Benim yakın zamanda göreceğimiz kur hedefi ile mevcut sağlam hisse senedi fiyatları için en az %30 daha yol alma durumu var. BIST 30 içinde ederinin altında olan bir çok şirket var.
Printable View
Benim yakın zamanda göreceğimiz kur hedefi ile mevcut sağlam hisse senedi fiyatları için en az %30 daha yol alma durumu var. BIST 30 içinde ederinin altında olan bir çok şirket var.
Bir çok alanda fiyatlar kontrolden çıktı ama bunun tek sorumlusu üç harfli marketler değil yada gayrimenkul fiyatları uçarken bunun sebebi çimento ve demir fiyatları değil. Bunlar resmi olarak muhasebe yapıyor ve vergisini veriyor diğer yandan konut üretip satan çoğu firma hem vergi kaçırıyor hem fiyatları şişiriyor. Şundan çok eminim. Galericiler emlakçılar kazancının %1 birinin bile vergisini vermiyor ama dayağı baskıyı dürüstçe vergi verenler yiyor
Mantıken devaülasyonları hafta sonu yapmaları lazım. Borsacı döviz alamayınca tekrar hisse alıyor.
Enver Erkan vefat etmiş. BBHT'de eskiden çok çıkıyordu beğeniyordum.
35 yaşındaymış.
Allah rahmet etsin.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...betti-42324163
Geçen kkm kararı ile 4,8 milyar dolar talep olmuş. Muhtemelen sistem dışına çıkmadığı için sorun teşkil etmiyor. Asıl sorun sistem dışına çıkmaya kalkarsa. Zaten adamın satarak sisteme girdiği para. Gazeteci ve avaneleri zamanında yapıyordu ama piyasaya para verdikçe hepsi coşuyor.
Mandiraci abi VOB yapınca şöyle oluyor.
Diyelim endeks 1000 kat artacağını düşünüyoruz. Aldık long. Şimdi pddd fk analizi yapıyoruz diyoruz ki dayı 4 5 sene önce /5 idi bu pddd ler.
Diyorsun ki olabilir.....
Dönüp grafa bakıyorsun olabilir.. bakıyorsun log da sonsuzluğa giden bir şekil var..
Oturuyorsun olabilir... / 3 olsa gene olabilir.
Bunu yapmak mümkün değil...