https://i.hizliresim.com/ojb2Lo.png
Printable View
Bölünme sonrası işlem fiyatı 2 TL altına düşmemeli kuralı var. Bu iş nasıl olacak?
%4 temettü %8 bedelsiz var 4 milyon karla arsa sattılar ilk çeyrekte ciro artmış peşin ödenmiş giderler önceki döneme göre iki katı fazla 2. Çeyrekte çok iyi bir bilanço gelecek gibi görünüyor ama tahtayı hala aşağı basmaya çalışıyorlar anlamış değilim
Sn Serdarkazancı ve Sn Joeyramone sizleri gerelden takip ediyorum burayada bekleriz kağıdın gideri var değerlendirin forumumuzda biraz şenlenir
gentş almadım hiç ama neredeyse yaklaşık 1 aydır bakıyorum. bedelsiz haberini görünce ve sayın serdarkazanci da yazınca dayanamadım :) bir tane nalet bir kağıdım var bucim oradan kaçar kaçmaz alacağım 2 - 3 hisseden biride burası inşallah buluşuruz :)
Gents 02.05.2016 tarihinde %3,23 temettü verdi.
Yine 13.07.2016 tarihinde % 7,00 bedelsiz hisse verdi.
Madem 2 TL nin altına düşmeme kuralı varsa
neden 2016 yılında max 1,58 gördü.
Ve yine 2017 yılında 1,60 rakamı geçilemedi.
Böyle bir kural yok bildiğim kadarıyla.
yat.tav.değildir.
Dün yapı fuarındaydım
kendilerinden çok emin stand yapmışlar ürün yok kendileri vardı
Üçüncü havalimanın da gentaşın ciddi iş alanı parkuru var bunlar bilançoda değil
Halen diyorum adamlar kapalı gişe çalışırken bu cirolar ilginç
günahlarını almayalım şimdilik şirketler arası al gülüm ver gülüm olabilir veya biz yanılıyor olabiliriz.
zaten o şekil olmasa makine parkuru bu fiyat şirketin bu piyasa değerlerinde olmaması gerekiyrodu
haliyle ucuz olmasa bizde gelip burda mal toplayacak halimiz yoktu
şirketin yaptığı işin kalitesini müşteriye anlatacak pazarlamacılar ve kullanırken tedarikte mutlu olunacak bir hizmet yaparsalar bu piyasa değerleri komik kalacak . patronlar parayı daha çok bulup yatırımcıları ile kar paylaşma güdüleri artacaktır. Zaten buna meyil var. Diğer şirketler gibi gelecek kaygısı yok. Arkadan gelen genç kuşak işi biliyor dinliyor ve uygulama yetisine sahip. İtalya işi ne kadar patlak gibi gözükse de bence çok mantıklı. Bunu ilerde mantığını anlatırım.
Gentaş doğru işler yapıyor. Adamlar yer yemez yedirir şleri şehir efsanesidir. Sadece zamanı gelmemiştir.
Yada birileri onları gerçekten malllarını alarak korkutmamıştır.
Görünen şehir efsaneleri olma gazoz ol muhabbeti.