanki bugün 37 82 / 45 74 aralığında koşa koşa gelip hisse alacak siz kimi kandırıyorsunuz ancak kendinizi kandırırsınız mezar kazıcıları . buralarda yatırımcının elinden hisse alamazsınız boşuna uğraşmayın .
yatırım tavsiyesi değildir
alan alnus ata aynı yere çalışıyor tahminim.
Ben verdiklerimi aldım.
Daha ya bakacağız artık.
adilik diz boyu.
https://resmim.net/f/1nyBcj.png
haftalık grafik
Dünkü hareket neydi? Bilen, bilgisi olan açıklarsa sevinirim.
2019 Ocak yabancı işlemleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef06be4981.jpg
Patron her gün alım yapıyor kağıtta neden acaba ?
çete
Sent from my iPad using Tapatalk
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/740146
203.045.766,85 Kar
Hayırlı olsun..
tamamı ozsermayeye eklenecek