Printable View
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Iki dakika bir yere baktim geldim.:oleyo: yatsı okunmak üzere orada.. :kahkah: cumartesiye girmeye 4 saat kadar kaldı
https://youtu.be/xi05qyzpONw Otopsiye girmiş üstad.:plc:
tatlı faslına geçtim.:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu iki işi birden yapamıyormu, anadolunun bağrından çıkan en hakkiki daş fırın 2. adamı. 1. yazmaya gerek yoh, bilen bilir..:wave: Bundan sonrasını düşünemiyorum bile :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bundan sonrasını düşünemiyorum bile :) 1. numarayı ne zaman Bizansa ziyarete gidiyoruz ondan haber ver, o zaman gorelim nasil ziciyor 1. numara!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 1. numarayı ne zaman Bizansa ziyarete gidiyoruz ondan haber ver, o zaman gorelim nasil ziciyor 1. numara!:oleyo: Valla abı ayin 5’inden sonra her zaman uygunum gün saat konusunu sayın yöneticim belirlemeli :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Valla abı ayin 5’inden sonra her zaman uygunum gün saat konusunu sayın yöneticim belirlemeli :) Selim bey delikanlı adamdır, en kısa sürede çağıracaktır bizleri eminim. :bravo: ULEN NAAAHHH... ÇAGIRIR, BİR HAFTA BURAYA UĞRAMAZ YAHU! :dvr:
Tukkani acalim, ekmek teknesi kapalı kalmaz.