Hisse niyetin belli etti uzak durulması gerek dikkatli olun
Printable View
Hisse niyetin belli etti uzak durulması gerek dikkatli olun
Vay be ne kadar iyi insanlar var şu BİST’te herkes birbirini uyarıyor özlenen tablo:)
Ben o kadar karamsar değilim, salıdan bgne yaklaşık 170 bin lot el değiştirdi, citi sahip olduğunun yarısını verdi yerliye. Yeni maliyetler yüksek dolayısıyla birkaç güne yönü tekrar yukarı çevirmesini umuyorum.
Viyana fiyatı 46,875 euro:353 tl
Site içinde hisse tavan ve taban olunca bulup gelen, kendilerini duayen ustad havası verdiren Kişiler nasılsa belli ediyor samiyetsiz msjları ile dikkat edin bu kişilere . Akıl var mantık var bu kişiler trilyonluk olması gerek itibar etmeyin.
bu haber iyi gibi havayolu şirketlerine ve doco ya bir nebze iyi gelebilir
Antalya’da restoran, pastane ve büfeler açıldı
Turizmin başkenti Antalya, salgınına karşı önlemler kapsamında 21 Mart’tan bu yana kapalı tutulan içkili ve içkisiz restoran ve lokantalarla pastane, büfe ve tekel bayilerinin bundan böyle saat 07:00-22:00 saatleri arasında açık tutulması kararlaştırıldı.
16 Nisan 2020
ANTALYA (DÜNYA)
Turizmin başkenti Antalya, COVID-19 salgınına karşı önlemler kapsamında 21 Mart’tan bu yana kapalı tutulan içkili ve içkisiz restoran ve lokantalarla pastane, büfe ve tekel bayilerinin bundan böyle saat 07:00-22:00 saatleri arasında açık tutulması kararlaştırıldı.
Antalya İl Hıfzısıhha Kurulu, COVID-19 önlemlerine ilişkin geçmiş kararlarında güncellemeler yaptı, yeni kararlar aldı. Oybirliğiyle alınan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 2020/20 Kararı - Coronavirüs (COVID-19) Salgınından Korumak ve Yayılmasını Engellemek İçin Alınması Gereken Tedbirler başlıklı kararlarına göre 21 Mart 2020 tarihinden bu yana kapalı kalan bazı işyerleri 16 Nisan 2020 Perşembe günü itibarile açık tutulabilecek.
21.03.2020 Cumartesi günü saat 24:00’ten itibaren sadece paket servis, gel-al benzeri şekilde, müşterilerin oturmasına müsaade etmeden hizmet vermelerine karar verilen içkili içkisiz tüm lokanta ve restoranlar ile pastane ve benzeri işyerleri 16 Nisan 2020’den itibaren hafta içi ve hafta sonlarında 07:00-22:00 saatleri arasında hizmet verecek. Söz konusu işletmeler, sokağa çıkma yasağı uygulanan günlerde kapalı tutulacak.
Kurul kararlarının ikinci maddesiyle il genelinde bakkal, büfe, TAPDK Belgeli bayiler vb. işyerlerinin hafta içi ve hafta sonlarında 07:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermesine, sokağa çıkma yasağı uygulanan günlerde kapalı tutulması benimsendi.
İl genelinde tüm özel binek ve hafif ticari araçlar ile ticari taksilere aynı anda en fazla şoför dâhil 3 (üç) kişi binebilecek. Birden fazla kişinin olduğu araçlarda maske takmak zorunlu olacak.
Antalya
her ne kadar covid çoğu planları alt üst etse de sonuçta doco gibi firmaların bu kadar düşük değerleri görmesi üzücü...
yükselişten önce de çok gözümün önündeydi, göz göre göre gitti...
şimdi de kar satışları gelmiş..buralar teknik anlamda dönülebilecek yerler gibi görünüyor....
tabi hisselerde at koşturanlar karar veriyor herşeye ne yazık ki...
kesinlikle al sat tut yat tavsiyesi değildir...
204 e tekrar gelirmi acaba?
345 ten alayım diye düşündüm ama bu hisse çok hareketli.
Bu günlerin geçmesi ile birlikte havayollarının açılmasıyla ancak harekete başlar.
Benim anlayamadığım şirket hisselerinin %77,14 ü fiili dolaşımda, kar çok iyi, sermaye çok düşük, temettü vermeyecek. Peki bu kar ile sermayeyi niye artırmıyor. En az % 1500 sermaye artıramaz mı?
Bilen varsa aydınlatsın.
Merhaba ben bilen birisi değilim ama PD/DD değeri 0,5 gayet ucuz bir değer... Bu firma havayollarına yeme içme hizmeti veriyor
hava trafiği durduğu için kısa vadede oynaklık olabilir ama mayıs sonunda gene işler açılacak buraları dip yaparsa gidecek çok yolu var.
Evet onu biliyorum.
Bu hisseyi yıllardır takip ediyorum.
Ama hiç işlem yapmadım.
Fiyat olarak 100 liradan yüksek hisseler ile 1 liradan yüksek hisselerde treder iyi yapılır. Bir kademesi iyi kazandırır.
Bugün gelen haberlerde karsanın üretime başlayacağı haberleri gelmekte. Ayrıca diğer ülkelerin de hava yollarını yavaş yavaş açabilecekleri görüşülüyor. Düşüş çok hızlı oldu, yükseliş bu kadar hızlı olmayabilir.
Sermaye artırımı yapılmamasının sebebini sormuştum.
Olur mu acaba?
Neden yapılmıyor?
Bence de mantıklı sermaye artırımı çok şık olur.
Ben havayolları için şunu düşünüyorum sektörde yer alan firmaların hepsi çok karlı firmalar 3 ay iş yapmamaları ağır yaralara yol
açacağını zannetmiyorum.(Mart-Nisan-Mayıs iş yapmadı diyelim) Haziranda yavaş yavaş başlayınca yıl sonuna kadar bence toparlanma gerçekleşir. Zaten bu zarar fiyatlandı. Şuan fiyatın oturması lazım.
Ticaret Bakanı Pekcan: Nasıl tekrar ihracat artışına gireriz, neler yapmamız lazım, bu konular üzerine odaklanmalıyız.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Makina, Otomotiv, Elektrik, Elektronik, Savunma, İklimlendirme, Gemi, Yat Sektörleri İhracatçı Birlik Başkanları ile videokonferans yoluyla görüştü.
Toplantıda COVİD-19 pandemisinin sektörler üzerinde etkileri, sektörün görüş ve önerileri ele alındı.
Pekcan, burada yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle zor günler yaşandığını belirterek, "Bugünler birlik ve beraberliğimizin, dayanışmamızın maksimum noktada olması gereken günler. Sektörlerimizle irtibatımızın sürekliliği önemli. Biz taleplerinizi günü gününe takip ediyoruz." dedi.
İhracatta 2019 yılını yüzde 2.2 artış ve dünyada ihracatı en çok artan 7. ülke konumunda kapattıklarını hatırlatan Pekcan, "Ocak-şubat döneminde artış yüzde 4'ün üzerindeydi. Mart ayında pandeminin etkisiyle yüzde 17.8 düşüş görüldü ancak böyle bir dönemde 13.4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirmek de büyük başarı" şeklinde konuştu.
Dünya genelinde faaliyet gösteren ticaret müşavirleri ile bölgesel olarak hemen her gün videokonferans yöntemiyle görüşmeler gerçekleştirdiğini anlatan Pekcan, şunları kaydetti:
"Yaptığımız görüşmelerden aldığımız bilgi, Singapur, Güney Kore ve Çin gibi ülkelerin artık pandeminin olumsuz etkisinden çıkarak toparlandığı yönünde. Biz ihracatımızın yüzde 55'ini Avrupa kıtasına yapıyoruz ancak Avrupa toparlanana kadar, bu ülkelere odaklanarak ihracatımızı nasıl arttırabiliriz, neler yapabiliriz bunun üzerinde çalışmalıyız. Bu doğrultuda sektörle müşterek çalışmalarımız son derece önem taşıyor. Almanya, Avusturya gibi ülkeler de artık ekonomiyi canlandırmak üzere harekete geçtiler. Bizler de sektörlerimizle beraber nasıl hızlı bir trend ile tekrar ihracat artışına gireriz, neler yapmamız lazım, bu konular üzerine odaklanmalıyız. Bu süreçte ihracatçı sektörlerimizle tam bir koordinasyon içerisinde eylemlerimizi yürütmemiz, yol haritamızı ve acil eylem planlarımızı oluşturmamız gerekiyor."
Pekcan, ayrıca sanal fuarlar ve sanal ticaret heyetlerini aktifleştirme yönünde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.
Bu süreçte tüm ihracatçılar ve sektör temsilcileriyle bir araya geleceklerini belirten Pekcan, "İnşallah, el birliği ile bugünleri atlatarak bir an önce refaha erişeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
büyük ihtimalle şirket pay alımı yapacak ki böyle dellendi:)
ayces ve maalt neden tavan madem turizm hisseleri gidiyor havacılık da gitmeli düz mantık:)
avusturya ve almanya'dan güzel sinyaller gelmeye başlayacak yakında.
https://www.dw.com/tr/almanya-korona...cek/a-53163825
https://www.thelocal.at/20200413/wha...s-restrictions
Dostlar görebilen varsa pasta paylaşabilir mi?
Hazirandan itibaren havayolu trafiğinin başlayacağını umut ediyorum. Bugün Emirates Havayolları yolcularına korona testi yaparak
yolcu alımı yapmış artık yeni bir dünya düzeni oluşuyor ve biraz paranoyak bir durumda yaşayacağız.
Ama bu kriz bitsin aşı bulunsun ilk tatile gidecek olanlardan bir tanesi de benim çünkü çok sıkıldım. Hayat ertelenmeyecek kadar kısa...Bundan dolayı bu hissedeyim.3 ay içinde her şey eskisi gibi olmasa da yeniden yeşerecek. Benim beklentim bu biraz düz mantık ama umutlarla yaşıyoruz :)
Global alıyorsa o hisse yükselebilir.
Aşıyı bulmuşlar, deneme için 550 kişi seçilmiş. Eylül ekim gibi tüm dünyaya verilecekmiş. Tv 100 de izledim.
Dün taban kapatmadı. Belki gene taban olur diye almadım. Çıkışa başlarsa bir 50 lik kaparım belki.
Merak ediyorum acaba doco da kullanılmayan ikramların parasını alıyor mu? Hani bizdeki gibi.
Bol kazançlar.
Buyrun Sevgili jebaha
https://i.hizliresim.com/Q4RPvO.pngh
Eyvallah üstad citibank almış kaldırmış sonra da döşemiş malı, piyasadaki lotların yarısı (ceptocep değilse) el değişmiş. En önemlisi maliyetler yüksek kabaca 380 TL seviyelerinde. Mantığım mevcut harici daha olağanüstü durumlar dışında hissenin bu seviyelerin altına çok düşmeyeceğini yukarı potansiyelinin çok daha yüksek olduğunu söylüyor, inşallah yanılmam.
İnşallah mayıs ayının ortasına kadar uçuşlar başlarsa hisse hareketini yapmaya başlar bu hisse en son 649 gördü hastalıkla buralara geldi inşallah iyi yerlere tekrar gelir çünkü çogu hisse eski yerine geldi
İnşallah en yakın zamanda kurtuluruz. Bu insanların ölümüde biter.hissede hak ettiği yere gelir zararlar biter.
yine pegasusun kıçında doco pegasusun ikramında yer alıyor mu almıyor mu?
ara sıra da buraya bakmak lazım:)
https://tr.investing.com/equities/do---co-rest---cat