Bu cuma 13 altında kapanış kapanış beklemiyorum
Aksi olursa, 13.50 gecilene kadar yeni alım yapmayacağım
Printable View
Bu cuma 13 altında kapanış kapanış beklemiyorum
Aksi olursa, 13.50 gecilene kadar yeni alım yapmayacağım
Normal seans biterken 160bin liraya 10 kademe düşürdüler , seans bittikten SONRA 11 liradan ise 500 bin liralık alım yapıldı
15 bin lota 20 kademe düştüginu gördüm gün içerisinde
Kimse destek olmuyor, sanki düşmesi daha iyiymiş gibi
20 kademe aktife mal satılır mı hiç?
Mantıksız bir işlem günü daha yaşadık
Böyle devam ederse tahta , ufak paralara 10 kademe kıran işlemler, brüt takas devam eder
Kimin işine yarar ki brüt takas?
Tahtaya mı düşman, yatırımcıya mı düşman bu işlemleri yapanlar?
Bugun ki seansida ciddiye almıyorum
860 milyon lira işlem hacmi ile 10 milyon adet hisse el değiştirdi ve 130 milyon liralık hisseyi alanlar 1 milyon liralık dahi destek atmıyor tahtaya. 160 bin liraya kırılan 20 kademede 2 milyon lira zarar yazmayi kim ister ki ?
Köy orata 200 bin lira alış, 2 milyon lira zarardan Kurtul.
Yok.. anlamadı ben
Çok saçma sapan şeyler oluyor tahtada
Sana hava hoş ise, bana hepten hoş
Acelem Yok...
Tekkeyi bekleyen/ çorbayı içer
https://tr.tradingview.com/markets/s...alth-services/
Bizim ABD borsasında ki meslektaş hisselerin performansı gayet iyi
İzlemeye değmez tahtamızı.
300-500 lota kademeler aşağı doğru kırılıyor rüzgarda savrulan yaprak misali.
Zuladan sağlam bir haber gelene kadar ekranı kapatıp normal günlük işlerimizle meşgul olmaktan başka yapacak birşey Yok
Endeks ile beraber yukselmedik ki endeks hissesi muamelesine maruz kalıyoruz. Kimse kimseyi kandırıp da endeks hissesi izlenimi vererek bu aptalca mesnetsiz düşüşü onaylatmaya çalışmasın bana. Düşmesi için bir sebep yok, düşüş reel değil bana göre
Öküzün doğurduğu istediği kadar kamikaze satışı yapsın ,15 liradan sattığı hisseyi 10 liradan alamayacak . Sattığı Yarısını dahi yerine koyamayacak eğer ben ve ben gibiler hissesini satmazsa.
İşte o zaman göreceğim , iyi bir haber düştüğünde onun panik alışlarını.
İyi haber gelecek mi peki?
Seans durdurmak ve hisse pay satışından başka haberin gelmediği hissemizde iyi haber gelecek mi?
Açmayın fabrikayı, yada scin fakat bildir etin, gizli gizli çalışson fabrika.
Kit ihracat anlaşması yapın, bildirmeyi, gizli satış anlaşması ibaresi koyun bilanço da o ihracatı yazarken bilanço dipnotuna.
Enzim bulursanız da, tükürük bezi için 5000 kişiden tükürük kiraladık, onlar suratimiza tükürdü, işte o tükürük enzimini laboratuvar tüpü izolasyon tüpü yaptık deyin.
Aşı bulduk izoenimi veren twit atıp, hisseyi 2 liradan 64'e yukselttirip orada çakan ve şirket dışına bilgi sızdıran ekip postalandı şirketimizden. Lakin Ümit Fırat hoca insuder cezası aldı, demek ki paranın tahsil yada akademisyenlik dinlemedigi asikarmış. Mevzu para olunca, etik kurallar çöp oluyormuş öğrendik.
A1 halka arz olmayacak mı?
Nereye kadar olmayacak?
Arz etmemen benim işime gelir. Altın yumurtlayan tavuk benim için A1 kapital
Kit dışında bir halt bulamayan A1 life 'ı sat gitsin. Kiti merdiven altında ki laboratuvarlar bile taklid ederek yapiyir artık zaten. Boşuna ARGE birimine masraf yapmayın. 5 senedir bir tane buluşu yok. Oraya giden 10 larca milyon lirayı ki üniversitenin birine bağış yarışa idik, orada ki bebeler çoktan bulmuştu enzimi
Diyeceklerim daha bitmedi...
100 milyon USD'ye bakar herşey
Yıl sonunda 300 milyon üzeri kâr gelir mi ?
Özkaynak değerimiz 700 milyon lira olur mu?
Hissenin fiyatı düşmüş mühim değil. Ben reel de şirket para kazanıyor mu, ona bakarım
Herşey Er- geç aslına rücu eder
Marifet iltifata tâbidir.
https://i.hizliresim.com/c2dtufg.jpg
Bu filmi çok izledik geçmişte
Eskiden panik yapardım
Artık kahve keyfî eşliginde izliyorum
Akıbeti biliyorum çünkü
O bu şu değilde
Aylık grafiğ bile biç edecekler ya..