Uzun vadeli düşünenler için okadar kötü likitide yok. En fazla 4-6 kademe makas oluyor.
Üsteki sıkıntılar psikolojik yıpranmalar endeks vadelidede yaşanıyor değişmiyor.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Uzun vadeli düşünenler için okadar kötü likitide yok. En fazla 4-6 kademe makas oluyor.
Üsteki sıkıntılar psikolojik yıpranmalar endeks vadelidede yaşanıyor değişmiyor.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın @asuGaGuGa excel de 10 hisseli aylık alımlarla oluşturduğumuz bir portföyün getiri endeksini formüle edebilirmisiniz.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sise,karsan,eregli desem kısa orta uzun vade yorumlarınız neler olur arkadaşlar ? Şimdiden teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sise zaten uzun vade yükselen kanal desteğine yakın. Yatırım tavsiyesi değildir. Ben dün ve bugun aldım. Ama ben kısa al sat yapmam. Tekniğe göre düşeni alırım artmasını beklerim. 2011 den beri de iyi prim yaptım çok şükür.
Eregli alım için alttaki GAP in dolmasını bekliyorum. Ama kısada niyeti olanlar kendileri bilir. Çok teknik detay yazamıyorum. Sıkıntı oluyor sonra.yatırım tavsiyesi değildir.
Karsan hiç bakmadığım bir kağıt.
Sadece 35 adet baktığım hisse var. Diğerlerine grafik olarak bile çok nadir bakarım.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eregli sağlamlığı ile sise ve karsan da ucuzlukları ile dikkatimi çekti. Belirli periyodik zamanlarda yükselerek hep kâr bırakmışlar.
Hisselere vâkıf olan arkadaşlar varsa fikir almak istedim.
Bu arada ereglide gap 6.71 gibi miydi acep ? Orayı görmesi sanki biraz zor gibi...
yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi