Dediğim gibi;
holdingin suskunluğu çalışanlarada bulaşmış
(daha da açılabilir- ama gerek yok -bilineni bildiğin zaman rahat oluyorsun.)
Hisse de öyle ...
Printable View
Arkadaşlar matriksi olan arkadaşlarımımdan kac lot işlem olmuş bugün kademelerde paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
:kahkah:
https://youtu.be/YVRUVpmKz0o
Süzme bacaksız bedavamı ağırladı seni cevahir efendi ..O bahsettiklerin yıllarca var ama ne hikmettir çark yatırımcıyıyı es geçip tam süzmenin önünde duruyor yani şans sürekli sevdiğimin evladına gülüyor birazda bizlere gülseydi ya yıllar yılı, birde soyguncuyu bize övüp durursun..Ben türkiye cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı olsam (Allah nasip eylesin) ilk tutuklatacağım kişi o bahsettiğin şahıs olur sonrada yolsuzluk,hırsızlık,dolandırıcılık yapan vergi kaçıran fakirin ,fukaranın hakkını yiyen işadamcıkları olur..Allah hepsini bildiği gibi ıslah eylesin onların zulmünü görmezlikten gelenleride..
Yukarı verecekler diye hayal etme dostum o zaten parayı toplamış toplayacağı kadar hala cahilce düşünüyorsun buralardan aşağı verse zararmı edecek yani zaten 1.33 tl den 1.01 'e düşürdü aldı oradan 1.40 tl yaptı millete arz etti 1.20 -1.30 arası epey bir zaman yedirdi millete peki şimdi sen,ben,diğerleri gideceğini bekliyoruz o da böyle düşündüğümüzü biliyor şeytandan iyilikmi beklersin ama bu şaibeli hareketleri yaptıranlar utansın..Yani demem o ki ; 3 milyar tl para toplamış bye bye byeee diye el sallamıyacağı ne malüm adamın hayatı muamma..O dediğin nasıl olur dünya sağlık örgütü mücovid aşısını bulduk %1000 etkili derlerse o zaman belki inanırım..Yatırım tavsiyesi değildir sadece varsayım üzerine hasbihal ediyoruz..
Öyle bir haddini aşmıssın ki cevap vermeye gerek görmüyorum neden zarar ettiğiniz de belli.
Ancak;
Ben yıllardır temettü ve bedelsiz vererek yatırım ve sermaye şirketi olan sermayemin % 90 ı sarkuysanda tam 9 yıldır blokeli olarak bekliyorum ve kazanıyorum daha da çok kazanağım inşaallah.
Siz yazılanı anlamamışssınız. Birde hakaret ediyorsunuz o cüreti nereden buldunuz ise.
Ki yukarıdaki yazınızda her yere saldıran yapınızı aşikar etmissiniz.bizde burada çok kavgalar ettik cezalar aldık ama ihlas gibi boş hisse için değil..
49 dan aldım 65 den sattım 90 dan aldım 109 dan sattım yine alacağım yine satacağım
Alacağım mıktar belki de ....
Geçelim ...
İhlas henüz yatırım yapılıp beklenilecek hisse değil.
Belki bundan sonra..
Çünki sermaye yapıları çok güçlendi.
Akıllı harekket eder ise iyi yerlere gelir
Ama sizde sabır kaldı mı zor..
Çoğu kişi dökülecek..
Demedi deme...
Vestel 70 krş iken zırdeliler uzaylılar kulübü vardı
Burda birbiri ile ince ince hesap görenler ve küfür edenler var.
Geçmiş olsun
Ama yine iyi yerden gireceğim ve yine çıkacağım.
Yatırım tavsiyesi içermez.
Alım satım tavsiyesi de içermez.
Yine söylüyorum
Kuzuluk ve armutlu bir ailenin kalabileceği ucuz ve kalite bir yer.
Mücahit bey den verdiğim paramı geri alacağım.
Onu kovalıyorum.
Benim Mücahit bey ile işim yok alakamda..
Sana bol sabır
Geçmiş olsun diliyorum.
Kal sağlıcakla...
Rahmetlide gidince...
Rüçhan durumunu soranlara bile güzel cevap veremiyen sayfaya dönmüş.
Allah rahmet etsin.
Sn Cevair simdi siz 49 dan aldim falan diyince aklima eski bir anim geldi, cook sevdigim borsalarda ruzgar gibi esen adeta bir tulpar edasiyla ... neyse muhabbet ediyoruz elimizdeki hiseeyi satsam mi falan diye soruyorum yok bekle 49 olursa duserse satariz falan diyor :evil: neyse gonlumuzun nazlisi 49 da sattim dedi gitti, ben o aralar naptim dahada lot artirdim mi hatirlayamiyorum lakin sen o satilanlari mi aldin acaba merak ettim dogrusu.:oleyo:
Aldım sattım
Yine alıp satacağım kolluyorum.
Takılma rakamlara....
Çünkü ihlas holding hiçbir hissesi(belki biraz ihlas gayrimenkul) bu güne kadar alınıp satılabilecek bir yatırım firması sermaye konulacak bir şirket olmadı olamadı.
Bundan sonra belki.
Güçlü sermayeye ulaştı.
ama senden ama kendinden kattı.
Benden değil.
Ancak yine girip çıkmak için kolluyorum kollayacağımda.
Hus91 doğru şeyler yazıyor ancak o biraz kin ile yazıyor hissi var bende.
Bir vestel hareketi yapar mı diye de düşünmüyor değilim.
Bekliyeceğiz göreceğiz.
İhlas finans zedeler (paranın imanı olmaz yani...her kesimden) sadece % 1 veya bilemedin % 2 için butun paralarını ihlas finansa yatırdılar hırs gösterdiler halbuki Albaraka Kuveyt Türk Türkiye finans daha sağlam firmalardı.
sonra...
malum..
Hiç bir kimse kendini sorgulanıyor olmadıdin taciri bücür ufaklık ....sin kaf ...
Sen ...(buradaki muhatap siz sn siren değildir)
Neyse evil evcil çay şeker devam ....
Ky önce temettü almayı bilecek tecrübe edinecek sabırlı olmayı öğrenecek var mı bende de yok.
Azbir rakamlada al sat yapıyorum
Geçerken uğradım keşke uğradığımı yazmasaydım..
Pişmanım.