%0,41256 U100 e katkısı olurdu...
%0,62056 U30 a katkısı olurdu...
Dediğin senaryoda...
Printable View
SASA sayfasına da yazmıştım buraya da eklemek istedim.
demek ki neymiş efendim, zamanında açığa satışı yasaklayıp kredili alımı serbest bırakarak borsada balon fiyatlara müsaade edilmemeliymiş, açığa satış açılınca hemen biçilmeler ve kıyılmalar başladı ve şahısların 2 gündeki kayıpları ortada.
şimdi bu geçici tedbir iyi oldu sananlar maalesef yine yanılıyor, kredili alım yapanlar ayrıca pozisyon kapatacak, ayrıca zararı çıkanlar acilen bundan kurtulmaya çalışıp kağıdı baskılayacak, hepsini geçtim zamanı gelince tekrar açığa satış başlayacak, o zaman ne olacak peki? spk zamanında hatayı yaptı ve aynı hata üzerinden giderek belki düzelir modunda ama maalesef, asıl kıyım tüm paylarda açığa satış başlayınca olacak.
Yarın görüşelim inşSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben batmaya alışkınım
istediği kadar poz. olsun geçte olsa yatar uyurum.
alt tarafı para işte. bir var bir yok. 2018 de battım. 2020 sonu borç bitti, şimdi gene bitlerimiz zıplıyor.
long/short ne denk gelirse poz.a girişiyorum.
paranın önemi yok, önemli olan heyecan adrenalin :kahkah:
Viop mu yazıyor o balonun üstünde :he:
https://pbs.twimg.com/media/Eu0sPXfX...g&name=360x360
Görüşelim yemekçi abide,
senin alacağın kontratlara benim portföyün Satış yapmaya teminatı yetmez
buluruz bir çaresini olmadı özel fiyat sordururuz kotasyonculara.
sağolasın düşünmen yeter.
4 gün kaldı 2-3 tur atarım terse kalmazda boşa biraz teminat çıkartabilirsem.
Ben lonk bekliyorum mal gibi 5 6 gündür ama sana kıyamam senin için 1600 1620 arası bitirsin isterim abey bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.