Tesis yatırımı ne durumda acaba ?
Fiziki olarak çık merak ediyorum,yeni bir tesis inşaatı mı ,revizyon mu , ekleme mi ?
Fabrikası nerede bilen var mı arkadaşlar ?
Printable View
Tesis yatırımı ne durumda acaba ?
Fiziki olarak çık merak ediyorum,yeni bir tesis inşaatı mı ,revizyon mu , ekleme mi ?
Fabrikası nerede bilen var mı arkadaşlar ?
Mevcut Fabrika adresini buldum:(web sayfası kaynak)
FABRİKA
Beylikdüzü OSB Mahallesi, Mermerciler
Sanayi Sitesi 7.Cadde No:14 34524
Beylikdüzü / İSTANBUL
Tel: (0212) 875 35 62
Yeni yatırım burada mı acaba ?
İstanbul'lu bir kardeşimizin yolu düşerse,bi baksa,bi kaç foto paylaşa ne iyi olur.
Sn.Aydınefesi; efelerin efesi kardeşim, bir zamanlar EGS ler vardı hatırlarmısın bilmem. Ekonomist dergisi EGDIŞ için efeler diyarının "Enola Gay" ı diye kapak yapmıştı. Yani japonyaya atılan bomba gibiymiş kağıt.EGS grubu merkezi izmirde olani Aydın,Muğla, Uşak, Denizli de tekstil ağırlıklı bir yapılanma idi. Banka sigorta finans gyo ne varsa bünyesinde bulunuyordu. Türkiyenin ihracat şampiyonu idi. Gittim araştırdım, izmirde bir masa 2 sandalyesi olduğunu her şeyin kağıt üzerinden yürüdüğünü bizzat gördüm. Genel müdürü de meslektaşım bir mali müşavir idi. İsmini vermiyorum. Dönemin başbakanı merhum B.Ecevit, bizzat giderek ihracat şampiyonu diye altın madalya taktı. Egeli iş adamlarının kurduğu bu koca dev, uyduruktan tayyare imiş. Rüzgar alır poyraz satarmış. İhracat falanda yokmuş. Hayali ihracattan götürdüğü vergi iadelerini sonradan duyduk. 70 liralara giden hisseler 0,20 kuruşlara geldi ve battı batırıldı, ölümler hastalananlar oldu. Yatırım hesaplarında bu hisseler duruyor. Özelliklede orta anadoluda yani bizim bölgede çok mağdurlar oldu... Hey be efe kardeşim, spekülatör grup giriyor kaldırıyor ve zavallı k.yatırımcıya yüklüyor. Devasa sermaye, küçücük kar. Adamı döverler be. Ne yatırımı, hepsi fasa fiso... Karı buldunmu vur kaç. Bol şanslar...
Bu hisse gidecek de,bizi döktüğünde herhalde.
En ön vagona kilitledim kendimi.himalayaları görmeden dönmem.daha yeni yola çıktık,rampalarda takılır kalıyoruz :p