Umit05 anlamadığım nokta kardeşim sen niye şimdi asabileştin ben onu anlamadım. İnsanlar 2.45 deyken bedelli açiklamış bir sirketin bilgilerini veriyoruz burada. Hımm dedikte bir algımı oluşturduk yada kimseye alma yada satmamı dedik. Alacak olan 2.45 den alım yapacagı yerden buradan almasımı kötü yada 4 lerden satarım diye düşunenin şuan 2.32 iken iyiki 2.45 den satmışım demesimi kötü. Kimi mağdur ettik burada sadece küçük yatırımcı zarar etmemiş oldu bende şahsi fikrimi stratejimi paylaştım. Şimdi sen diyorsunki ben spk ya seni şikayet edecem. Peki neden ? sadece stratejimiz şans yada yagver gitti tuttu ve insanlar kazandı diyemi. Kardeşim yanlış anlama burada kimsenin yatırimına karısmıyoruz düşüncelerin paylaşildığı açık bir platform ve yaptığımız herkes gibi şahsi düşuncelerimizi paylaşmak. Bilgi paylaşmak ne zaman yasaklandı Kap haberini paylaşiyoruz takip etmeyenler için. Anladığım kadar hissedesin kardeş ben kimsenin kaybetmesini istemem. İnşallah gönlündeki fiyatları görür hisse. Kimse zarar etsin diye fikir paylaşanlardan degiliz sendede 05 yazıyor sanırım sende Amasyalısın inşallah gönlünden geçen oluşur kardeşim. Sonuçta bende sadece takipteyim ve stratejim oluşursa benimde gireceğim bir hisse...
Ancak tutumun hiç hoş değildi dahada bu sayfada strateji paylaşmam yanlış anlama spk şikayetindir felandır bundan dolayı değil. Düşünülenlerin burada farklı algılandığı bir algı oluştuğu için ...
Sağlıcakla kal,