Sizin aklınız size yetmiyormus mazallah bir de zekat filan hic karistirmayin🤣
Takas
http://share.matriksdata.com/share.a...07021938165698
Önce Philip ve İnfo ile topladılar şimdi de Yapı Kredi üzerinden el değiştiriyorlar. 19 Ağustos bilanço tarihi o tarihten sonra seve seve çekecekler kağıdı yukarı çünkü satış haberi düşecek sonbahardan sonra GÜLAL ağa öyle söylüyor. 2 ay kaldı spek ağa eğlen bakalım 2 ay sonra Allah kerim.
Hala satmadılar. Artık satsalarda bizde kurtulacak.
Daha zamanı var gibi benim almamı bekliyor 2021 den önce kazandiklarimla biraz daha ekleyecem sakin ol spek yol uzun ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inanıyorsan alacaksın bana göre kağıt şu anda bedava hele son bilanço ile sisleri dağıttığını düşünüyorum. ben fırsat buldukça alıyorum nasıl olsa satılacak o zaman spek değil feriştahı gelse tutamaz. spekülatöre naçizane tavsiyem kağıdı çek 3 lerin üstüne li milletin almak için iştahı kabarmasın. Kimisi kar ettim der satar kimisi de kağıt daha gitmez der almaz o zaman meydan sana kalabilir. ha ben o zaman da burdayım 7 ila 10 arasında satacam isterse batsın hiç önemli değil burdayım
Elimde var hala tutuyorum satmadigim bir kısım var kaç yıl oldu ben de unuttum o kadar yani nuhcm sattım dün Allah bereket versin şimdi bir iki kağıda pay ettim iki ay da oradan sonra buna yok öyle gitmek bir yere zamansallik ta önemli ytd..
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine gün içinde eşleşmeler ile acaip oynamaya başladılar. Bakalım sonumuz ne olacak.
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]