Originally Posted by
garipp_borsscı
Ayrıca şirketteki 5 yöneticiye bu maili gönderdim
Ben izocam ortağı idim .bu hissedarlik bana hak idi.ancak yaptığınız uygun olmayan hakka hukuka uygun olmayan ince isciliklerle hisse haklarımı 10 yıllık en düşük fiyattan gasp*ettiniz.insAllah hayrını görmeyin.benim ugradigim zararların onlarca katını görün insAllah batarsiniz ve bir kuru ekmeğe muhtaç duruma düşersiniz.bu güne kadat insanların haklarını çalan kişiler hayrını görmemiştir.malumun ilani insAllaah çok yakındır .ben çalışırım kaybimi telafi ederim ben haklıyım ama sizler bile bile haksızlık yaptınız değerleme raporunu 5 kat eksik çıkardınız faliyet raporu ve basina yaptığınız açıklamalar ile değerleme raporu tam ters beyanlarda açıkça görülüyor.arsalarimiz fabrikalarımiz değerinin kat ve kat düşüğünde**degerlenmis.kisacasi benim ve çocuklarımın hakkını zorla gasp*ettiniz.insAllaah burnunuzdan fitil fitil çıkar.insAllaah 1 ekmeğe muhtaç hale*gelirsiniz.insAllah benim hakkım yaniniza kalmaz..bu gaspin akıl hocaları insAllah beter olur .benim haklarım haram olsun benim hakkimin hayrını görmeyin.