Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Kendi adima soyleyeyim ben hic zarar etmedim Hem de gelecek faizide uzerine koyarak ciktim dolardan... Bi ara diyordunuzda aldım düştü, sattım çıktım diye ondan dedim.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bi ara diyordunuzda aldım düştü, sattım çıktım diye ondan dedim. Hep faizide ilave edip excelimi yaptim basabas olunca kactim ustad 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yavaş yavaş bu işlerden sıkılmaya başladım, şeytan diyor git 23,50 net, 1 yıl bağla. Nedir bu ordan çık oraya gir stres. bunlar da o yuzden fonu yuze cikardi!
Alıntı: Originally Posted by shangil bunlar da o yuzden fonu yuze cikardi! Ustad senin yatirim onerin nedir?
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad senin yatirim onerin nedir? ! muhendis dostum sonunda kendi isinizi yapacaksiniz oneriler ne olursada! birde siz diyorsunuz ev alacam! miktar 530 k mi hala?
Alıntı: Originally Posted by shangil bunlar da o yuzden fonu yuze cikardi! Anlaşılamadı, açıklama rica ediyoruz.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Anlaşılamadı, açıklama rica ediyoruz. yani sizi mevduata cekip ve isi bitirmektir! mevduat bankalara cok cok onemli!
Alıntı: Originally Posted by shangil ! muhendis dostum sonunda kendi isinizi yapacaksiniz oneriler ne olursada! birde siz diyorsunuz ev alacam! miktar 530 k mi hala? Benim miktar degisir ustadim. Elimde aileme ait cevirdigim parada mevcut. Toplam portfoy 650k civari...