Printable View
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Geçmiş olsun ağabey. Damnalık mı vaa masada :he: sağol Ali'm yok ilaç içtim az önce, 23 olsun da damnatırım artık.. :kahkah: 3 saat geçmiş olsun aradan
Alıntı: Originally Posted by reha kaya BAĞ-GUR Emekli maaşımızı çektik, tam 1.415 gayme! :yes: Artık ırakımızı da damnatabiliriz, sarışınnarın göbeciğine para da basabiliriz! :yahoo: Güle güle harcayin :yes:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Ben demiştim demeyi sevmem ama.. diyorum işte.. :evil: Çok üzüleceğimi tahmin etmişsiniz, demekki! :kahkah: Geçen toplantıda bu dişsizdi, kuzu şişleri yiyemedi deye, perişan olmuştum!:halay:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Ortaklarin sevgisi :kahkah: İşte bööle bi sevgi ortamında büyüdüm ben. O yüzden bööleyim :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Reha bey çok açık sözlüsünüz, kendini okumaz bunları herhal :kahkah: Başımızda bir yönetici olsun derim ben :yes: Beni gömünce kendisi yönetici olacağını sanıyor, benim maaşta gözü var, gözü çıkacısa.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Güle güle harcayin :yes: O maaş bize, köfte, kuzu şiş vs olarak dönecek.. :yahoo:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO İşte bööle bi sevgi ortamında büyüdüm ben. O yüzden bööleyim :kahkah: Şimdi size hak verdim :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Şimdi size hak verdim :kahkah: hahahahaha Çok yaşayın.