Sayın kwon hocamız geldi. Hoş geldi
Printable View
Sayın kwon hocamız geldi. Hoş geldi
Birşey olmaz , böyle senetlerde olumlu olur bu tedbirler ,, örn Oncsm ,,hısseye sağlam girmiş bırılerı gözüken o ,, !!! Bende varmı dersen karımın beşte birini bırakmıştım ,, kazandığım paranın belli bir kısımını ıyı şirketler de unuturum ben ama ek alım asla yapmam ,, elınde olanlara bol kazançlar !! Dediniz Sayın Kwon ana Nur sonraki tedbir tek fiyat tedbiri ida sanırım haftaya Sali, çarşamba veya Perşembe gelebilir. Çoğu tedbirler arasında en çok tek fiyat ve İnternet yasağını sevmez. Yanılıyor muyum. Tabiii bence Yarın yeni Cuma günü veya Pazartesi yeni burvtefbir gelmez, diye düşünüyorum. En kötü Salı en iyi ihtimalle Perşembe gelir, diye düşünüyorum. O da devamlı tavan veya taban durumunda
Ama tahtaci ne yönde hareket etmek isteyecek, o da önemli.
Sayın kralkobra, Trend avcısı ve diğer arkadaşlar ne düşünüyor. Cuma ve Pazartesi için
Gelmez öyle hemen tek fıyat tedbırı , bu cezanın üstünden bıraz zaman geçmelı , alfas vs birçoğunda uygulandı ,, tek fiyat gelmedı hiçbirinde ,, şirkete güveniyorsanız düşüşler sizin için alım fırsatı olur !! Korkacak birşey yok !!
118 de satmadım 101 de tabana gidiyor diye oanik olup sattım bugün 116 dan girdik elde para kalmadı. Akşam da emir paketi tedbiri gelince keyfim kaçtı Zaten 101 de panikle sattığımı 116'dan yüzde 15 yukarıdan daha yüksek maliyet ile aldım. Ne bileyim. Sayın Mavidenuz Kralkobra şirketin Cuma ve Pazartesi işlemleri için ne düşünüyorsunuz, tecrübelerinize dayanarak . Öngörü tahmininiz nedir. Cuma ve Pazartesi için ????
Sayın Kwon etkilemez diyor. Siz satmıştıniz. Tekrar aldınız mı Sayın Kwon3