Pazarlama karması yapılıyor soğan indirimli oluyor ama portakala elmaya bindiriyorlar marketten çıktığında soğana yine yüksek fiyat vermiş oluyorsun ama hissetmiyorsun :) ama sadece soğan alırsan bir şey demem :) hayat bir strateji oyunu
Printable View
Pazarlama karması yapılıyor soğan indirimli oluyor ama portakala elmaya bindiriyorlar marketten çıktığında soğana yine yüksek fiyat vermiş oluyorsun ama hissetmiyorsun :) ama sadece soğan alırsan bir şey demem :) hayat bir strateji oyunu
ŞOK markete bakın bir de...Orada soğan-patates 2 tl...Patlıcan 4-5 tl...Ama biber-salatalık ve kabak hala pahalı idi orda da...Onlar uydular tanzim fiyatlarına...
Migros sanalmarkette de soğan-patates 2 tl idi geçen gün baktığımda...Mağazayı bilmiyorum ama...
Ben gectigimiz gunlerde bisey yazdim ama hic onemsenmedi anlasilmadi galiba tekrar yaziyorum,
20 yasindaki bir yakinima sadece 1 yillik 500 tl limitli ogrenci karti gecmisi olmasina ragmen 9800 tl kredi ve 7100 tllik kredi karti verilmis,bankalar bence 1 2 haftadir yatti balik yan gider moduna girdi kredi dagitiyor
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bankadan bankaya değişiyor durum 15 yıldır kredi kartını kullandığım bir bankayı test etmek amaçlı 13.500 tl den 14.000 tl ye limit artırım talebi girdim internetten, anında sms ile red cevabı geldi fakat başka bir banka talep etmediğim halde 40.000 tl lik kart basmış gönderdi.Ortam garip.:kahkah:
Hesabım olmayan bazen ATM sini kullandığım banka 55000 tüketici kredin hazır diye SMS atıyor bana da diğer banka mühendis kredisi verelim diyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu oranlardan faizi bence zor bulacağız...2001 krizinde de aynı senaryo oldu uzun süre ne dolar ne faiz aynı seviyeye gelmedi bence yine en azından bu sene gelmeyecek ekonomi kötü işsizlik vs tavan ama tutuyorlar bir şekilde ve tutmaya devam edecekler
Ben halkbankasi ile çalışıyorum. Kisa vadeli borçlanma fonu getirisi aylik %2 görülüyor. Alisla satis arasinda marj var. Bu marj 1 gunluk getiriye denk geliyor hesapladim. Alis 86.777 satis 86.7201..gece 12ye kadarki islemler yarinki fiyattan deniyor. Sonrasında 1 gun daha gidiyormuş. Kızan olmaz umarim. 15 senedir fon almadım.. tefas fonlarindan almak mi mantikli deneme yapacağım. Vade donusune kadar bi ogreneyim. Geçmiş msj.larin hepsini gorememis olabilirim..