Londra alıcılı açtı.
Printable View
Londra alıcılı açtı.
5,5610 vurdu çekti
Ülke zaten fakirleşti , sonucu
ya yavaş yavaş , yada bir anda.
Bizim şuan ihracatımız yerlerde, döviz artışı ihracatı destekleyecek.İthalat bitme noktasına geldiğinde mecburi üretim yapmamız kaçınılmaz olacak.
Çin yıllardır devalüe etmedi çünkü ABD bu kadar üstüne gitmemişti. Bize göre Çok daha kalkınmış Çin , yuanı 7 seviyesinde tutuyorsa bizim 6 altı kangrenli kol mantığıdırç
Piyasayı bence artık Yuan ve dolar belirleyecek.
Devletin DTH hesaplaşmasından bir an önce kurtulması lazım.
Saçma sidik yarışlarına giriyor.
Uçuruma doğru sürükleniyoruz
5.56
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye'nin mevcut imalat yapısı ve üretim çıktısı iledevalüasyon yaparak ihracatını arttırması pek mümkün gözükmüyor.
Bu durum 2013-2019 yılları arasında toplanan verilerle sabit.
Devalden sonra belki 1-2 ay bir marj bırakır ondan sonra ithalata bağlı üretim yapısı gereği tekrar yurt içi enflasyonun eşlik etmesiyle maliyet kalemlerine etki eden fiyatlar da aynı oranda güncellenecektir.
Bu yapının da önümüzdeki 10 yıllarda pekdeğişmeyeceği diğer verilerle tasdik edilebiliyor . (PISA testi v.b.)
Son dakika! Suriye'de barış koridoru mutabakatı hakkında konuşan Bakan Akar, Washington'a "Aksilik çıkarsa kendi planımızı uygularız" mesajı verdi. Esed rejiminin Türk güçlerine saldırması durumunda, misliyle karşılık verileceğini Rusya nezdinde Suriye yönetimine aktardıklarını vurguladı.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TRT Haber canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hafta içinde Washington ile Suriye'de güvenli bölge konusunda mutabakat sağlandığını hatırlatan Akar, "ABD ile müşterek harekat merkezi kısa süre içinde kurulacak. Biz samimiyet yerine, çok somut hedefler koyduk. Temennimiz, müttefikimiz olan ABD'nin ve askerlerinin yaptıkları konuşmalar ve sözler çerçevesinde bu sürecin ilerlemesine gayret göstermesi. Herhangi bir aksilik çıktığı zaman, bizim kendi planımızı devreye koyacağımızı belirttik. B ya da C planı, kendi faaliyetlerimiz de olacak" dedi.