Tekrar düzeltiyorum Son görünmeyen boş mesajlar sn. British'e ait.
Printable View
gözün aydın TÜRKİYEM...
şom ağızlı moldovayalı ....diye diye...
USDTTRY paritesi hafta sonunda 24.28'le rekor tazeledi...
Ben fırsat bulursam kiracının ümüğünü sıkarım kiracıya acıyan adam acınacak hale düşecek adamdır. Hangi kiracıya merhamet etsem maraz doğdu bundan sonra acıma yok zaten 1.5 ay oldu çıkarttım birini kiraya vermedim iyice fiyatlar azsın öyle verecem.
Bir ise 2 den aşağı istemem veren olmazsa boş tutarım.
Kadın olan kiracı da bana artistik yaptı çingene kadınları kiralayıp d.....m klitorisini k.....m.
Mesela yanii.... Şaka yaptım pek tabii.
Yoksa bence yüzde 25 zam fazla kiracıya yüzde 15 zam olmalı. Şahsi görüşüm.
Abi sen kiracını direkt şey et, bu kadar kafa yorma.
BTCUSD tarafındaki düşüşün yarattığı bir sonuç sözü edilen.
TRY bazlı USDT, BUSD vb. coinler; özellikle piyasanın kapalı olduğu hafta sonları, BTC ve bağlı olarak altcoinlerin volatil olduğu zamanlarda makas açarlar. BTC'nin düşüşü, altcoinlerin ezilişi etken, TRY ile ilgisi olan bir mesele değil...
YouTube de millî yiyici diye biri var. Adam gittiği restoranlarda çeşit çeşit pahalı yemekleri yiyor fiyatını soruyor 150*180, bandında yemeklerin fiyatı için patron çıldırdı diye çok ucuzmuş gibi anlatıyor. 4 kişilik bir aile iki çeşit bir mönü yese 2 bin TL. Ya birileri çok iyi kazanıyor ya biz çok fakiriz. Kazadan hemen önce patron balık yemeye götürdü balıkçıdan taze balıklar aldık ızgara yapan bir yerde pişirttik içecekler salatalar vs bana göre baya tuttu. Patrona demiştim abi ben bu parayla sülaleye ziyafet çekerim demiştim.