Printable View
Alıntı: Originally Posted by eaw Şehirler arası yolculuk yapıyorsunda yanına masrafları paylaşacak yolcu aıyorsun bu tip bir uygulama vardı nedir o? Blabla car
Alıntı: Originally Posted by eaw Şehirler arası yolculuk yapıyorsunda yanına masrafları paylaşacak yolcu aıyorsun bu tip bir uygulama vardı nedir o? Manitami ariyorsun yanina
Alıntı: Originally Posted by Webster Manitami ariyorsun yanina Yan hesabım arkadaşlık isteğimi kabul et. Yoksa sonuçlarına katlanırsın...
tşkler cevap için sürekli ank-ist yolculuk yapıyorum bari masraflar azalsın başkasına da faydam olsun dedim varmı yarın aranızda yarın ist yolcusu ?
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Yan hesabım arkadaşlık isteğimi kabul et. Yoksa sonuçlarına katlanırsın... Emmi ettim sanirim
Alıntı: Originally Posted by eaw tşkler cevap için sürekli ank-ist yolculuk yapıyorum bari masraflar azalsın başkasına da faydam olsun dedim varmı yarın aranızda yarın ist yolcusu ? Hasan ağayı da al yanına gidin gidin gelin
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi ettim sanirim Şu an bir arkadaşı bulunmuyor
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Hasan ağayı da al yanına gidin gidin gelin Webster candır aslanım.