eyvallah sayın birol abi...
Printable View
eyvallah sayın birol abi...
birol abi keşke vay vay vay be deseydim:)
svg behsat kardeşim ne dersen diyeyim. para kazanmak sana yakışıyor..:party:
degerli katkıların ve yorumların için teşekkur ederim başer abi
Dönem karı (zararı)
346.456.665/ 154.249.739
Esas faaliyet karı (zararı)
482.536.187 / 248.607.778
Satışlar geçen çeyrekle aynı olsa da, maliyetler artmış marjlar düşmüş bence beklenen bir durumdu. 154 milyonluk yatırım harcaması yapılmış bu zamana kadar bir çeyrekte TL bazında yapılan en büyük harcama. Sonraki çeyreklerde marjların da düzeleceğini düşünüyorum.
Keşke biraz yatırımcıyı bilgilendirmeye yönelik bir faaliyet raporu hazırlasalar. Her çeyrek aynı raporu görmek bize şirket hakkında herhangi bir bilgi vermiyor.
çok sessiz ve kımsesız...ama fabrıka kapasıte artırımıda yaptı full calısıyor. arada hısse gerı alımları acıklanınca mını bır hareket sonra eskı yerıne donus...senınde vaktın gelecek..
TTKOM GIBISIN bossa NE BU NAZ...en buyuk sıkıntı tahtanın sahıbı yokk.. kaç kere devere kesti ...........
Uzun zamandır takip ediyordum bu gün biraz aldım.Bu hissede beni cezbeden eski fabrika sahası.168.110.000 değer biçmişler.232.875 mt yaklaşık metrekaresi 722 TL biraz ucuz geldi.diğer taraftan 28.500.000€ ve 217.500.000 TL toplamda 780.000.000TL ipotek var ,buna kredi veren bankalar aptalmı.168.000.000TL değerindeki arsaya 780.000.000 TL kredi veriyor. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Ucuzdan bır tık pahalı.. Yatırımların meyvesini alacak.. Bu fiyata bu bilanco da yansıması 2023 te yansıyacak.. Hala bu fıyatlarda olursa bedava olacak
her uzun barın ardından hisse geri gelmiş. yarın 14.15 lere gelmek isteyebilir. alım için heyacana gerek yok. bugün heyacanı gösterdiler zaten. 5 dakikada 30 birim yukarı 40 birim aşağı bastılar. sakince yoluna devam etmek isterse o ayrı. teknikle falanda pek işinin olduğunu sanmıyorum ama yukarıya iliştirdim işte.
Kap : SASA, BOSSA, BLCYT, SANKO, HATEK, ISDMR, ARSAN, RUBNS Şirketlerden Depremden ne derecede etkilendiklerine ilişkin KAP açıklaması gelene kadar hisse sıralarında işlemlerin durdurulmasına karar verildi. BORSA İSTANBUL.
Not: SASA da viop ve varant sözleşmeleri de dahil.
hissenin sıkı takipçilerine bir sorum var. Sene sonu için kapasite artışı olacaktı. Hiçbir kap göremedim. Ne oldu acaba o iş?
çok günlük boşluk bırakmıştı....
Azaz senden başka burada olan yok galiba, nedir hisse ben finansallarına baktığımda güvenilir geliyor ama kağıt pek gitmiyor. Sahibi güvenilir mi? Bilginiz var mı?
Yeni borsa yatırımcıları hep uçanı kovalıyor..
Bossa ile hiç ilgilenen yok unutuldu gitti…
Bi zaman gelir fiyatı 2-3 kat yaparsa yeni yatırımcılar doluşur bossa forumlarına…
Eyvallah azaz, benim çok ilgimi çeken bir şirket ama sahipleri anladığım kadarıyla halka açık şirket konusunda tecrübesiz. Kötü niyet göremiyorum ama, al unut hissesi olur mu onu araştırıyorum
%82,58426 bedelsizi mi varmış pazartesi....
Gecen gun takası beni çok şaşırttı bu kadar toplu hisse görmedim iş tamamen toplamış nerdeyse...
güzel şirket ben artık önunun acıldıgını düşünüyorum pazartesi ilk alımlarımı yapıcam
Ben de ufaktan girmeye başladım.. Fiyat uygun.. Yeni kapasite artisinin artık etkileri bilancoya yansimali
maşallah.......
dolasımdakı hısse yuzdesı 12.17 ....23 mılyon lota yakın gerı alım yapmıs(%3.58 ).....ne yapacaklar borsa kotundanmı cıkacaklar...
Bu kapsamda;
Şirketimizin sahip olduğu kendi payları, bugün yapılan 205.745 adet alım da dahil olmak üzere 23.246.677 adete ulaşmıştır.(Sermayeye oranı % 3,58)
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
dolasımda kalan 12.17
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1196398
kayseride 6 mılyon usd ges yatırımı haberi(kap)
Maliyetim 12,37 Bossa karanlık odaya yüksek girmesi olumlu kapanış 12,44 12 aylık zirvesi 13.20 temel analizi çok iyi kusursuz ytd.
Adana kökenli ön masaya çek 6 acılı adana kebap :)Pazartesi belli olur durumu beğenmezsem biletini keser gönderirim.
uzun suredır bossadayım. patronlar gerı alımyapıyor, kapasıte artırımını tamamladı, ges yatırımları var..
Temel analizi 10 puan teknik analizi o da 10 puan Bossada
güzel olucak. buralardan maliyet oluşturuyorlar yine.
bofa dün çok değildi ama bugün güzel mal çıktı. yarında bir 100 bin daha verir sona erer inşallah.
ufak ufak yükselicek. acele etmeden. Satılanları dün ve bugün yerine koydular. kese dolunca tekrar fiyatı yerine döndü.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...8fa51464601cf6
2024/1 .dönem kar rakamı çok iyi görünüyor geçici vegi de
2024/1.DÖNEM KARI 283.311.353,31
bossa da iyi bir dönüşüm var ama forumda kimse kalmamıs