Takaslar nasıl arkadaşlar ?
Printable View
Takaslar nasıl arkadaşlar ?
Devre kesici yedi bu gidişle brütede girecek
2 kez direkt taban yapmalarının amacı malda olanların çıkışına engel olmaktı ve 3. gün bilinçli olarak taban yapmadılar ölümü gösterip sıtmaya razı etmekti.ilginç olan dünkü 393-517 aralığında gidiyor döndü havasıyla basamak basamak kaldırıp kademeleri habire malı verdiler alanlara.ümit ediyorum 3-5 ay öncesine dönmez
Günlük takas paylaşabilecek varmı arkadaşlar?
teşekkürler why-not
Dün malı iyi dağıtmışlar anlaşılan.ytd
tabana cok az kaldı
Daha ortalama dusurmek isteyenler yok piyasada onlarda bi gelsin senlige baksen dun gidiyor havasi esiyordu siz aldikca dusecek
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kagıt bugün brüte girer 3,** rahat görür gibi
ıcbc dün aldıklarını satıyor.
ve yine taban
İşte ben dün bu hareketinden korkmuştum ondan acele ettim sattım ******** herif direk tabana verdi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taban dan sonra ölü yavrusu gibi doğru düzgün işlem görmüyor Galib’in tahtalarında erken taban olduğunda 1 milyon lot tabana koysa bile açıp açıp kapatıyor bu ukala bir herif 811.000 lot satıcı var
Tabanda ne var zararzedele ortaklar gören varsa yazabilirmi
800 bin var tabanda klasik galip hareketler artık kendisini yenilemesi lazım galibin eskidi yada emekli olması lazım gençlere bıraksın bu işleri kalbi dayanmayacak
2 tl den gelmiş kağıt 7 tl ye gitmiş şuanda bile %100 kârdalar
İşte demek istediğim de buydu tabana şimdi satış yazsam da gitmiyor Adamlar tam alçak haysiyetsiz
tabanda ne kadar var
Çok enteresan bir hisse tabana oturdu mu da kalkmıyor. Aslında malı yukarlardan yedirmeyi de beceremiyor. Anlaşılan 3-3, 5 arasında onun için kafi. Bugün ufak bir kısmını yedirmiştir. Fazla alan olmamıştır umarım. Ytd
Elinde olan son hisselerde cikmislardir
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle Galip yok galip olsa en az 3 - 4 defa tabanı bozardı
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kardeş inat etme galip hiçbir zaman 1. Tabanı bozmamazlık yapmaz Bera da geçen tabanı kaç defa çözdü bunlar ölü yavrusu gibi diyelim ki 4.25 ten aldın 4.05 tabana yazdın almıyor işte
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dustu diye almayin beyler sizler aldikca dusecek yuksek maliyetlilerde almaya baslarsa hepnizin cani yanar demedi demeyin bandirdilar millete bandira bandira yedirdiler ky cekecek cefayi bunlar surecek sefayi almayinn
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabanda ne kadar var ???
925 bin kadar
HUAWEI CRR-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
949 binmiş
HUAWEI CRR-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Film bitti boşaltın sinemayı
burada film hiçbir zaman bitmez belki ky için bitmiş olabilir. bence daha çok var bitmesine. 3.5 - 3,80 arası açar p.tesi, sonra 4 - 4.5 arası sonra brut takas 3, sonra falan filan!... ytd.
Bu hareketler çok anlamsız geldi bana bakalım altından ne çıkacak. Tabanı bozarsa anlayacağım ne olduğunu bekliyorum az bir lotla. Ytd
Ne oluyor bu hisseder.neyin tabanı bu.Olumsuz ne var.Tahminim 3.70 civarlarında durulup tekrar çıkışa devam edecek.Ama bugün tabanı bozarsa çok kişiyi silkelemiş olacak.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban lot kaç gören birisi varsa..
811000 Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.