Bos konusmam
Printable View
şunun kazandırdığı parayı kazandıran başka hisse varmı ?
5.x al 6.x cak
varsa eğer söyleyin ona cökelim
gel gel hiç acımıyacak
https://i.hizliresim.com/zMNB4O.jpg
ayda iki direk Allah bereket versin Ekimde görüşmek üzere
Kağıt da at koşturanlar milletin parasını yiyenler bir gün ahı çıkar elbet...
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel 1.5 milyona yakın işlem hacmi ile yükselt parayı kazan milletin eline ver....
Dün yükselt bugün düşür düşerken kağıdı yine topla oh ne güzel dunya... 1 lot ile de yeri gelince kağıdı yükselt sonra daha fazlasını topla....
Bi hareket var gibi.
Az serefliler istedikleri gibi oynuyorlar makas bir bakıyorsun 10 kurus... Bu kadar düşük hacimle bile oynatıyorlar onlar kazanıyor [emoji36][emoji36]
Sabah satış talimatı 6.11 vermişim. 6.20 den 10 bin satış olmuş. Şimdi baktım benim talimat iptal edilmiş. Akla gelmeyecek şeyler oluyor sonuçta mağdur olduk. Yatırım kurumumu aradım yapacak bişey yok diyor. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi patla artık yeter 6.50 bin üstün de kapat günü hadi
Az serefliler demek bunlar için fazla ********ler haysiyetsizler namussuzlar [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Ugrasmasinlar tüm küçük yatırımcılar toptan paraları verelim bunlara da rahatlasinlar [emoji36] kedinin fare ile oynaması gibi kendi şeyleri ile oynamaları gibi hisse ile oynuyorlar [emoji36][emoji36]
Ben de disket seansinda is yatirimdaki manyak 6.71 e 10000 alis yolladi sonra 6.5o ye geldi son saniyede 6.20 ye satis yolladim gitti 5.80 lerden yerine koydum el tetikte olacaksin bu tahtada
https://i.hizliresim.com/g6Qdp3.jpg
5.80 al 6.30 çak cok basit
ekime bırakmadı Allah razı olsun ücüncü diregide dikti
bir kere şaşırtsana beni...devre kesiciden sonra geri gelmeyyip tavana kitle hadi.
şerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtrrrrrrrrrrrrtrrrrr rrrrrrrreeefffsizz.
Hadi be hep aynı terane [emoji36] farklı hareket et yükselmeye devam et hadi
Sayın Veysel duran öncelikle mesajınız için teşekkür ederim [emoji4] hissenin iki yıldır yaptıklarının yanın da bu hisse bana yaranamaz [emoji16][emoji16] siz de takip ediyorsunuz bu kağıdın hakkı buralar mi beklentiler karlar ARGE çalışmaları yatırımlar daha da yüksek olması gerekmiyor mu [emoji4]
Haklısınız ama hisse sığ ilgi alaka yok. Hiç haber düşmüyor, Dohol ün elindeki paradan ya sermayesini arttırmalı A grubuna sokmalı yada kapasite artırmalı ve savunma sanayi gibi değişik sektörlere de parça yapmalı ki fırlasın diye düşünüyorum. Ytd
Yani fırlatması kolay ama yapmıyorlar [emoji36] sonuç bu galiba [emoji16] bu kağıdı arada parayı değerlendirmek için tutuyorlar böyle demek ki [emoji16] ben de böyle sinirlenip duruyorum [emoji20][emoji20] bu kağıt gelecek en kısa zaman da beklediğim yere insallah, zaten çok da zamanım kalmadı düğün hazırlıklarına başlayacağım 1-2 aya onun için en kısa zaman da yükselmesi lazım [emoji20][emoji20]
Euro 6.95 den kapadığı için geçen bilanço döneminde 5.30 olan Euro 1.65 tl arttı. Ditaşın 5 milyon Euro borcu vardı. Borcu tl bazında 8.25 milyon arttı. Esas faaliyet karı bunun altında gelirse zarar açıklar diye düşünüyorum. Umarım yanılırım ama 3. Çeyrek zarar açıklayabilir. Sadece düşündüğümü yazdım. Ytd
Zarar açıklar ise bu düşer kesin [emoji24][emoji24] ??????
Sizin satış için uygun dediğiniz bir fiyat aralığı var mı sayın Veysel duran
Teşekkür ederim sayı Veysel duran [emoji4] maliyete göre değil de düğün masraflarına göre düşünüyorum [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ama az önce paylaşmış olduğunuz bilgiye göre düşüneceğim 3. Çeyrek için [emoji4] bu arada 3. Çeyrek ne zaman açıklanır bilginiz var mı
Teşekkür ederim değerli düşünceleriniz için [emoji4] dikkate alacağım [emoji4]
Bu kağıt 6.11 in üstün de tutunduğu sürece yön yukarı 6.44 6.64 6.72 sonrası 7.21 üstü son olarak da 7.21 den sonra onu açık 7.91 bakalım bu hafta mutlu mu edecek yoksa yine sinir edip küfür mü yer küçük yatirimcidan [emoji848][emoji848][emoji848]
Anlaşılan küfür yiyecek [emoji16] ********ler kağıdı istedikleri gibi kullanabilmek için yukseltmiyorlar [emoji36] bu kağıt dünyanın en büyüğü de olsa en olumlu haberler de gelse kar üstüne kar da açıklasa bu ********ler bir yolunu bulur yukseltmezler [emoji36] nerenize sokacaksiniz kağıdı [emoji36] küfürler bende kalsın buraya yazmak ayıp olur [emoji854][emoji854]
https://i.hizliresim.com/LDLj60.jpg
alt bantta topluyor üst bantta ona buna şuna bakmıyor çakıyoruz
Tam sövülecek hisse ya [emoji36] la bırakın da gitsin yukarı ne çekersiniz aşağıya [emoji36] 6.44 un üstünde tutunsa 6.64 ve 6.72 zaten birbirine yakın orayı kırması 6.44 e göre kolay bırakın gitsin yukarı uğraşmayın şu hisse ile [emoji857][emoji857][emoji857][emoji857]
Ne ********ler ya bunlarda haysiyet de yok ********in bile bir namusu bir haysiyeti vardır bunlarda o da yok [emoji36][emoji36][emoji36]