Originally Posted by
beşiktAŞK
Kıymetli arkadaşım tavrın/tarzın/yaklaşımın hiç hoş değil..... Tamam birbirimizi tanımıyoruz ama burda sana yaptığım parayı yazacak kadar ucuz biri olarak mı algılanıyorum? Eğer öyleyse çok çok çokkkkk üzülürüm. Ama daha öncede yazdığım için yazmakta sıkıntı görmuyorum..... Global... Bucim.... Edip.... Cemtas.... Akçansa..... Mavi de maliyetlerim 0 (sıfır) sen bana indi cıktı su oldu bu oldu diyorsun delikanlıysan dolar bazında kazancını yaz diyorsun.... Onu yazarsam amiyane tabirle dudağın ucuklar. Biz oralara girmeyelim... Tatlı tatlı muhabbet edelim.... Bak arkadasımız yukarda grafik koymuş... Değerlidir sonuçta emek var ama benimle diğerleri arasındaki en belirgin fark tamda burda ortaya cıkıyor.... Nedir o fark dersen? Fark su ben olaylar olmadan ne olacağını buyuk ölcüde resmederim diğerleri cek, cak, olabilir, olmayabilir diye ucu acık seyler yazar/cizer... Daha nasıl anlatayım bilmiyorumki 9200 direnç dediğimizde direnç oldumu? Oldu... Geçerse kenara cekilin dedik fiyat tak tak tak cıktımı çıktı. isim zikretmeyeyim özelden bir arkadasımız fikrimi / beklentimi sordu persembe gunu normalde gun içi asla yapmam ama kendisine nokta olarak desteği ve ustunde durursa fiyatın 11 isteyeceğini söyledim rastlantıya (yersen) bak 11.5x gördü. Kendi arzu ederse acıklar. Şimdi sen cıkmıs bana dolar bazında ne yaptın diyorsun... Yahu sadece edipte yuzde 100 olmuş 1 ay civarında sen bana ne anlatıyorsun? Lutfen bana bu sekilde yaklaşmayın gercekten uzuluyorum. Gerek yok.
Saygılarımla