Yüksek hacimle olan günün barına bakıp karar vermemek lazım...
Geçen sene mayıs da Kchol 100 lirayken de çok yüksek hacimle mal kitlenmişti hesapta...Bar da o şekildi...
250 gayme şu an...Öyle olmuyormuş demek bu işler...
Printable View
Yüksek hacimle olan günün barına bakıp karar vermemek lazım...
Geçen sene mayıs da Kchol 100 lirayken de çok yüksek hacimle mal kitlenmişti hesapta...Bar da o şekildi...
250 gayme şu an...Öyle olmuyormuş demek bu işler...
Elimde Bozkurt ait bi foto var ama ..dostluğumuza istinaden paylaşmeyı etik bulmuyorum
:):drunk:
Eskiden al sat yapabiliyor para kazanabiliyordum. Şimdi bütün kağıtlarda mal dağıtıyorlar sabah yukardan satıyorum aşağıdan alıyorum daha da aşağıya düşüyor yeter ki alıcı olsun aşağıda. Muhtemelen patronlar yüksek faiz sebebiyle hisse satıyorlar
Hissede yılda 1-2 kere ORTA VADELİ ALIŞ YAPIYORUM.3-4 sektör ve 10 hisseden oluşan sepet..STOPLOSS YOK.
Bazen de 3-5 ay borsaya sıfır poz. ile ara veriyorum.VİOBLA devam ettiğim oluyor..
Hissede kesinlikle trade yok.....Bence en fazla 1-3 hafta daha buralarda tutunma-yükseliş olabilir..Düşüncem öyle...Ama endeks belli noktaları kırarsa kesinlikle short açarım..
bir aydır ifade ettiklerim aşağıda özet halinde..
https://i.hizliresim.com/8p6lkbm.PNG
ARGUMANLARIMI SAYDIM..Yanılabilirim- 3 kere viobda battım. ama sonuç kıvırmalık değil NET:ABKA ASLA LONG YAPMAYACAK VE HİSSE TAŞIMIYOR..KENDİNCE SERT DÜŞÜŞ BEKLİYOR.. SOMUT KONUŞMAYA ÖRNEK...SAÇMA SAPAN komplo teorileri yok.Bu kendince işe yarayan net yorumdur..geleceği ALLAH bilir.Biz sadece tahmin ederiz.