Sua; %+0.098
ktm; %+0.12
nnf; %+0.73
opb; %+0.52
Printable View
Sua; %+0.098
ktm; %+0.12
nnf; %+0.73
opb; %+0.52
Rica ederim , tesekkurlerin en buyugunu aslinda tablonun yaraticisi admustafa ustad hakediyor. Kilidi acmayi unutmusum yine kusura bakmayin. Bol kazanclar, saygilar.
Afs ve aoy ekleme planim var fakat bir turlu vakit bulamadim. Vakit bulamadigim icin diger 3 adet yabanci fonuda guncelleyemedim. Onumuzdeki ay ekleyebilirim saniyorum.
Rica ederim yuji ustad. Haklisiniz bu isi gonullu arkadaslar ile ortaklasa yaparsak daha hizli sonuc aliriz. Yerli hisse yogun fonlar ve aes kolay, beni cok zorlamiyor fakat yabanci hisse yogun fonlar yorucu oluyor ayri bir emek gerektiriyor.
Üstatlar TFF - TEB PORTFÖY YABANCI BYF FON SEPETI FONU içeriğine baktım da ETF ler var ama içeriklerini çok anlamadım.
İçeriğini bilen var mıdır acaba?
bende varken aşağıdaki portföyü yapmıştım umarım sizde açılır.
https://tr.investing.com/portfolio/?...tlbz84Pw%3D%3D
içinde avrupa, abd, gelişen ülker, japonya ve rusya etflri var. rusya en başarısızı diğerleri iyi gidiyordu, amerikan borsaları satışa başlayınca sattım çıkarttım elimden., şöyle bir sıkıntı yaşadım, bu etfler ingilterede trade ediliyor, eğer amerikan borsası düşüşle başlayıp sonra toparlarsa size sadece düşüş yanısyor londra erken kapandığı için