Attığım grafik spk kurallarını çiğniyor olabilirmiş. O nedenle sildim. Herkese bol kazançlar!
Printable View
Attığım grafik spk kurallarını çiğniyor olabilirmiş. O nedenle sildim. Herkese bol kazançlar!
Saçma sapan hareketler yapmaya başladı. İlk aldığımda böyleydi, 11.16 girdiğim hisseyi 9.90 lara kadar verdiler. Şimdide 13.83 den 12.30 geldik.
Buralardan dönmesi lazım!
Bu hareketlerden dolayi hisseye güven oluşmuyor bence baktığımız zaman yaklasik bir aydir yükselmiş gibi yapiyor ama yukselmiyor
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkmayın canınızı, potansiyel olan hisselerde bu tarz hareketler çok normaldir. Spek spekliğini yapmak zorunda işi o, görevi pastanın üstündeki sinekleri kovmak ve pastayı kendi yemek:) Rakamlara aldanmamak geleceğe fokus olmak, teknik olarak ise 11.87 sağlam desteği var, görebilir mi görebilir, altını sanmıyorum
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değil kendi düşüncem olup beni bağlar
Şirketler için önemli olan satışlardır,şirket mal satabiliyor mu ona bakın..3,5 milyar tl son çeyrek satışlar 1 milyar tl kadar artacak..Şirket yeni bir evreye girdi..mağazacılığın yanına e ticareti koydu..Bununla yetinmeyip pazaryeri ile satıcıya imkan veren bir sürece geçti..Mala para bağlamadan komisyon karşılığında para kazanacak..Unutmayın teknosa yıllarca zararda idi..şimdi ise kar ilk 6 ay kadar gelir mi onu tartışıyoruz..Hem söyledim bu şirketin 2.5 milyar tl piyasa değeri çok ucuz..sadece marka değeri o kadar..
abi bu nasıl bır manyaklık..:kahkah:
elının ayarı yok bunun..
Hisseye dans ettırıyo asagı yukari kerata...
Gün boyu çok çalkaladı durdu. Bir derdi var ama çözemedim. Yeterli malı aldıysa yarın sert yukarı beklerim!