Milletin yazılım hissesi tavan üstüne tavan çeker bizde de acık cafeyin var.
orda da suyun içinde geziyoz bu nasıl iş.
Biraz geç gördüm ama bu kilimasanı listeye geri alıyom eski kaadımdır .
Printable View
Milletin yazılım hissesi tavan üstüne tavan çeker bizde de acık cafeyin var.
orda da suyun içinde geziyoz bu nasıl iş.
Biraz geç gördüm ama bu kilimasanı listeye geri alıyom eski kaadımdır .
Hafız masada olma akıl verenlerde çıktı bize
Akıl veren olduğuna göre birde gülücük koyuyorsa tezgahı kapat güzel bir otelde sıcacık kaynak sularına gir dayı
Güre ye gidebilirsin mesela
Niye cinki dayı çok simardilar saçlarına para takip yagmir gibi yagdiriyorlar hepsinin anahtarını Alcan ki Tevbe kapısını hatırlasın emme dayı akıl verenimizde oldu tüm sinyaller tamam
adios
Özel jeti dayı yağmur da yikansin diye dışarda bırakan zihniyet gerçek tutumludur. Ahhahahahaaha
BU Özaner'in öngörüleri genelde doğru çıkıyor 19.10.2023 de paylaşmışım takip ettiğim biridirhttps://r.resimlink.com/ITLSpKQsnAe.png
Akıl vermiyor sen ve senin gibi 2-3 burada manipülasyon peşindesiniz bu işe yeni başlayanlara onu gösteriyorum.:)ha bunu yeri geliyor teknikle yoğurup ortaya koymaya çalışıyoruz yeri geliyor bazı yazılanları alıntılayıp yapıyoruz.Senin midene yaramaz yazılanlar kenarda dur sıranı bekle :) yakında sinemalarda kendini izlersin
Reis bataklıkta dip mi olur. Her yer dip. Boyunu geçtiği anda diptesin. Memed abi geldiğine göre buralar dip olmaz. Önce memed abi gelir. Çizdiği obo kırılır. Sonra gundi gelir obonun boyun çizgisine pull back yaptığımız noktada. obo hedefine gider bosphorus gelir ve nihai dip oluşur.