İYİ geceler, IYI sahurlar😉🙂☺
Printable View
İYİ geceler, IYI sahurlar😉🙂☺
Hayırlı sahurlar canlar
Maalesef böyle haberleri en son biz duyuyoruz bu haber çoktan alınıp satılmıştır son tepkiyi kazara yarın panik olan Ky verir, malum 2016 Kasımda endeks 70 bin lerde iken her gün kötü haber geliyordu, bir tek dünyaya taş yağacak ama sadece Türkiye nin üzerine denk gelecek demedikleri kalmıştı :) sonra ne hikmetse endeks kopup gitti hatta kopmakla kalmadı yol boyunca şort açan herkesi doğradılar, kamyonlara kuzu-koyun ne varsa yüklediler doğru mezbahaneye götürdüler kesip yediler sonra endeks 120 bin oldu hepimizin gözüne 130-150 bini soktular günlerce sonuç yine hüsran bu defa aşağı doğru kestiler bizi, o yüzden ne diyorlarsa tersi çıkıyor, endeks 95 bin görünce ekonomi kanalı haber yapmış Bist ayı piyasasına girdi diye, aklı başında adamlar burası diptir dediler ve şuan en mantıklı olan bu burası bencede dip oldu panikletip son kez bir vurgun yaptılar,
Ben seçim sonuçları ne olursa olsun iyimserim ama arda karı almak lazım diyorlar ben almayarak en büyük hatayı yaptım bu son düşüşler karı süpürdü attı...
Hepimizin ve ülkemizin hakkında hayırlısı olsun,
Cümleten bol kazançlar,
İyi geceler.
Hayırlı Sahurlar.
Amin hayırlı sahurlar olsun inşallah.son günler zor geçiyor Rabbim yardımcımız olsun.
MRS Fan Club
Kuruluş tarihi: Miladi 2018, Hicri 1439
Konusu: Sağlam dostluk
Üyelik başvurusu: Açık
Genel Şartlar: Atıcılar takımından olmak
Özel Şartlar: Geveze olmak
Sağladığı avantajlar:
1-Yarışmada derece yapamasan bile her gün özel olarak kutlanacaksın.
2-Bir yıl içinde en az 50.000 itibar puanı.
3-Sınırsız temel analiz desteği.
4-Sınırsız teknik analiz desteği.
5-Sınırsız hisse seçimi desteği.